Боят на 3-те маймуни (част1)

68 2 0
                                    

- Спрете,писна ми да се биете за мен ,ако ме искате трябва да ме спечелите като едно нормално момиче.- те се съгласиха и заедно решихме че по азбучен ред ще се доказват за спечелването на сърцето ми. Дадох им 24 часа, за да се подготвят.

Запътихме се към кучешката част на парка Гео Милев и изгонихме всички от там. Джонгугх беше първи, той ми показа невероятните си умения- готвене на баница с крака зад врата му

 Джонгугх беше първи, той ми показа невероятните си умения- готвене на баница с крака зад врата му

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ей маймуно, и аз мога да го направя тва-каза уверено Таеюонг и направи позите

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ей маймуно, и аз мога да го направя тва-каза уверено Таеюонг и направи позите

-Опарр, недей да бъдеш такъв и твоят ред ще дойде- подсмихнах се мазно, карайки Таехюонг да ревнува. Джонгугх ядосано се отдалечи от нас и направи някакви нечовешки фигури, приличаше на неопечен геврек с 3 възела. Той отиде пред Таеюонг, дишайки тежко пред лицето му и каза:

-Оближи ми гъза, докато направиш тези движения, нали си и по-голяма маймуна и от мен!!- Двамата започнаха да си крещят и едва не се стигна до бой, но ги разтървах на време. Беше време Таехюонг да се представи, но той не беше тук. Оффф, не мога да чакам.

-ЦАРСКИ ПЪТ ДО 10!!!!!!
1-2-3...-виках силно докато не си усещах гласните струни, изведнъж нд мен се изви голяма тъмна сянка, пофледнах на горе и видях един самолет с един окачен плакат, на който пише ,,Саранхеее". Онемях. Това беше Тае на самолета. Той скочи с розов парашут от самолета, само по бански, и се приземи в дървото до мен. Откачи парашута си и го остави да виси на дървото като мокър парцал. Приближи се до мен, на челото му пишеше с пернаментен маркер ,,Обичам те", боже колко е романтичен опар. Падна на колене, вадейки ядящ се пръстен от левчето зад прашко подобните му бански и една роза, приличаше на рицар. Най-накрая изрече думите, които не съм мислила, че ще ги чуя от реален човек, а не от хентай герой. Той каза ,,Омъжи се за мен"!!!!!

bts oppas ме обичатWhere stories live. Discover now