Doar noi si marea 💜🌊3

138 6 0
                                    

Dupa ce filmul se termina, ne decidem sa jucam un joc. Ne-am jucat adevar si provocare. Ada, nu putea sa lase pe altcinva sa intraba si spune:
A- Eu spun! spune Ada ridicandu-se in picioare. Cine este primul? adauga nebuna de soramea.
E- Euuuu!! spune Erick ridicand mana in aer.
A- Ok Erick, ce alegi? il intreaba Ada pe Cubanezul nostru.
E- Adevar. spune Erick increzator.
A- Este adevarat ca te-ai despartit de Alina? Daca da din ce cauza? intreaba Ada curioasa si cred ca toti din camera suntem curiosi.
E- Da, este adevaat. Si motivul, nu ne prea potriveam. Si plus ca ea era cu 3 ani mai mare ca mine. Spune Cubanezul putin trist.
A- E ok Erick, sa nu plangi te rog, stii ca nu imi place sa te vad plangand. Spune Ada luandu-l intr-o imbratisare. Ok, acum Chris. Ce alegi?
Eu- Eu o sa aleg provocare. Am ales provocare deoarece stiam ce ii va trece prin cap.
A- Gato! Te provoc sa o saruti pe Ale pe buze. Spune Ada fiind cu un zambet pana la urechi.
Eu- Altceva nu găseai? Spun eu si ii mimez un mulțumesc. Ma apropii de Ale si o sarut. Aceasta imi raspunde sărutului. Toti au început sa aplaude si sa facă "ooooooo". Sărutul micut s-a transformat în unul plin de iubire. Dupa ce rupem sărutul spun.
Eu- Ale, dacă tot am facut asta, vreau sa iti mărturisesc, ca da când te-am văzut prima data, m-am îndrăgostit de tine. De zambetul tau, de ochii tai, de gropite. Ma-m indragostit de tine în toată regula. Ale, vrei sa îmi faci onoarea de a fi iubita mea? O intreb sperand ca va accepta.
Ale- Chris, si eu m-am indragostit de tine. Te cunosc de mai mult timp, va ascult muzica, si cand am vazut ca ai vorbit cu mine credeam ca visez. Si, da Chris, vreau sa fiu iubita ta! Spune si ma saruta. Dragii mei prieteni au inceput sa aplaude pentru ca ei chiar tin foarte mult la mine. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca Ada sa se inteleaga cu Ale.
A: Yessss!! Nu mai sunt singura fata din casaaa!!!! Incepe Ada sa sara si sa tipe. Eu cu Richuky, cu Zabadael, cu Cubano, cu Joelito, cu SpiderCat si Ale, ne uitam unul la altul si am inceput sa radem. 
A: De ce radeti ma roggg??? Ne întreabă incercand sa para fioroasa doar ca nu ii iese. Joelito se duce la ea si o saruta apasat. O vad pe Ada cum se linistetste instant. Denis face ochii mari, pentru ca el, dintre toti este cel care o stie cel mai bine. Si spune.
D: Ok, deci Joelito are ceva aparte, ceva ce o poate linisti pe Ada, si credeti-ma am incercat tot felul de lucruri, si plus ca ea este mai anormala. Spune Denis, si imediat dupa ce isi termina de spus fraza o vad pe Ada ca incepe sa fuga dupa acesta. Pana la urma Denis scapa doar pentru ca s-a urcat intr-un copac, iar Ada, spre norocul lui, nu stie sa se catere in copaci. 
J: Mi amor, nu il omori, sti ca are dreptate. Spune Joel sarutand-o din nou. Dupa ce se dezlipesc din sarut Joel spune: Prieteni, nu este atat de frig afara, aveti chef sa mergem sa inotam asa pe noapte in mare? Ne intreaba Jojo uitandu-se la noi.
Eu: Dale! spun bucuros. 
R&Z&E&D&A: Y yo! Si fiecare merge sus sa se schimbe, doar ca Ale nu are costum de baie asa ca vorbeste cu Ada:
Ale: Ada, pot sa te rog ceva? Intreaba Ale.
A: Desigur Ale, spune. Raspunde Ada la fel de zambitoare ca de obicei.
Ale: Nu ai cumva un costum de baie in plus? O intreaba Ale.
A: Ale, de data aceasta ai noroc, pentru ca Joel mi-a pus toate 4 costumele de baie. Haide cu mine. 
    Ada pov
Ma duc în camera și merg spre valiza, pentru ca deocamdată nu am despachetat. Deschid valiza și ii dau un costum de baie rosu cu flori.
Eu- Uite aici! Ii spun si îi inmanez costumul.
Ale- Multumesc din suflet Ada! Spune si ma strange într-o imbratisare. Eu ii raspund.
Eu- Poți sa te schimbi aici dacă vrei. Voi sta la usa sa nu intre nebunii. Nu iti face griji. Ii  spun si ii dau costumul. Intra in baie si se schimba. Ii dau si 2 prosoape si merg si eu sa ma schimb. Imi scot din dulap costumul negru din 2 bucati, si ii scot si lui Joel pantalonii scurti albastrii. Ma schimb si in iau pe mine o rochita vaporoasa, si 3 prosoape, 2 pentru mine, si unul lui Joel. 
J: Mi amor, imi scoti si mie o pereche de pantaloni scurti din dulap te rog? Ma roaga Joel cand intra in camera, si ma saruta scurt pe frunte.
