Въртя кючеци с Фики

100 1 0
                                    

Таехюонг гледна точка

Тичах с телефона на Свет в ръце. На снимката се виждаше част от номера на кофата, първата цифра не беше ясна, но приличаше на 4. Затова Гоогле мапнах кофата.
Гледах маршрута до там, без да обръщам внимание на пътя, но ИЗВЕДНЪЖ.... паднах. Блъснах се в един стълб, много ме болеше красивото лице от нокаутите на Джонгугх, но продължих напред. Не можах да я оставя, та тя е в беда. Най-накрая стигнах до мястото. Отидох до кофата, на която Вики е лежала. Погледнах номера, беше 4782 отидох до нея но Вики я нямаше беше останала само шапката ѝ. Взех я в ръцете си и не я пуснах през пътя за хотела ни.

Ким Вики гледна точка

Докато лежахме прегърнати Таеюонг го видя и ме поттикна да тръгна към имението му.По пътя той ми разказа за лошите неща които Фъни му е причинил.Пристигнахме в имението му и беше по-голямо от колкото очаквах. Чувах нещо познато от главата зала, влязохме в нея а там Фики изпълняваше любимият хит на всички "като мъж на мъж" заедно с баща си. Явно Таеюонг го беше поканил специално за мен.
Фики ме видя в отражението на огледалото, обърна се към мен и извика
-Еее, хаш ми бурканя(мириши ми пръднята в буркан-превод от цигански). Ти трябва да си Вики, хобава мома си ти, ХОБАВА.

Бащата на Фики-Тони Найка, беше с тениската си в ръка. Играеше кючека на Коня Вихър. Дойде хвана ме за ръката и ме покани да играя с него. Аз разбира се отидох, все пак тва ми е любимия кючек.... Обаче нещо ужасно стана. Така си завъртях ханша с пендарите които Таеюонг ми сложи, че ми се счупи тазобедрената кост и паднах гърчейки се. Когато Фики видя това, с баща му в един глас казаха ,,Джан Девлеса"(чао-превод от цигански). Таеюонг ме хвана за кръста повдигайки ме в булчински стил. Аз се хванах за хубаво оформените му рамена и отидохме при медицинската сестрата в имението.

Медицинската сестра ми намести костта с помощта на вълшебната си пръчка, каза ,,Би биди бо биди пръц" и всичко беше като ново. Таеюонг отиде да ми вземе лед, ахххх толкова е грижовен. Тъкмо когато костите ми се наместиха и червата ми празнуваха се чу силно, пронизващо звънене от входната врата. Тръгнах да ставам, но медицинската сестра използва пръчицата си и ме спря. Опитах се да помръдна, но не можах.
-Защо не ме пускаш??
-ТРЯБВА ДА ОСТАНЕШ 5 дни тук, не можеш да напускаш тази къща!!!
-Ама оу, ти ква си че ще ми казваш какво да правя ма-казах аз и с моите певчески умения започнах да пищя. Толкова силно си издрах гърлото, че счупих една чаша в кабинета на сестрата, тя се уплаши и ме пусна. Бързо отидох да проверя. Таеюонг ми донесе ледът и ме отведе в спалнята където щяхме да си отпочинем след дългият ден.Беше ми приготвил розова пижама. Вече бяхме готови за една прекрасна вечер. Легнахме заедно в една силна прегръдка,той ме целуна по челото и заспахме като агънца.

bts oppas ме обичатWhere stories live. Discover now