23/04/1997

671 86 46
                                    


23/04/1997

Mavi cüppeli kız platin sarısı saçlı çocuğun yanına yürüdü.

Çocuk elindeki yeşil elmayı gölgesinde oturduğu ağaçtan koparmış yiyor ve etrafını inceliyordu.

"Ekşi mi?" dedi gülümseyerek mavi cüppeli kız oğlanın yanına gelince.

Sarışın çocuk başını kaldırdı ve kızın lacivert gözlerine baktı "Fazlasıyla." elmasından bir ısırık aldı. Yeniden Hogwarts arazisinde gezinmeye başladı gözleri.

Genç kız ağacın dalları arasında süren kısa arayışının ardından en mükemmel görünümlü yeşil elmayı kopardı. Elmanın pürüzsüz yüzeyinden bir ısırık alıp sırtını ağaca yaslayarak oğlanın yanına oturdu.

"Şu ağacı çok iyi biliyorsun değil mi?" dedi kız Şamarcı Söğüt'ü göstererek "Ona benzetiyorum kendimi."

Oğlan tek kaşını kaldırıp yanında oturan kıza baktı. "Nasıl yani?"

Kız gülümseyerek ağaca bakıyordu "Yalnız, belli bir amaçla orada yaşamaya devam ediyor. Yanına yaklaşana zarar veriyor, dostu yok. Hepsinin ötesinde zaafı var, karşısında donakalıyor. Ve sürprizlerle dolu ama herkes onu canavar olarak biliyor. İnsanların gözünde uzaktan belki hoş görünebilir fakat yanına gidince sana zarar verip kendinden uzaklaştırıyor."

Oğlan dudaklarını mühürlemiş, yanındaki kızı dinliyordu.

Kız kaşlarını çattı "Ama aramızda tek bir fark var. O," işaret parmağının ucuyla Şamarcı Söğüt'ü işaret etti "benden çok daha genç..."

Oğlan anlamadığını belli eden ifadesiyle kıza bakarken kız yüz ifadesini hızla değiştirdi. Ve yaslandığı ağacın yapraklarına çevirdi başını "Güzel elma için teşekkürler Elize."

Sol eliyle yerden destek alıp ayağa kalktı ve cüppesini silkti. Kendisine tek kaşı kalkık bakan Draco'ya gülümsedi içtenlikle. "Hoş sohbetti, Malfoy." dedi ve arkasını dönüp yeşil elması ile uzaklaştı.

Görüş alanından çıkana kadar onu izledi sarışın çocuk.

"Rachel..."

⤤𝐴𝑟𝑒 𝑌𝑜𝑢 𝐼𝑚𝑚𝑜𝑟𝑡𝑎𝑙⤦ 𝓌𝓌 𝒻𝒶𝓃𝒻𝒾𝒸Where stories live. Discover now