bölüm 22

7.8K 503 222
                                    

İyi okumalar :)

-8 Sene önce-

İki kız okulun arkasına giderken Burçak "Yakalanacağız." dedi.

Yaren "Bir şey olmayacak." deyip yangın çıkışının köşesine geçmişti bile.

4.sınıfın sonuna gelmişlerdi. Henüz sadece 10 yaşındaydılar. Okul onlar için cehennem gibiydi. Tek katlanılabilir yanı birlikte olmalarıydı. Yaren, Burçak'ı kardeşi yerine koymuştu. Burçak'ta onu kayıp ikizi olarak görüyordu. Bu kadar iyi anlaşmalarının nedenlerinden biri de ikisinin de normal olmamasıydı.

Ne karakter olarak, ne aile olarak. Burçak, Yaren'e ailesini biraz anlatmıştı. 2.sınıfta yaşadıkları o kavga sonrasında anlatmaması mümkün değildi. Yaren ailesini her ne kadar anlatmasa da annesinden bahsediyordu. İlk başta fahişe diye anlattığı annesini çok seviyordu.

3.bir ortak noktada buydu. İkiside aileden sadece annesini seviyordu. En azından Burçak öyle düşünüyordu. Babasını hiç anlatmadığı için, kızın onu sevmediğine emindi.

Yaren paketi çıkarırken o da çakmağı çıkarmıştı.

1 ay önce büyük sınıfları burda sigara içerken görmüşlerdi. İkisi de denemeye karar vermişti. O günden beri gelip, içiyorlardı. Burçak yakalanacakalrına emindi. Geçen ingilizce hocası onu koklayıp yüzünü buruşturmuştu. Kıza kötü kötü baksa da o gün bir şey dememişti. O günden beri gözlerini üzerinde hissediyordu.

"Eğer köşelerde yüksek topuk sesi duyuyorsan ben uçarım." deyip Yaren'in uzattığı dalı aldı.

"Kadın taktı sana."

Burçak önce Yaren'in sonra kendi sigarasını yaktı.

"Sanırım senin yüzünden. Hiç bir hocaya kendini sevdirmemeyi nasıl başarıyorsun?"

Duvara yaslanan kız "Sevilesi biri değilim herhalde." demişti.

Burçak göz devirdi. Yaren, kendisi dışında kimseyle muhattap olmama yolunda istikrarla ilerliyordu. O da arkadaş yapma meraklısı değildi. Sınıfındaki herkesten nefret ediyordu. Ya da iki kişi hariç herkes demeliydi. Biri karşısındaki duyarsız varlıktı. Diğeri de yeni gelen, at kuyruklu kız.

Kız hemen çaprazında oturuyordu. 2 hafta önce gelmişti ve Burçak iki haftadır kızı izliyordu. Nedenini bilmiyordu. Aynı mahallede oturduklarını öğrendiğinden beri de kızla konuşmak istiyordu.

Arkadaş yapmak için çabası olmasa da ve bu yanındaki duygusuzun yeteceğini düşünse bile, o kızla samimi olmak istiyordu. Bunu Yaren'e söylemeyi düşündü. Şimdiye kadar sadece ikisi vardı sonuçta.

"Yeni gelen kız iyi birine benziyor."

"Gelecekte kaşar olacak birine benziyor."

Yaren umursamazca söyleyince kahkaha attı. Sınıflarındaki kızlar, okulun kaşar rezervini duruyordu. Kendisi de cinsellikle ilgili bazı şeyleri biliyordu ama 10 yaşında, bodrumda veren insanlarla doluydu sınıfı.

Yine de o kızın öyle olmayacağını düşünüyordu. Gerçekten iyi birine benziyordu. Bunun nedeni de sınıfta dönen dedikodulara verdiği tepkiydi. Burçak hala dedikoduların baş hedefiydi. Babası hala hapisteydi ve annesi maddi yönden çökmüş durumdaydı. Bu yüzden evlere temizliğe gitmeye başlamıştı. İnsanlar onunla dalga geçecek yeni bir konu daha bulmuştu. Hırsız ve temizlikçinin çocuğu. Annesinin gittiği evlerden bir şeyler çaldığı için kovulduğuna dair dedikodular bile vardı. O sallamıyordu. Yaren'de sallamıyordu. O yeni gelen kız da sallamamıştı.

İYİ KIZLAR KÖTÜ KIZLARI SEVER 2 (gxg)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin