Capitolul 8

4.2K 183 9
                                    



Totul in jurul meu se oprește cand aceasta rostește acele cuvinte, capul mi se învârte iar gura im este uscata, simt ca nu mai pot respira.
Ma uit la femeia din spatele recepției care se uita la mine încruntată si mirata.

"Ce vreți sa spune-ți prin nu sunt aici!? Doar eu pot sa-i iau!" Tip eu.

"Stiu, dar el a a spus ca Dvs l-ati trimis sa-i ia iar Emma a spus ca-l cunoaște si este prietenul dvs."

"El? A fost un bărbat?" Intreb. "Avea cumva parul blond?"

"Da." Raspunde aceasta. Telefonul imi vibrează in buzunar si-l scot sa vad ca am un mesaj.

Unknown: Hai sa vorbim acum.

Si știam perfect cine este. Am căzut in genunchi si mi-a căzut telefonul. Lacrimi au inceput sa-mi cada pe obraji si am inceput sa suspin. Mi-a luat copii de langa mine.

"Doamna, ar trebui sa chemam poliția?"

"Nu! Nu. Stiu cine este. Sunt bine. Mulțumesc." Spun si ma ridic. Ea isi înclina capul si se întoarce in spatele biroului.

Dupa ce am ajuns acasa, mi-am luat telefonul si am sunat la numărul necunoscut. Am auzit vocea robotica spunându-mi ca numărul nu poate fi contactat. I-au loc pe canapea si ma gândesc cum sa i-au legătura cu Niall. Câteva minute trec si telefonul începe sa sune. Am răspuns imediat fara a ma uita la apelat.

"Hello, there!" Pot simti rânjetul de pe fata lui.

"Niall, te rog! Te implor. Lasa-i sa plece." Spun aproape plângând.

"Madison, am încercat s-o i-au usor cu tine. Dar tu ai cerut asta." Spune si răsufla ușurat, exasperat.

"Nu le face nimic, Niall. Fac tot ce vrei. Te rog, nu-mi răni copii." Plâng eu. Linia e silențioasă pentru câteva secunde si dupa vorbește.

"Chiar atat de josnic ma crezi? Ca le-aș face ceva propriilor mei copii? Cum poti sa gândești asa Madison?" Imi reproșează acesta.

"Nu credeam ca esti capabil de asa ceva, dar ai făcut-o. Si acum chiar nu stiu ce vei mai face." Vocea mea e foarte subțire.

"Nu le voi face rau. Se uita amândoi la desene, nu-ti face griji."acesta ia o pauza "Paul, șoferul meu, asteapta in fata casei tale. Vino aici si vorbim." Cum am auzit vorbele lui, am iesit din casa si am încuiat casa. Am închis apelul fara sa mai spun alte cuvinte. Un R8 este parcat in fata casei, din el iese un șofer si-mi deschide usa. Aprob si intru in masina. Imi odihneasc capul pe geamul mașinii, uitându-ma cum ne deplasam prin trafic.

Dupa jumatate de ora, șoferul se oprește in fata unui hotel. El iese si imi deschide usa înainte sa o fac eu. Un alt om vine si conduce masina in alta parte, timp in care șoferul ma conduce înăuntru. Care era numele lui? Paul? Da.

"Pe-aici doamna." Spune acesta si arată spre lift. Acesta apasă pe etaju 32 si asteapta. Ușile se deschid si ne îndreptam spre o usa si ciocane. Peste câteva secunde usa este deschisă de către un alt bărbat. Paul si celălat aproba unul spre celălat si acesta deschide o usa mare.

Camera este foarte frumoasa cu un bun design interior si o priveliște minunata. Ma holbez pe ferestrele franceze si ma pierd pentru câteva secunde.

"Iti place?" Aud vocea prea cunoscuta si ma întorc să-l vad pe el.

"Ce vrei sa fac?" Il intreb.

"Căsătorește-te cu mine." Spune el. Il aprob fara vreun cuvânt. "Sunt serios." Spune el.

"Fac orice pentru copii mei." Spun

"Sunt si ai mei." Spune el si eu imi dau ochii peste cap.

"Înăuntru." Spune si eu trec pe langa el. Degetele lui mi-au prins talia, oprindu-ma. "Înainte sa-i vezi, trebuie sa vorbim."

"Trebuie sa-i vad mai întâi." Spun eu, vocea mea se crapă.  Un val de emotie ii strabate fata si arata ranit. Nu cădea pentru asta, Madison!  Subconstientul meu ma avertizeaza. Stiu. Știu că imi sărbătorește durerea în cap.

"Nu. Vorbim mai întâi." Spune el. Oftez si ma asez pe un scaun care se afla langa canapea. "Bine. Trebuie să te căsătorești cu mine din nou si te muti cu mine inapoi in Anglia. Trebuie sa le spui copiilor cine sunt." El spune și eu dau din cap. "Numele lor de familie ar trebui schimbat." Adauga si eu aprob muta. "Spune ceva."

"Voi face toate lucrurile pe care vrei să le fac. Dar amintesteti asta, voi fi sotia ta in acte, dar nu voi mai fi niciodată sotia ta. Copii au fost prioritatea mea tot timpul si asa va ramane."  Spun. "Nu te aștepta să fiu o soție care se află peste tot langa soțul ei și îl iubește necondiționat." Am trecut pe lângă el și de data asta, m-a lasat. 

Atat Emma cat si Evan stau pe canapeaua mare crem, uitandu-se la Sponge Bob. Ma indrept spre canapea și privirea lor se întoarce spre mine. Amândoi zâmbesc larg la mine și sară de pe canapea varsand popcornul. Am ingenunchiat si Îi trag pe amândoi la piept. Mi-am plâns ochii și i-am îmbrățișat din greu. Evan se îndepărtează și îmi înconjoară fața cu manutele sale mici.

"Ce s-a intamplat mami? De ce plangi?" Intreaba el.

"Copii, trebuie sa va spun c-ceva."Vocea îmi creează frică.

"Ce?" Intreaba amandoi.

"Voi...Niall, eu..." Ma balbai. Se uita curios la mine, asteptand sa completez orice aveam de spus. Niall ni s-e alatura si ingenuncheaza langa noi. "Niall...N-Nial e-este t-tatal vostru." Spun si singurul lucru care fetele lor il arata este soc.

_____________------------------===============

Siii, acesta este capitolul 8, stiu cam scurte ultimele capitole dar asa sunt. Acum ca tezele s-au terminat incerc sa traduc si sa postez urmatoarele capitole cat de repede pot. Mai ales ca la inceputul lui ianuarie s-ar putea sa fiu plecata si sa am anticipat cateva capitolule.

Oricum, multumesc ca cititi carte si ca va place (unii o iubiti ;) ), am primit mesaje de la voi spunandu-mi sa postez mai repede urmatorul capitol la cat de nerabdatori sunteti. Multumesc pentru sprijin si haideti sa crestem la 300 de cititori.

Nu uitati sa votati si sa comentati si sa dati follow pe contul meu. 

Xo, Lea.


Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum