Noul meu fratee😅

458 19 0
                                    

     .... era chiar acel Christopher care cânta in trupa mea favorită. Simțeam că mor. Am început sa tremur si ma-m albit la fata iar cand mama a observat mi-a adus un pahar de suc si ceva dulce pentru ca mie cand sunt emotionata imi scade glicemia si aproape ca lesin, dar de data aceasta eram ok.
  C-Hey, esti ok?spune baiatul cu ochi in care te puteai pierde usor.
Eu-D-Da...spun eu cu o voce tremuranda.
  Ma- Esti sigura Ada?spuse mama cam ingrijorata. Stiu ca acest baiat face parte din trupa aceea pe care o adori. Spuse femeia care mi-a dat viata.
Eu- Mama..... nu trebuia sa stie... spun catre aceasta rosind. Acum o sa creada ca sunt ceva obsedata dupa ei....
C- Nu este adevarat... Cred ca este dragut faptul ca asculti melodiile noastre. Si apropo poti sa imi spui Chris. Spuse baiatul cu un zambet de copil.
Eu-Ok....
Ma- Ada, nu mergi te rog sa ii arati casa lui Chris si camera sa? Spuse mama
Eu- Bine mama cu mare drag. Haide panda, sa mergem.
C-Bunn, daca se poate putem incepe cu bucataria pentru ca imi este cam foameee...😊
Eu- Bun sa vedem ce avem. Spun tragandu-l dupa mine in bucatarie.
A si Chris apropo stiu ca tie iti place mancarea asa ca am sa iti arat frigiderul din subsol de care foar eu cu mama stim, spun eu cu zambetul pana la urechi😂. A, si apropo o sa iti curga balele cand vei vedea ce mancare buna face mama😂
C-Eu voi da verdictul final spune el razand cu lacrimi😂😂
     Ajunsi in bucatarie vedem ceva la ce nu ne-am fi asteptat. Dragul meu verisor Denis, era in bucatarie mancand ca spartul toata mancarea din frigider.
Eu- Denis ce mama naibi faci la noi in bucatarie, spun cu mainile incrucisate, si uitandu-ma la el ca si cum as fi gata sa sar la el la gat sa-i rup beregata.
Denis(D)- Stii ca eu pot intra pe geam... nu?? Spune acesta cu ochii la fereastra deschisa.
Eu-A scuze am uitat ca tu esti SuperCat spun aproape cazand pe jos de ras😂😂. Vai ce proasta issss... am uitat sa fac prezentarile spun eu stergandumi lacrimile de la ochi.
Denis el este Christopher din trupa aceea cu care te terorizat acum cateva minute😊. Chris, el este varisorul si cel mai bun prieten al meu din lumea intreaga spun pupandul pe obraz pe micul meu maimutoi.
C si D in acelasi moment- Incantat.😊😊
  Bun deci se pare ca in bucatarie nu mai aveam nimic de mancare asa ca am decis sa fac turul subsolului.
Eu- Chris se pare ca in bucatarie nu mai avem nimic de mancare dar mai stiu eu un loc făcândui cu ochiul lui Chris.
C-Hai prima oara si aratam casa pentru ca nu mai imi este asa de foame.
Eu-Ok 
     Incepem cu camera mea. Intram in camera mea iar acesta ramane uimit deoarece eu am multe albumuri de la multi cantareti celebri cum ar fi: Becky G, Ariana Grande, One Direction, Shawn Mendes, am chiar si 2 albume de la trupa sa puse in rama.
Peretii camerei mele sunt plini de note muzicale pentru ca am fost la muzica iar dupa ce am terminat clasa a 12 a am vrut sa imi pornesc o cariera in muzica doar ca am renuntat pe motiv ca nu aveam timp liber. In camera am un televizor gigantic pe care merg melodii de la toti artisti in continu. Iar exact la acel moment a incepu cea mai noua melodie a baietilor iar eu am inceput sa cant neputand sa ma stapanesc iar Chris sa asezat pe patul meu ascultandu-ma. La finalul piesei am atins o nota inalta iar un pahar ce era pe birou s-a spart iar Chris ramanand cu gura cascata.
Eu- Chiar atat de rau a iesit? Spun eu adunand paharul spart de pe jos.
C- NUUUU ba chiar deloc. Ai o voce superba. Ar trebui sa vi cu noi in turneu, spuse el ajutandu-ma sa strang.
-----------------
Bun acesta a fost urmatorul capitol, voi mai posta azi cred ca inca 2 capitole pentru ca eu chiar vreau sa ma tin de aceasta carte. Daca se poate va rog sa lasati un vot acestei carti. Mersi mult💜

Într-o familie de nebuni//CNCO//💜Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang