Неочакваната среща

124 3 0
                                    

Докато вървях обаче ме спря висок мъж, с хубаво тяло. Лицето му блестеше, а слънчевите лъчи подчертаваха скулите му. Не съм очаквала да го срещна, беше като сбъднат сън... Това беше Джонгугх от БиТиеС!!!!!!!!!!!! Не знаех, че кацат толкова рано в България. Концерта им е чак след 2 седмици! Джонгугх започна да ми говори на англииски, но аз му отговорих на корейски. Не исках да го затруднявам

*на корейски*

-Здравей-поклоних се-можеш да говориш и на корейски.

-Уаааау, здравей!- и той също се поклони-Не очаквах да говориш корейски. Аз съм Джонгугх.

-Знам кой си!-отговорих с ентусиазъм, но видях че се натажи- Но няма да издавам нищо, спокойно.-направих се че заключвам устата си и хвърлям ключа.

Засмя се и ме попита как да стигне до ЦУМ. Аз му казах, че няма да се ориентира лесно и че ще го заведа до там. Той отказа, но аз не го оставих на мира и се съгласи да го заведа. Изчакахме останалите от БиТиеС в една баничарница.

-Уааа, това е много вкусно, сигурен съм, че е вкусно колкото теб!- изрече коментара и си прехапа устните

-Недей да бъдеш глупавичък, аз съм по-вкусна. Но и ти не си за изпускане орраrr 🤫👄👅😋

-Яяяя, ти си по-вкусна- отговори ми с по-висок тон и ми уштипа бузите, правейки лицето тми на палачинка-О боже колко си сладка!!

-Яя, Гугхи пусни мее-извиках бутайки ръцете му, но за моя изненада той пусна бузите ми и ми хвана ръката. Не искаше да я пусне. Преди да се усетя другите мембъри дойдоха и Джонгугх пусна ръката ми бързо. Не мисля, че ни видяха.

Таехюонк Гледна точка

Влязохме в баничарницата, където Джонгугх ни чакаше. С него беше най-красивото момиче, което съм виждал, и съдейки по лицата на моите Хюнкс и те мислят по този начин. Тя беше средно висока, с блестяща тъмно руса коса, лицето и блестеше. Приличаше на изгубен ангел, търсещ пътя до Рая. Дрехите и бяха добре съчетани, а черният матов колан подчертаваше перфектно уформената и талия. Когато ни заговори, меденият и глас изпълни тишината. Всички я слушахме без да прекъсваме великолепната и представяне на КОРЕЙСКИ!!!! Всички бяхме очаровани от тази перфектно изглеждаща жена пред нас. Което ме издразни, защото искам да е само моя! Тя тръгна с нас към ЦУМ и всички бяхме много изненадани, когато ни заведе там.

bts oppas ме обичатWhere stories live. Discover now