Cea mai importantă seara🖤

44 1 2
                                    

Ei- Da. Si am ieșit pe ușa din față unde ne aștepta o limuzina alba. Din limuzina coboară Ricky Martin si Renato. Ricky a venit si a luat-o pe Ada în brațe și a spus:
Ricky- Bună copii, cu toții arătați minunat! Spune acesta cu un zâmbet imens pe fațã.
Eu- Mulțumi Ricky, și voi arãtați foarte bine. Spun și dau mâna cu Renato și îmi recuperez iubita strângând-o drăgăstos de mână. O iubesc atât de mult pe fata aceasta încât nu mi-aș vedea viața fără ea niciodatã.
Ada- De ce mai stăm aici? Haideți sã mergem la premiere! Spune iubita mea și noi aprobăm, pentru că până, la urmã este seara în care primim premiile și eu o voi cere pe Ada de soție.
Am urcat toți în limuzină si ne-am pornit spre decernare. Aveam emoții și de data aceasta, chiar dacă nu era prima dată când luăm premii, însă emoțiile erau mai mari din cauza cererii în căsătorie. Băieții au spus ca Ada va accepta să fie soția mea, însă o fărâmă din mine simțea că va spune "Nu".
Pe drumul spre decernare am ascultat muzică și am discutat despre cât de fericiți eram că vom primii aceste premii. Renato mi-a strecurat in buzunar inelul pentru a nu vedea Ada.
Ajungem la decernare si noi băieții ieșim primii din limuzină. Christopher o ajutã pe sora mea din limuzină iar eu o ajut pe Ada să iasă. Paparazzi ne urmãreau fiecare mișcare. Dacã ar fi cãzut unul dintre noi ar fi prins acest lucru pe fotografie. Fetele aveau un zâmbet larg pe fațã, eu si Chris ne țineam iubitele de mânã, iar eu unul mã simțeam împlinit. Eram la o decernare de premii cu dragostea vieții mele lângã mine. Ce mi-aș putea dorii mai mult? Sã ai o familie netotule! Bine ai revenit printre noi conștiințã. Asta era înțeles de la sine cã vreau sã am o familie cu Ada.
R: Joel, esti pregatit sa faci pasul cel mare? Pentru ca acesta este momentul tau de glorie. Spune Richard in timp ce se uita la mine....mândru? Poate pentru ca Ada va face parte din familie si mai mult, pe lângã faptul ca e sora vitregã a lui Chris.
Eu: Da, doar ca am ataat de multe emotii, mai multe decat atunci când am intrat in trupa. Spun scarpinându-mi ceafa.
R: O sa fie bine, vei vedea. Va accepta sutã în mie. Spune si imi zambeste. Este acelasi zambet pe care mi l-a dat când am castigat La Banda si am devenit o trupa. Pãșeam pe covorul roșu, cu Ada la brațul meu, inima îmi bãtea nebunește. Bãieții se uitau la mine și erau cu zâmbetul pânã la urechi.
Dupã 2 ore
Joel pov
Urmeazã sã performãm noua melodie, "Beso" alãturi de Natti Natasha. Eram în cabina de schimb, și Ada era cu sora mea în sala, vorbind cu Ricky.
Eu: Bãieți, am emoții atât de mari, dacã nu va accepta? Dacã mã voi face de râs? Spun cu capul în palme.
Chris: Joel dacã îmi cunosc cât de puțin sora, îți spun cu mâna pe inimã cã va accepta. Spune și îmi pune în mânã inelul Adei.
Rich: Du-te și fã-i praf tigrule. Spune Richard ieșind împreunã cu bãieții pe ușã.
Am început sã performãm, publicul era în delir. Ada și Alexia dansau în primul rând alãturi de Ricky și Renato. Am terminat de performat, și prezentatorii de anul acesta au venit sã ne vorbeascã, și sã ne înmâneze premiile. Zabdiel s-a dus sã le aducã pe fete sã fie lângã noi și când au ajuns, Ada a venit și m-a sãrutat și Alexia pe Chris.
Eu: Bunã seara tuturor. Spun în microfon. Aș vrea sã încep prin a mulțumi tuturor celor care ne-au votat, și familiilor noastre. Acum, voi face un lucru, nu prea obișnuit, nici pentru voi, și nici pentru mine. Ada, spun si ma întorc sã îi vãd ochii verzi. Iubirea mea, aș vrea sã îți spun în primul rând cât de mult te iubesc, sã îți spun cã, de când ai apãrut în viața mea zilele au început sã fie mai colorate, mai pline de viațã. În fiecare zi mã trezesc și vãd cât de liniștitã dormi. Îmi pui zâmbetul pe buze doar cu simpla ta prezentã în camera. Nu o sã mai lungesc asta, pentru cã știu cã ești emoționatã, pentru cã și eu sunt. Spun și mã așez într-un genunchi pe scenã și scot din buzunar cutiuța de catifea roșie. Ada, vrei sã mã faci cel mai fericit bãrbat de pe Pãmânt și sã fii soția mea? Spun și mã uit în ochii ei.
Ada pov
Eram șocatã, nu știam cum sã reacționez, pe obraji îmi curgeau lacrimi calde, mã uitam în ochii lui și simțeam cã suntem doar noi doi în Univers. Un singur cuvânt îmi fugea prin minte "DA,,
Eu: Da, da, de un milion de ori DA! spun și lacrimile au început sã curgã șiroaie, bãieții au început sã sarã pe scenã, publicul aplaud și se bucurau alãturi de noi. Joel îmi pune inelul pe deget și mã sãrutã, exact ca prima datã acum 1 an.
Joel: Te iubesc amor, spune și mã strânge în brațe.
Eu: Și eu te iubesc amor. Spun și îl sãrut.
Noaptea a trecut repede și frumos, am fost felicitați de multã lume și persoane faimoase.

----------------------------------------------------------
Bunã tuturor, aș vrea sã va spun ca acesta va fi ultimul capitol din aceastã carte. Voi mai face un epilog. Îmi pare rãu ca acest capitol este atât de scurt însã nu mai am idei.
Vã pup și vã iubesc

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 07, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Într-o familie de nebuni//CNCO//💜Where stories live. Discover now