Bölüm 24

6.9K 521 169
                                    

*iyi okumalar

10.sınıflar zemin kattaydı. Koridorda gezerken sınıf numaralarına bakıyordum. 'B' harfini gördüğümde içeri girdim. Sınıfta resimi verdiğim çocuğu aradım. Adı İlhan'dı sanırım. Görmeyince kızın birine "İlhan yok mu?" diye sordum.

Gözlüklerini düzelten kız "O kim?" demişti.

Bir kaç adım geriye gidip kapıdaki harfe bakıp tekrar içeri girdim. Doğru sınıftaydım.

"İlhan, şu boylarda, kumral bir çocuk. Gözünün altında ben var. Bu sınıfta değil mi?"

Yüzünde iğrenme ifadesi oluşurken "Topu soruyorsun." dedi.

Kaşlarımı çattım. Yüzünü buruşturup "Dayak falan yiyordur spor salonunda." deyip çekildi önümden.

Sınıftan başka kızların yanına giderken hala öylece durmuş bakıyordum. Top? Aklıma bir şeyler geliyordu. Gelen şeyler de hoş değildi. Böyle dediklerine göre çocuk bizim taraftandı ve hırpalanıyordu.

Kahramanlık yapsa mıydım?

Neyse, işim yoktu zaten.

Spor salonuna gidip bakmaya karar verdim. Sıkıntımı giderebilecek bir kavga hoşuma giderdi. Yaren'le önceden sürekli kavgalara girerdik. Erkekler, kız olduğumuz için bizi aşağlayıp küçük görse bile çocuğunun sikini koparıp eline vermiştik.

Ağır sikletçi arkadaşının ve bokscu olmanın faydaları.

Ortaokulda ve lisede bağımlı olduğum zamana kadar aşırı ağır idmanlara gidiyordum. Amcamın spor salonu benim de sinir problemlerim vardı. Bu yüzden öfkeni burda at diyerek beni her gün eğitirdi.

O eğitimler kavgalarda çok işime yaramıştı. Salak saçma yumruk sallayıp, gücüne güvenen erkekler aksine ben profesyoneldim. Bu yüzden o aşağlamalar bir kaç dakika içinde bağırmalara dönüşüyordu.

1 senedir antreman yapmadığım için paslanmış olmalıydım. Şimdi 1 senelik antreman yapacaktım.

Lise dramalarına hakimdim. İlhan'ı büyük ihtimal soyunma odasına sokmuş dövüyorlardı. Bu yüzden ilk oraya girdim. Kapının önünde dikilen iki sırıkta bunu kanıtlıyordu.

İçeri gireceğim zaman "Burası erkek soyunma odası." dediler.

"Bir arkadaşa bakacağım." deyip gülümsedim.

Geçmek için adım attığımda önüme geçip "Hop" dediler. Benden küçüklerdi. Boyut olarak bile. O yüzden bu başlangıç antremanı sayılırdı. Boynumu kütletip, ellerimi esnettim. Birinin burnuna doğru yumruk attığımda şokta kalan diğerininde karnına dirsek attım. Karın boşluğuna geldiği için direk nefesini tutup canının daha da yanmasını sağlamıştı.

Burnuna darbe alan çocuk beni tutmaya çalışınca çüküne vurdum.

Dediğim gibi profesyonel eğitim almıştım ama amcam antreman dışında bir erkeğin ilk çüküne vurmam konusunda benimle oldukça uzun konuşmuştu.

Fizyolojik olarak hep dezavantajlı olacaktım çünkü.

İçeri girdiğimde bir tane çocuğun, İlhan'la uğraştığını gördüm.

Neyse ki kalabalık kompozisyon yoktu.

Kapı açılınca "Dışarda bekleyin dedim." diyen çocuğa baktım.

"Valla şu an dışarda ve yerdeler zaten."

Bana şaşkınca bakan çocukla sırttım. İlhan'da aynı ifadeyle bakıyordu. Kızarmış gözleriyle ağladığı belliydi. Zaten titrek bir çocuğa benziyordu. Benden bile ilk başta ürkmüştü.

İYİ KIZLAR KÖTÜ KIZLARI SEVER 2 (gxg)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin