O saptamana de pomină: day 3🖤

76 5 4
                                    

IN LIVING CU BAIETII
Dupa ce fetele au terminat de aranjat alimentele in casa, eu si băietii ne-am trântit pe canapeaua dim sufragerie si am inceput sa ne jucam FIFA, si de la un mic joc nevinovat s-a ajuns la o tranta. Richard era deasupra lui Chris si il musca de ureche. Si dragul nostru prieten Christopher s-a rostogolit pe jos si din întâmplare a atins o mufare de la țeava de apa rece. Richard a fost primul care a simtit apa care a inceput sa țâșnească asemenea unei fântâni arteziene, s-a ridicat de pe Chris si a inceput sa urle.
IN BUCĂTĂRIE CU FETELE.
Dupa ce am terminat de aranjat alimentele in dulapuri sau frigider, ne-am asezat la masa din bucătărie si am inceput sa vorbim ca fetele.
Ale- Ada, de cat timp esti tu împreună cu fratele meu? Ma intreba prietena mea cea mai buna.
Eu- Pai de aproximativ 6 sau 7 luni, de ce? Ii spun eu cu un zambet pe fata. Imi doresc in adancul sufletului să îmi petrec toata viata cu Joel, poate va intrebati de ce..... pai pentru ca in toate relatiile mele, majoritatea s-au bazate pe reputatia in școală. Adica nu ca eram printre cele populare, insa pot spune ca cel mai bun prieten al meu era căpitanul echipei de fotbal al scolii. Si in pauze venea si statea cu mine daca nu trebuia sa se întâlnească cu coechipierii lui.... Kailas nu era genul acela de baiat care sa fie cu nasul pe sus pentru ca este popular.... mereu statea cu mine pentru ca obisnuiam sa ne plimbam prin parc si mereu mama sa a avut grija de mine. Daca voi cauta bine acasa cred ca inca mai am cateva hoodie-uri de la el.... Sa revenim la subiect. Joel este genul acela de baiat dulce, carismatic, care are face orice pentru familia sa. Si lucrul acesta il ador la el....
Ale- Întrebam doar..... spune uitandu-se in telefon... ceva e putred la mijloc si voi afla eu ce.
Eu- Mhm..... spun eu putin suspicioasa.... Dar tu? Cu fratemeu? Ce faceti? Ca l-am vazut iesind de dimineata foarte zambitor din camera.... intreb eu sa aflu daca voi fi matusa sau nuuu😂
Ale- Eeee, pai ce as putea zice? Ne intelegem de minune, este foarte amuzant, mereu incearca sa ma faca sa zambesc chiar daca nu am chef.... il iubesc foarte mult...spune aceasta VIZIBIL indragostita de mi hermano.
Eu- Ma bucur atunci. Daca ai ceva probleme cu el sau orice probleme sa stii ca poti sa vi la mine sa imi povestești chiar daca tu esti mai mare😂❤. Ii spun fetei care de cand a venit in casa noastra imi este mai mult decat o sora. Si sper ca închuiatul la minte de fratemeu sa nu faca nimic rau. Pentru ca daca va face ceva rau jur ca o sa trebuiasca sa doarma cu ochii deschisi noaptea.
Cat timp noi povesteam am auzit pe cineva strigand in sufragerie si era vocea lui Richuky. Ne uitam una la alta si Ale spune:
Ale- Fii pregatita de ce urmeaza....spune aceasta ironica😂
Eu- Sa mergem sa vedem ce au spart sau sa ii mai lasam? O intreb eu uitandu-ma spre usa care leaga bucataria de living.
Ale- Daca mai vrei sa mai avem iubiți intregi eu zic sa mergem sa vedem ce au făcut.😂 Mdaaa, cam are dreptate, asa ca ma ridic de pe scaun si ma duc spre usa care desparte livingul de bucătărie. Deschid usa si cand pasesc in living podeaua era plina de apa. Rece as putea preciza. Ma uit la baieti si pot sa vad pe fața fratelui meu si a lui Richard ca ei doi sunt vinovații. Acestia se uita la mine ca niste cățeluși ploați.
Eu- ¿Que paso aqui?[Ce s-a intamplat aici?] Am întrebat cu o față serioasă.
Richard- Umm....poate fi o mica mare probabilitate ca eu si Christopher sa ne fi batut dupa ce am jucat FIFA si sa fi spart țeava de apa rece......😅 spune Yashel uitandu-se in jos stiind ca voi izbugnii....
Eu- CHRISTOPHER BRYANT VELEZ MUNÕZ! RICHARD CAMACHO YASHEL! Sunteți nebuni! Am spus eu nervoasa.
Chris- Am.... nu ii a bună daca ne spui pe tot numele.....asa ca eu zic sa fugim Richuky! Spune Veléz încercând sa scape de mine, insa păcat ca i-am prins pe amândoi de tricou si i-am trimis la locul lor. Aceștia uitându-se la mine ca niste copii prinși cu mâinile in borcanul cu prăjituri.
Eu- Nu îmi pasă cine a spart țeava  dar toți veți curăța iar eu si Ale vom avea grijă sa nu va scape nimic. Spun eu cu mainile im sân în fața celor 6 băieți care ma privesc ca pe felul 14. Fug in bucatarie si de sub chiuveta iau produsele de curățat si niste lavete si ma fuc inapoi in living si le arunc in bratele lui Richard. Acesta le imparte si celorlalti iar eu cu Ale ne asezam pe canapea. Baietii incep sa faca curat avand o față bosumflata ca niste copii mici. Uneori cred ca sunt niste copii in corp de adulti.😂 Insa ii iubesc pe fiecare in parte.🖤 Fiecare dintre ei avea cate un colt de curățat. Iar eu si Alexia aveam grija sa nu rateze nici un loc. Le urmaream fiecare miscare. Eu ma uitam la Richard, Joel si Erick, iar Ale se uita la Christopher si Zabdiel. Acestia știind faptul ca erau urmăriți de noi nu scoteau nici pâs!😅🤦‍♀️ Cunoscandu-i pe băieți atat de bine, stiam ca aveau de gand sa faca ceva șmecherii, deoarece pana la urma sunt prietenii fratelui meu vitreg.🤷‍♀️❤ Dar ii iubesc extrem de mult.🖤 Intre timp am primit un mesaj, in ultimul timp primeam mesaje de la Ricky Martin, pentru că, chiar dacă eram sora mai mică a lui Chris, el avea mare încredere în mine.
SMS-URI
Ricky- Hola Ada, como estas?
Eu- Hola Ricky, muy bien y tu?
Ricky- Muy bien muy bien, vroiam sa te intreb ce fac băieții
Eu- Bine, i-am pus sa faca curat in living pentru ca au doar o țeavă de apă și eu nu am chef sa adun mizeria lor
Ricky- Bine ai făcut că i-ai pus la lucru. Spune-le te rog ca in seara aceasta avem un Premios Juventud.
Eu- Bine, le voi spune. Cate persoane trebuie fie prezente?
Ricky- 7 persoane
Eu- Adică tu și Renato
Ricky- Nu, baietii si tu si Ale
Eu- Bine Ricky le voi spune.
Ricky- Bien, te quiero princesita🖤
Eu- Ayyyyyy, y yo te quiero mucho Ricky❤
Ricky- Ne vedem deseară chicas🖤
Eu- Bibe bine, ne vedem acolo pa!❤❤
  SMS-URI ÎNCHEIATE
Mi-am atins telefonul și m-am uitat la băieți. Aceștia s-au ridicat de pe podea si unul dintre vinovati a spus:
Richard- Pai noi am terminat. Spune Richard trântindu-se pe canapea. Joel vine la mine și mă sărută pe frunte si se așează langa mine.
Eu- Băieți si Ale, trebuie să vă spun ceva. Spun si toti ochii erai ațintiți asupra mea.
Chris- Voi fii unchi? Spune el fericit.
Eu- Nuuuu nici gând cap sec. In aceasta seara trebuia sa ne prezentăm la Premios Juventud. In urmă cu câteva momente mi-a dat Ricky mesaj. Așa că haideți, fuguța fuguța sa ne schimbam si eu cu Ale sa ne facem make-up-ul si sa ne facem parul. Am spus si mi-am iubitul de mana si am urcat sus cu ceilalti in urma noastră.
    Eu si Joel am intrat in camera noastră si Jojo a început să își aleagă hainele. A decis ca va purta o bluza neagră simpla pe gât și un costum roșu. Eu am decis să port o rochie roșie pe corp si cu putin decolteu. Parul îl voi întinde cu placa iar machiajul va fi unul natural.
Joel- Bebe, ma duc sa vad ce fac băieții, bine? Spune Joel si imi plasează un sărut pe obrazul drept.
    Joel pov
Cand Ada mi-a spus ca vom merge la Premios Juventud, un beculeț mi s-a aprins. Dacă aș cere-o de soție în direct? Cum ar fi o decernare de premii. I-am spus Adei ca na duc sa vad ce fac baietii, însă mă duc să le spun planul meu. Intru in camera lui Richard care își aranja parul fiind deja îmbrăcat.
Eu- Yo Rich, am o idee. Spun eu asezandu-ma pe patul prietenului meu.
Rich- Ce idee? Sper ca e una bună. Spune acesta luând inelele si așezându-le pe degete.
Eu- Vreau să o cer pe Ada în seara asta la decernarea premiilor. Ce zici? Spun eu putin speriat. Richard se uită la mine sa vadă dacă vorbesc serios si îmi răspunde.
Rich- Cred ca ar fi cea mai frumoasă cerere. Eu te ajut clarrr. Ada este o fată minunată si daca o vei pierde nu vei mai fi același. Sunteti făcuți unul pentru celălalt. Spune acesta si zâmbește.
Eu- Dar daca v-a refuză? Spun lăsându-mă pe spate.
Rich- Tu auzi ce vorbesti? Ada te iubeste cu tot sufletul ei, asa ca zic sa mergi și sa stai cu ea sa nu suspectează ceva. Inelul unde e? Ma întreabă acesta după o mică pauză.
Eu- E la Renato, ii voi da mesaj sa il aducă el. Spun si îmi scot telefon scriind mesajul spre Renato. Ii trimit mesajul si ma duc inapoi la Ada.
Cand intru in camera Ada încerca să își ridice fermoarul rochiei, ma apropii usor de ea si ii ridic fermoarul. Ii dau un sărut pe partea dreaptă a gâtului iar aceasta își lasă capul în partea stângă.
Eu- Amor, arăți uimitor!❤ Spun si ii mai plasez încă un sărut pe gât.
Ada- Si tu arăti minunat bebe! ❤🖤 Spune si se întoarce cu fata spre mine. Acum pot sa ii vad ochii frumoși care ascund atat de multă durere însă incearca sa fie puternici pentru familie. Buzele aveau o culoare de un roșu aprins. Ma uitam la ea de parca era o păpușă si îmi era frica sa nu se spargă.
Eu- Amor, esti gata sa plecăm? Ne așteaptă limuzina jos. Ii spun si ma uit la ea din cap pana in picioare.
Ada- Mai trebuie doar sa ma dau cu parfum si sunt gata pui❤ spune si se da cu parfumul sau preferat. Mirosul asta mă înnebunește, il ador la nebunie. Ii prind mâna micuță și ieșim pe usa de la canera noastră. Toată lumea era in living si ne aștepta. Sora mea avea o rochie neagră până in pământ și cu o crăpătură la piciorul drept si parul creț la fel ca al meu. Un colier frumos din diamante ii era asternut la gât.
Eu- Sunteti gata sa plecăm? Ii întreb pe prietenii si pe sora mea.
Ei- Da. Si am iesit pe usa din față unde ne aștepta o limuzina alba. Din limuzina coboară.......
---------------------
Heyyyy dragutilor, nu stiu daca v-am fost sau nu dor de mine, însă uite ca m-am întors cu un nou capitol si cu putin suspans.
Imi pare nespus de rau sa am lipsit atât de mult dar promit ca voi începe fiu activa din nou🖤🖤🖤
Va iubesc mult si sper sa va placa acest capitol .
~Ada❤💫

Într-o familie de nebuni//CNCO//💜Where stories live. Discover now