9.BÖLÜM

269 15 10
                                    

21.03.2020

-"Ailemin evine geldik. Seni bugün ailemle tanıştıracağım, Hayal!" diyen Karan, yeşil gözlerin doğup büyüdüğü eve dönmesini izledi sessizce. Geride bıraktıkları bir hafta iş bakımından fazlasıyla yoğundu ve ne zaman arayıp söylemek istese araya başka konular girmişti. İşin tuhafı bir saat önce annesi arayıp 'Sizi bekliyoruz, oğlum!' demese akşam yemeği için sözleştiklerini hatırlamayacaktı bile. Hayal ise hissettiği korku, heyecan, endişe ve şaşkınlık duyguları ile baş etmeye çalışsa da hızlanan kalp atışları bu konuda başarılı olamadığını gösteriyordu kendisine. "Hayal, bir şey söyle!" diyen Karan'ın sesi ile istemsizce yutkunan Hayal, sitem edercesine 

-"Benimle dalga geçiyor olmalısın." diye fısıldadı.

-"Hayal'im biliyorum şaşırdın ama inan bana aklımdan çıkmıştı. Annem bir saat önce arayıp hatırlatmasa şuan burada olmazdık." 

-"Bu unutulacak bir konu değil, Karan. Ayrıca senin için önemli olmasa da benim için önemli ve ben bunu bu şekilde hayal etmemiştim."

-"Hayal, senin için ne kadar önemliyse benim içinde o kadar önemli. Sonuçta hayatım boyunca ilk defa kız arkadaşımı ailemle tanıştıracağım ama geride bıraktığımız haftayı biliyorsun. Seninle telefonda bile konuşamadık doğru düzgün... Özür dilerim, Hayal'im. Eğer 'Kendimi hazır hissetmiyorum.' dersen eve geri döneriz. Aileme de işim çıktığı için seni getiremediğimi söylerim. Anlayışla karşılayacaklarına eminim." diyen Karan kararsız bir şekilde 

-"Hazırlık yapmışlar mıdır?" diye soran Hayal'e samimi bir şekilde cevap verdi.

-"Annemi ve kardeşlerimi biraz tanıyorsam günlerdir bu akşam için hazırlık yapıyorlardır."

-"O zaman gelemiyoruz dersek ayıp etmiş oluruz ama ben bu şekilde karşılarına çıkarsam da ayıp etmiş olacağım." derken gözleri pantolon, kazak ve ceket kombininin üzerindeydi. 

-"Hayal'im sen benim sevdiğim kadınsın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-"Hayal'im sen benim sevdiğim kadınsın. Ailemin karşısında ne kadar kendin olursan sevdiğim  kadını o kadar iyi tanırlar."

-"Ya heyecandan saçmalarsam. Ben ikizler burcuyum. Bir anım bir anımı tutmuyor genelde ve stres yapınca çok fazla konuşuyorum. Bazen Didem ben stres yapınca kaçıyor yanımdan. Ona hak vermiyor da değilim."

-"Ailem, konuşkan insanları sever. Bunu onları tanıdığında daha iyi anlayacaksın." diyen adamın gözlerindeki hevesle yutkunan Hayal, heyecandan titreyen parmaklarını sevdiği adamın yanağına dokundurduktan sonra sakin tutmaya çalıştığı ses tonu ile

-" 'Çocuklar ailenin aynasıdır.' derler... Sen mükemmel bir insansın bu da ailenin mükemmelliğinden kaynaklanıyor olmalı ama bir daha bana emrivaki yaparsan arabandan iner, evime döner ve sana trip atarım." dediğinde sesi son derece ciddi çıkmıştı.

-"Beni affedersin ama değil mi?"

-"Elbette ama süründürürüm. Sen benim böyle masum durduğuma bakma trip atmakta üstüme yoktur." diyen Hayal kendisine yüzündeki tebessümle bakan adamın 

Aşkımızdaki DüşmanWhere stories live. Discover now