6|My Girlfriend Is Pregnant

15.6K 920 2K
                                    

Gözlerimi yine Jungkook'un göğsünde açtığımda kokusu yüzünden iyice yapışmışmıştım.

Kiraz çiçeği gibi kokuyordu ama üzerine sinen hafif sigara kokusunu fark etmiştim.

İçiyor muydu yani? Neden hiç farketmemiştim?

Kapı çaldığında hemen Jungkook'u itmiştim. Gözlerini açıp 'napıyorsun' der gibi baktığında kısaca cevaplamış kapıya gitmek için ayaklanmıştım.

"Kapı çalıyor." Arkamdan Jungkook'un sesini duymamla yerimde durmuş ona dönmüştüm.

"Üzerin çok açık çıkma böyle kapıya." Dediğinde umursamadan ilerlemiştim.

"Bizimkiler geldi." Diyerek koştuğumda kapıda gördüğüm ve beni ezerek içeri giren 5 arkadaşıma göz devirdim.

"Kaç gündür rahat rahat sevişin diye rahatsız etmiyoruz ama yeter ayol canımız sıkılıyor. Bu arada Tae Doğum günün kutlu olmasın ne gerek vardı doğmana." Hoseok'a göz devirdiğimde Jungkook gelmişti. Üstü çıplaktı ama umrumda değildi arkadaşlarımızdan birbirimizi asla kıskanmazdık. Özellikle ben asla sevgisini takıntı haline getiren biri değildim.

Arkadaşlarım ve Jungkook'u asla ayırmazdım. Mesela Jungkook için en sevdiğim ve en değerlim demezdim. Bu hayatta iğrenç bir ailem olduğu için arkadaşlarım benim ailem olmuştu çünkü.

Ve biz Jungkookla evlenmiş küçük ailemizin içine 5 tane adamı daha eklemiştik. Kalbimizde beşi içinde kocaman yerler vardı.

"Hoseok kes kişnemeyi." Diyerek göz devirmiştim. Hayatım boyunca hiç doğum gününü kutlayan bir tip olmamıştım ben. Jimin,Hoseok ve ben buluşur bir şeyler yer ve film izlerdik tüm gece. Bunu bu gece 3 değil de 7 kişi yapacaktık.

"Sabah sabah işiniz yokmu sizin? Ne güzel uyuyorduk." Diyerek göz deviren Jeon'u umursamadan hepsi içeri geçmişti.

Koltuklara kurulduklarında Jimin zorla Jungkook'u esir almış soru yağmuruna tutuyordu. Hoseok ve Jin bizi şaşırtmadan mutfağa koşmuşlardı. Yoongi ise koşarak yukarı çıkmış uyuyacağını söyleyip bizim odaya kurulmuştu. Namjoon'a baktığımda birazcık bizi sorguluyor gibiydi.

'Benim bunların yanında ne işim var?' bakışını nerde görsem tanırdım.

Yanlız kaldığım için Namjoon'un yanına gidip kafamı omzuna koymuştum.

"Bi kalkın da yemek yesin çocuklar. " Diye bağıran Jin'e göz devirip kafamı Namjoon hyungun omzundan çekmiştim.

"Sabah zorla getirdin bizi. Uykumuz var bırak uyuyalım bari!" Diye bağıran Jimin ile Jin elinde terlikle salona gelmişti.

"Ne dedin sen? Bağırdın mı bana." Diyerek Jimini kovalamaya başladığında aradan geçen iki dakikada gelen su sesiyle havuza düştüklerini anlamıştım.

"Acaba haneye tecavüz var diye şikayer edip uzaklaştırma kararı mı çıkarsak?"

🌸

Geçirdiğimiz saçma dakikalardan sonra salona dolu dolu çikolata, cips, gofret, içecek paketi koymuştuk. Televizyondan Elite'nin 3. Sezonunu açıp izlemeye başlamıştık.

Jungkook,Hoseok'un dizine yatmıştı. Bende Jimin'in omzuna yatmıştım. Yoongi hyung koskoca koltuğu kendisine ayırınca herkes kucak kucağa oturmaya başlamıştı. Jin hyung ve Namjoon hyung ise yerde bize söyleniyorlardı.

"Büyük olan biziz,saygısız veletler." Dediğinde hepimiz dil çıkarmış ve diziyi izlemeye başlamıştık.

Bilmem kaç saatin sonunda 3. Sezon bitince herkes ayağı kalkmaya çalışmıştı ama çocumuzun oturmaktan acıdığı için birbirimizr tutunarak ayakta kalmaya çalışmıştık.

MAFIA HUSBAND/TAEKOOKWhere stories live. Discover now