Bölüm 27

7.6K 489 162
                                    

*iyi okumalar :)

-6 sene önce-

Spor salonunda boylarını ölçüp, birbirleriyle yarışan kızlara bakan Burçak yanındaki sırığa döndü. Yarışın galibi belliydi. Yaren'le yedikleri, içtikleri hatta sıçtıkları aynı gitmezken kız ondan 5 cm daha fazla uzamayı başarmıştı. Organik sütun faydaları diye düşündü. Çünkü o son zamanlarda süt içemiyordu. Annesi aldıkları çoğu şeyi almayı kesmişti. Babasının hapis süresi her geçen gün daha da artıyordu. Yeni 2 yıl eklemişlerdi bile. Alacaklılar babasının çıkmayacağına emin olunca annesine sarmıştı.

Eve gittiğinde annesinin ucu ucuna bir şeylere yeten paraları sayarken ağladığını görüyordu. Annesi ona evi satıp, başka yere taşınacaklarını söylediğinde durumu fark etmişti. Evinden arada çıkan o garip adamlar, annesini zorluyordu.

Ve o hiç bir şey yapamıyordu.

"Üst sınıfların voleybol maçı varmış. Başlayınca kaçarız."

Yaren'in söylediği şeyle düşüncelerinden ayrılıp ona baktı. Bakarken kafasını biraz kaldırmıştı.

"Olmaz." dedi.

Annesine daha fazla sorun çıkarmak istemiyordu. Kadın daha geçen hafta okula gelip, öğretmenin dedikleri yüzünden iki büklüm olmuştu. İngilizce hocası favori öğrenci olarak Burçak'ı seçmişti ve 2 yıldır durmadan onunla uğraşıyordu.

Yaren kaşlarını çatıp "Maçı mı izlemek istiyorsun?" dedi.

Kafasını salladı. Biraz stabilleşmeleri gerekiyordu. 12 yaşında olmasına rağmen bir haftada olgunlaştığını hissetmişti. Omuzlarında yaşından büyük yükler vardı.

"Burçak!"

Yanlarına koşarak gelen kızla ikiside kapıya döndü.

Tutku, her zamanki gibi neşe doluydu. Yanlarına gelince "Voleybol takımına alındım!" deyip ona sarılmıştı.

Kızın sevincine ortak olmak isterdi ama kendisini hiç sevinçli hissetmiyordu. Kız ondan ayrıldığında ise "Sevindim." dedi.

İyice yalancı olmuştu.

Kız, Yaren'e bakıp ondan da tepki beklerken Burçak, Yaren'e dirsek attı. Hafif bürkülen kız ona tersçe bakmıştı. Ona kaş göz işaretiyle 'bir şeyler söyle' diyordu. 2 sene önce Tutku onlara geldikten sonra samimiyetleri artmıştı. Okulda pek takılmasalarda, takılmak istediğini düşünmüştü. Tabi Yaren istememişti. Kızla hiç muhattap olmayıp, onu görmezden gelmişti. Bu yüzden 2'li grupları 2'li kalmaya devam etmişti. Bu senenin başında ise kız tamamen onlarla takılmaya başlamıştı; En azından Burçakla. Artık Yaren'de eskisinden daha normal davranıyordu.

En azından kıza 'siktir git' demiyordu. İlk dediği zaman Tutku'nun ağzı neredeyse yere yapışmıştı.

Yaren "Seni nasıl aldılar" deyince tekrar dirsek attı.

Az önce normal davranıyor mu demişti? Unutun. Yaren ve normallik pek uyumlu değildi.

Kızın yüzü düşerken "İyi oynamıyor muyum?" dedi.

Burçak "Gayet iyisin." derken, Yaren "Sahadaki top senmiş gibi oynuyorsun." demişti.

Burçak İstemsizce gülerken Tutku görmesin diye dudaklarını birbirine bastırdı. Kız ona kızsın istemiyordu. Özellikle son zamanlarda eskisinden daha da yakın olmuşken. Burçak bir şeyler hissediyordu ve bu his gün geçtikçe artıyordu. Bunu kendine bile itiraf edemese de kızla oldukça ilgiliydi.

Tutku'nun düşen yüzü Burçak'a döndü.

"Ben sahaya gidiyorum. Yedeklerdeyim."

"Bol şans."

İYİ KIZLAR KÖTÜ KIZLARI SEVER 2 (gxg)Where stories live. Discover now