Още нови запознанства

115 3 3
                                    

След като изядохме баничките със сирене и боза се качихме в лимозината им.Седнах до Джонгугх. Другите мембъри ме заговориха и когато разговора прерасна Гугхи ме хвана за крака.
Защото Тае ме пита дали имам гадже.Аз леко помръднах ръката му и отговорих че нямам.Пристигнахме на ЦУМ и ги заведох при приятелите ми от Лит.
Приятелите ми много се зарадваха да ги видят.Отидохме до една дюнерджийца близо до ЦУМ за да не ни разпознаят другите к-попъри.Мембърите от Лит искаха да си говорят с БТС и затова аз превеждах.След няколко минути Свет и гаджето му от 23 дойдоха с нейната група.Седнаха до нас нахално и се включиха в разговора, забелязах че и на БТС също им стана малко неудобно.
Лидерката на 23:
-Оппарс вие какви момичета харесвате?
-аз харесвам момичета които знаят много езици,имат много таланти и са от малък град КАТО КИМ ВИКИ-каза Ви и ме погледна горещо захапвайки сочните му устни.
-ЯЯЯ не говори така-каза Джонгугх.
Гугхи се изправи яростно и удари юмрук в лицето на Ви. Аз се опитах да ги разтърва но те ме избутаха и аз ревейки излязох от дюнерджийцата и се скрих зад една боклукчийска кофа.Тогава един прелестен млад мъж дойде и седна до мен.
-Какво ти има красавице-каза мъжът.
-мойте оппас френдове се сбиха и аз избягах от тях.
-Аз ще остана тук до теб,няма да си сама.Казвам се Таеюонг и съм лидер на една група ЕнСиТи но тя не е много известна и сигурно не я знаеш.
-Аз съм Ким Вики и комауо че остана, оппа.
    Прегърнах Таеюонг и лежахме около 15 мин прегърнати до кофата.
                Между временно...
Когато Ким Вики избяга Свет писа на всички негови приятели да я търсят.Тогава Фъни му отговори че се заема с търсенето и не след дълго му прати снимка на Ким Вики в обятията на Таеюонг.

Свет гледна точка

Фъни ми прати съобщение. Въобще не ми беше до малоумните му съобщения, защото търсехме Вики, но го погледнах от любопитство. -БОЖЕ, ТОВА Е ВИКИ-изкрещях от изумление, всички се обърнаха и БТС също. Бързо им обясних какво се случва на английски и по-малко от секунда след това Ви ми грабна телефона и избяга надалеч. Опитахме се да го настигнем, но не можахме.

bts oppas ме обичатWhere stories live. Discover now