AANKONDIGING 2020 (BELANGRIJK)

662 11 6
                                    

Als je op het punt staat dit boek te lezen, of al aan het lezen bent:

Hallo allemaal!

Long time no see (iets van 3 á 4 jaar om precies te zijn). Het is alweer een tijdje geleden dat we het allerlaatste boek van deze serie hebben afgerond (boek 3) en inmiddels zijn we een stuk ouder en wijzer dan dat we waren tijdens het schrijven van deze trilogie.

Laat dat nu juist zijn waar ik het met jullie over wil hebben. Toen we begonnen aan dit verhaal was ik (Zoë) 15 en Alexia 14. Inmiddels ben ik 21 en Alexia 20. Zoals je je waarschijnlijk wel kunt inbeelden, is het lichtelijk ongemakkelijk wanneer er een fanfictie met jouw naam als hoofdpersonage online staat, die ook nog eens relatief groot is.

Wees niet bang! Het boek blijft online. Er gaan echter wat kleine veranderingetjes plaatsvinden. Wij hebben namelijk besloten onze namen te gaan aanpassen.

Het is misschien iets kleins, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat wanneer je aan het lezen bent en de namen van de hoofdpersonages ineens veranderen, je nogal mindfucked bent. De jongens blijven gewoon 5sos, maar Alexia en Zoë gaan veranderen in het volgende:

Zoë wordt: Lucy Ligthart
Alexia wordt: Vayen Peters

We willen namelijk gewoon af van het feit dat wanneer je mijn naam googlet, je direct dit boek als eerste hit krijgt hahahaha. Lekker professioneel is dat als je een baan zoekt (not).

Daarnaast ga ik (Zoë) ook goed rondkijken of ik hier en daar wellicht taal- en spelfouten kan verbeteren. Ik ben momenteel literatuurstudent (Engels wel, maar idc) en erger me ontzettend aan de fouten die ik soms maak in zowel mijn Engels als Nederlands. In mijn verdediging: ik zat in de derde destijds en doe nu een volledig Engelse studie. Natuurlijk valt het op.

Anyway, ik ben me er zeer van bewust dat veel van die 261k (Wat?! Hoe dan?!) aan lezers dit boek niet eens meer in hun bibliotheek hebben staan, maar voor de zekerheid besloten we toch maar even een kleine aankondiging te plaatsen. Deze blijft staan tot het aanpassen is afgerond.

Leuk feitje: ik (Zoë, blijf het zeggen) vind het CALM album echt AMAZING (ik heb de roze LP) en ik kan niet geloven hoeveel de jongens (of mannen, in Ashton's woorden) zijn gegroeid sinds we fan van ze werden 6/7 jaar geleden (is het echt al zo lang terug?). Zoals je wel kunt merken, is de 5sos van dit boek nogal gedateerd. We hebben het voornamelijk over de 5sos uit 2014, toen Luke nog 18 was en Ashton 20. Het is een beetje gek, maar het voelt alsof ik met ze ben meegegroeid sindsdien. Niet alleen qua persoonlijkheid, maar ook qua muzieksmaak. Niet qua lengte, trouwens.

Deze periode (die van deze boeken) heeft een  grote rol gespeeld in mijn leven en ik ben iedereen die daar een rol in heeft gespeeld en degenen die dat nu nog steeds doen, ontzettend dankbaar voor die mooie jaren. Ik heb heel veel plezier gehad in het schrijven ervan met mijn beste vriendinnetje (9 jaar sterk al, deze vriendschap). Dat meisje dat altijd al schrijfster heeft willen worden (en dat stiekem nog steeds wil) kijkt trots toe. Het waren werkelijk waar de BEST YEARS (get it? Hehe).

THANKS ALLEMAAL, STAY INTO 5SOS!

Xxx Zoë en natuurlijk ook Alexia 😘

More than 5 Seconds Of Summer《Dutch 5SOS fanfiction》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu