La multi ani mie, partea a 2 a💕

173 7 0
                                    

  Ne punem si noi sa mancam, si eu imi iau un bol cu cereale iar Ada niste clatite cu nutella. Dupa ce mancam am mers sa ne pregatim pentru concert. Mie imi place cateodata sa o ondulez la par, asa ca ea ma lasa. Urcam sus in camera, o ajut sa se onduleze la par, iar ea se machiaza. Dupa cam aproximativ jumatate de ora de ondulat parul am terminat. Isi pune coronita de flori primita de la tatal sau inainte sa moara. Este atat de frumoasa coronita. O coronita de flori artificiale si Ada a pus o micuta poza cu ea si tatal sau pe mijlocul coronitei. Pe un micut trandafir alb. Cand isi pune coronita, o mica lacrima ii cade pe obraz. Ma duc si ii sterg lacrima fiind in spatele sau. O iau usor in brate si ii spun la ureche.
Eu- Nu mai plange, stii foarte bine ca el este cu tine mereu. Si mie imi este dor de bunicul meu. Chiar foarte dor. Dar cand te vad pe tine atat de plina de viata imi revine zambetul pe buze. Spun uitandu-ma la ea in oglinda din camera noastra de hotel.
A- Iti multumesc ca esti langa mine. Ca ma inveselesti, doar ca nimic nu va umple marele gol din inima mea. Dar stiu ca voi imi sunteti alaturi. Si atunci intra si ceilalti baieti in camera. Va iubesc prieteni.💙 zice Ada zambind uitandu-se in oglinda la fiecare in parte cu o sclipire in ochi.
C- Si noi de iubim surioara💕. Zice Chris in numele tuturor.
Z- Ok prieteni cred ca ar fi timpul sa mergem la concert. Trebuie sa ne luam costumele acolo. Asa ca sa mergemm.... miscati!!! Zice Zabdiel in timp ce deschide usa si noi il urmam. Eu ies ultimul pe usa pentru ca trebuia sa o incui.
Ajungem la sala de concert. Mergem sa ne imbracam. Ne luam costumele cu sclipici, iar Ada avea o pereche de pantaloni de piele si un maiou si jacketa noastra. Se pare ca o adora. In picioare avea o pereche de tenisi albi ca zapada. Primim microfoanele si iesim pe scena.
      Dupa 5 ore
Concertul s-a terminat si noi mai aveam Meets & Greets. Ada a ramas cu noi si mai facea si ea poze cu fanii. Am primit multe cadouri de la fani. Am primit un desen cu mine si cu baietii.
Am mers la hotel. Este ora 01:00 ne punem sa ne culcam, pentru ca maine mergem in Ecuador, acasa la Ada si Chris. De abia astept sa ii intalnesc familia si animalutelee.
     *Dimineata*
Ma trezesc putin obosit dupa ziua de ieri. Ma duc sa fac un dus si merg jos sa iau 2 cafele. Jos dau de Zabdiel cu o fata de speriat.
Eu- Tu ce ai mai patit? Il intreb dand mana cu el.
Z- Richard s-a intamplat. A pus ceasul sa sune la 7:00 si mi-a pus sapun pe periuta de dinti, si cand ma spalam pe dinti, avea gust de sapun si am facut bule de sapun la gura😂😂😂. Asa ca am venit sa imi iau ceva de mancare. Tu? Zice Zabdiel vizibil obosit.
Eu- Am venit sa iau 2 cafele, Ada doarme. Hai cu mine sus daca vrei. Zic mergand sa cer doua cafele.
Z- Ok vin si eu.
Dupa ce ne luam cafelele, urcam sus si se pare ca s-a trezit si Ada insfarsit. Ii inmanez cafeaua, si dupa ce o bea merge sa fac un dus. Ne impachetam si mergem la aeroport.
   Dupa 8 ore de mers cu avionul
~Chris pov~
Tocmai ce am ajuns in Ecuador. Mama Adei si tatal meu ne asteptau la aeroport. Cand ii vedem, fugim direct la ei. Ada era cu ochii plini de lacrimi, la fel si mama sa. I-a sarit in brate spunandu-i ca i-a fost foarte dor de ea. Denis merge si el la mama Adei si o ia in brate. Denis a stat mai mult la ele pentru ca mama sa si tatal lui sunt plecati din cauza serviciului, asa ca sunt de nedespartit. Ma duc si il iau pe tata in brate. Mi-a lipsit atat de mult. Iesim din aeroport si din pacate, mama Adei are o masina mica, asa ca merge cu mama s-a, cu Denis, Richard si Joel. Eu merg cu tata, Erick si Zabdiel. Ajungem la casa lui Ada. Baietii raman uimiti, pentru ca au o casa mare, dar nu foarte mare. Modesta, o gradina plina cu flori si decoratiuni, deoarece viitoarei mele mame ii place sa gradinareasca. Cum intram in curte, pe Ada sare Jasie, foarte bucuroasa si incepe sa o linga pe fata. Dupa aceea vine la Denis, si incepe sa il linga si pe el. Dupa aceea vine si la mine. Dupa la baieti.
   Ada pov♡
Intru in curtea casei si vine nebuna de Jasie si imi sare pe piept. I se vede bucurie dupa cum da din coada. Ma linge pe fata. Dupa merge la Denis. Ma ridic de la sol si la mine vin cei doi pisoi. Cand i-am vazut ultima data erau micuti. Acum au crescut dar inca ma recunosc. Pisoiul cel negru, vine si imi sare in brate, si incepe sa toarca linistitor. Imi face "masaj" la mana. El face asa cand se simte iubit. Dupa o iau pe cea tigrata. Ea nu este atat de iubitoare ca si el.
Imi era dor de casa. De gradina in care veneam si stateam pe bancuta de sub copacul vechi. De momentele cand imi era dor de tatal meu si plangeam, si ma uitam la cer stiind ca este cu mine. Intru in casa, si ma duc direct in camera mea. Nu s-a schimbat nimic. Este aceeasi camera cu portative pe pereti, cu patul meu moale, cu oglinda cu becuri, masuta de machiaj, cu boxa si microfonul. Nimic nu s-a schimbat. Ma asez putin pe pat, si o gramada de amintiri ma navalesc. Ziua in care a venit Chris, farsele facute de mama mea, de iernile cand venea familia, cand petreceam zilele de nastere. Cand am facut 14 ani. Dupa inca 10 minute de amintiri, cobor jos si ii vad pe toti la masa.
Eu- Heyyyy.... nu ma puteati astepta??? Intreb si ma asez la masa. Imi era atat de dor de cinele impreuna cu familia, de zilele triste, de diminetile cand mergeam la liceu.
Ma- Ada, ma bucur ca esti acasa, si tu Denis. Casa era atat de goala fara voi, fara rasetele vostre, de batai si de diminetile cand Ada dadea drumul la muzica la maxim. Va iubesc copii. Zice mama foarte emotionata.
Eu si D- Si noi.
Ma- Deci, Ada.... tu si Joel sunteti impreuna.... nu? Mama se gandeste sa sparga gheata. Si iese ceva la ce ma asteptam.
Eu- Da, mama.... stiu ca ai ceva impotriva, asa ca spune. Zic catre ea stiind ce va spune
Ma- Nu, Ada, de data asta ai gresit. Cand zice mama asta, raman masca. Am vorbit cu Joel intr-o zi cand tu erai la Chris si Zabdiel in camera. Nu ma astepam la asta, imi spun in gand mdaaa nici eu.
Eu- Serios? Chiar nu ai nimic impotriva? Spun uimita. Multumesc mamaaa. Spun si ma duc sa o strang in brate. Dupa cina, mama si Jack merg in camera lor, iar noi am zis sa ne jucam ceva. Eu am in camera mea un joc Twister. Il am de cand eram mica. Despachetez jocul prafuit, si il asez pe podea. Denis nu avea chef sa joace asa ca am jucat doar eu si baietii. Am facut piatra, hartie, foarfece. Eu am inceput prima, Erick, Richard, Zabdiel, Chris si Joel. Eu am castigat pentru ca sunt flexibila. Dupa ne punem sa impartim camerele. Joel doarme cu mine, Erick doarme cu Denis in camera lui, iar Chris cu Zabdiel si Richard in a lui Chris, pentru ca mai aveam o saltea prin casa pentru orice eventualitate. Baietii isi duc bageajele sus, si eu ma bag la un dus. Intru in baia mea de culoare crem, cu faianta de genul piatra, cu gresia cu flori si cu cada mare. Dupa dus imi iau pe mine unul din tricourile tatei, si pantaloni de pijama scurti, imi frec putin parul cu prosopul, pentru ca nu am chef sa caut uscatorul de par, asa ca il las desprins putin ud. Ma duc in camera si Joel dormea deja. Eu ma duc pana jos in living, si intr-un dulapior de sub televizor, este albumul familie. Ma duc afara cu albumul si ma asez pe bancuta si incep sa rasfoiesc albumul cu poze. Ajung la o poza cu mine si cu tata cand ma tinea in brate. O lacrima cade pe poza. Ma uit la cer si vad o stea foarte sclipitoare, inchid ochii si il vad pe tata. Vine si ma strange in brate. Lacrimile incep sa curga siroaie si deschid ochi. Langa mine era Chris.
C- Hei, ce ai patit. De ce plangi surioara? Intreaba si ma strange la piptul sau.
Eu- Nimic... spun cu ochii afundati in lacrimi.
C- Sti bine ca mie poti sa imi spui orice. Zice pupandu-ma pe crestet.
Eu- Imi lipseste tata. Cand eram mica si venea la mine in camera si radeam. De fiecare data cand eram suparata, venea si ma facea sa rad. Mergeam sa ne plimbam, ne bateam. Chris, te rog nu ma parasiti si voi... spun si il strang in brate.
C- Promit ca nu te vom parasi niciodata. Acum hai sa mergem sa te culc. Spune si ma duce sus.
  •Chris pov•
Mi se rupe sufletul cand o vad plangand. Normal ca ti se rupe sufletul, esti fratele ei. Da stiu si promit ca nu o voi parasi niciodata. Trebuie sa vorbesc si cu baietii maine dimineata. Bine da sa nu uiti. Stai chilll o sa imi amintesc. O duc sus si Joel doarme. O pun in pat si o sarut pe frunte.
Eu- Noapte buna surioara. Spun schitand un zambet scurt.
A- Noapte buna Chris. Te iubesc💕. Zice intorcandu-se catre Joel.
Eu- Si eu te iubesc. Spun mai mult pentru mine pentru ca ea dormea deja.
Ma duc in camera mea si ma pun sa dorm.
     *Dimineata urmatoareee*
Ma trezesc primul si ma duc in sala de inregistrari. Ma pun sa cant, si vine tata la mine.
T- Neata fiule. Ce faci aici atat de devreme? Intreaba tata de langa mine.
Eu- Nu am mai avut somn si nu imi este foame, asa ca am venit sa cant. Spun catre el un timp ce ma duc la pian.
T- Ok eu cu mama am plecat. Sa fiti cuminti. Spune si iese pe usa. Incep sa cant la pian Quisera balada. Imi place sa cant melodia asta la pian pentru ca ma linisteste. Dupa cateva minute, vin si ceilalti in camera de repetitii. Impreuna cu Ada. Ada intra in camera de inregistrari, si noi mergem in sufragerie.
Eu- Ok baieti, trebuie sa vorbesc ceva cu voi. Spun facandu-le semn sa stea pe canapea.
Z- Ce sa intamplat? Intreaba Zabdiel curios.
Eu- Aseara nu aveam somn, asa ca ma-m dus sa ma plimb prin curtea casei, si.... am vazut-o pe Ada pe bancuta plangand. Am vorbit cu ea si mi-a spus ca nu vrea sa o parasim. Asa ca vreau sa facem un pact. Spun catre copii cu fetele triste din fata mea.
R- Ce pact sa facem Chris? Orice ar fi eu ma bag, pentru ca fata asta mi-a intrat la suflet. Este ca o sora pentru mine. Si cred ca si pentru restul. Mai putin Joel, pentru care este mult mai mult. Spune Rich venind langa mine.
Eu- Hai sa nu lasam pe nimeni sa o raneasca si sa nu o parasim niciodata. Cine se baga? Spun intinzand mana in fata. Prima mana pusa este a lui Joel, dupa a lui Richard, Zabdiel si Erick.
Noi- S-a facut! CNCO for ever. Spunem deodata toti.
Eu- Acum sa mergem la Ada inapoi. Zic mergand in fata.
--------------------------------
Bun prieteni asta a fost si capitolul 14. Sper sa va placa.💕

Într-o familie de nebuni//CNCO//💜Where stories live. Discover now