Отвличането

79 1 0
                                    

Легнахме заедно в една силна прегръдка,той ме целуна по челото и заспахме като агънца.
Събудих се,но Таеюонг не беше до мен. Изтичах до трапезарията,но той не беше там. Погледнах в коридора и той беше напът да излезе. Със сънлив глас го попитах на къде е тръгнал. Той със загадъчен поглед се обърна и ми каза че отива да се види с другите мембъри:
-Отивам да се видя с мембърите, приготвил съм ти закуска-каза това и излезе бързо.
Аз отидох в трапезарията и на масата имаше кимчи и филия с лютеница,но кимчито беше прекалено сухо затова отворих бозата която ми беше оставил и изпих половината. Без да исках се задавих и олях пижамата която Таеюонг ми даде, започнах да кашлям неспирно и да се гърча на земята. Тогава лекарката дойде и пита:
-Ти дА нямАш корона?!
Аз продължих да се давя докато лицето ми почервеня.Лекарката взе противогазна маска,предпазен костюм,намаза се с гел за ръце и сложи градински ръкавици. Хвана ме за косата и ме завлече в нейния кабинет.
Взе един електрошок,електрошокира ме,би ми два шамара и се оправих. Докторката се обади на корейското 112 и каза бързо да ме вземат,те и отказаха затова се обади на 112.Те дойдоха с хеликоптер да ме закарат в Токуда, бяха двама мъже съмнителни и облечени в скафандри. Кацнахме на станция Люлин 8 което ме осъмни. Опитах се да изляза а те не ме пускаха. Свалиха си скафандрите и бяха с мърч на БиТиЕс. Заключиха ме за един стол с верига и започнаха да ме разпитват за БиТиЕс. След 10мин БиТиЕс се появиха с микрофони и пееха "no" . Похитителите толкова се бяха разсеяли на часта на Rm и Ви дойде,спаси ме и ме отведе до близкото Фантастико. Напазарувахме си и отидохме към имението им.
Гледна точка Таеюонг.
Прибрах се след час и половина и видях че Ким Вики я нямаше, попитах докторката дали знае къде е а тя ми отговори намръщено че я е изпратила в болницата защото има корона вирус. А аз и казах:
-Ти глупава ли си?! Ще взимаш такива решения само ако аз ти кажа. Ти може да умреш но Ким Вики няма. - извиках аз и и се изплюх на медицинската джапанка. Извиках армия и им наредих да я потърсят. Те я засякоха в имението на БиТиЕс. И с един бял кон се запътих натам за да види Ким Вики какъв принц съм.
Ким Вики гледна точка
Изведнъж Таеюонг се появи в имението на бял кон. Всички бяхме много учудени. Джонгугх застана пред мен предпазвайки ме, а Ви го напсува на корейски и Таеюонг неочаквано каза "дий коньо" , коня събори Джонгугх ,Ви събори Таеюонг и започнаха да се бият ,а картинката изглеждаше като в Том и Джери...кучето, котката и мишката. В този момент аз извиках
- Спрете,писна ми да се биете за мен ,ако ме искате трябва да ме спечелите като едно нормално момиче.- те се съгласиха и заедно решихме че по азбучен ред ще се доказват за спечелването на сърцето ми.

bts oppas ме обичатWhere stories live. Discover now