Eu: Iubire, pantalonii tai sunt in baie, ti i-am scos deja! Ii spun si il sarut pe obraz.
J: Te quiero, si multumesc. Ma duc sa ma schimb. Imi spune si merge sa isi i-a pantalonii. Iese dupa 5 minute din baie doar in pantalonii scurti. Eu eram in fata oglinzii si imi prindeam parul. Joel vine si ma ia in brate de la spate, ma saruta pe gat si ma intoarce catre el. Se uita in ochii mei si imi spune:
J: Ada, nici acum dupa 6 luni de relatie nu pot sa cred ca tu m-ai acceptat sa iti fiu iubit. Adica, o fata asa frumoasa, cu niste ochi minunati si cu un zambet perfect, sa accepte cu un baiat ca mine.... chiar daca sunt faimos, si am fane eu doar pentru tine am ochi. Spune si buzele sale fine le intalnesc pe ale mele. Buzele sale m-au facut dependenta ca de un drog. Un drog mortal ce doar el mi-l poate da. Limba sa isi fere permisiunea de a se intalni cu a mea, iar eu nu pot sa refuz. Ii dau pemisiunea de a se intalni cu limba mea, iar cele doua formeaza un dans special pe care doar noi doi il stim. Rupem sarutul si ma uit in ochii sai si ii spun:
Eu: Joel, dragul meu Joel. Nici eu nu pot sa cred ca un baiat cu doi ochii ca ciocolata, par cret, un zambet atat de frumos ca al tau, vocea ta si personalitatea ta, s-a putut indragosti de o fata fara tata ca mine. O fata care sa va intalneasca era doar un vis. O poza cu voi si sansa sa a aud cantand era doar un vis candva, pana cand Chris, a pasit pragul casei mele. Cand m-a intrebat daca vreau sa merg cu voi in turneu. Viata mea s-a schimbat 180 de grade din momentul cand am spus "Da" intrebarii lui Christopher. Cand am pasit pentru prima data in casa voastra am crezut ca este doar un vis din care nu mai doream sa ma trezesc. Cand v-am vazut pe toti razand cand am lipit acea clatita de tavan cu Zabdiel, am stiut ca locul meu este cu voi. Sa va fac sa zambiti, sa va fac sa mancati si sa fiu iubita ta. Cand m-ai intrebat daca vreau sa fiu iubita ta inainte sa filmati videoclipul, am simtit ca noi doi vom avea o familie fericita alaturi de fratele mmeu si de baieti. Tot ce s-a intamplat pana in momentul acesta imi aduce aminte ca exista speranta. Ca pot sa visez ca un copil mic. Joel, te iubesc neconditionat. Cu bune cu rele. Cu nebunie si normalitate. Te iubesc Joel. Ii spun si il sarut scurt. O bataie in usa ne trezeste pe amandoi.
J: Hai sa mergem. Spune luandu-ma de mana.
Eu: Cap de ciocolata, ia-ti un tricou pe tine sa nu racesti. Ii spun aruncand un tricou negru catre el. Il i-a pe el si iesim din camera. Jos ne asteptau baietii si Ale. Iesim pe usa si eu inchid usa, iar cheia o pun in geanta. Mergeam pe plaja toti 8. Eu cu Joel ne tineam de mana si Ale cu Chris la fel. Am mai mers cativa metri si am decis ca este ok aici. Ne-am dat jos rochiile si tricourile, si ne-am dus in apa. Apa calduta imi atingea corpul, briza calda de vara adia, palimeri se leganau incet. Inaintam incet iar apa imi ajungea pana la mijloc. Baietii au alergat direct in apa, eu cu Ale paseam usor. Joel si Chris s-au decis sa grabeasca procesul asa ca ne-au luat pe sus, eu ma tineam strans de gatul lui Joel, si cand a incercat sa ma arunce  in apa, a cazut si el cu mine. am iesit repede afara si ma-m stabilizat pe picioare. Joel, s-a gandit sa ma ia pe umeri. S-a bagat cu capul sub apa si a iesit afara si m-a luat pe umeri. Richard s-a urcat pe spatele lui Zabdiel si a facut backflip, aterizand in apa. Toti am inceput sa radem. Am cazut de pe umeri lui Joel si am stat putin in apa intetionat. Joel a venit dupa mine cand am vazut ca sa scufunda dupa mine, am iesit la suprafata si l-am tinut sub apa putin, dar m-a intors si m-a bagat el cu capul sub apa, si m-a sarutat. Am iesit amndoi la suprafata, si am fugit dupa mingea de plaja. Am aruncat mingea in apa celorlalti si am intrat inapoi. Am inceput sa ne jucam, si timpul a zburat foarte repede. 
        Se facuse deja ora 02:30 si noi insfarsit am iesit din apa. Imi infasor un prosop in jurul parului, iar celalt pe corp. Joel isi pune prosopul dupa gat si Tricoul si-l pune in geanta langa rochia mea. Ale si ea a facut ca mine si am plecat spre casa. Ajunsi in fata casei, scot cheile din geanta si deschid usa. Toti intra in casa si eu ramn ultima pentru a inchide usa cu cheia. Las cheia in usa si urc sus. Toti erau in camerele lor, iar Ale va dormi cu Christopher daca tot sunt un cuplu. Deschid usa camerei si intru lejer in camera. In camera dau de un Joel doar in pantaloni scurti, si cu par ud.
Eu: Iubitule, nu crezi ca ar trbui sa fac dus? Il intreb in timp ce pun geanta jos, si pun prosoapele la uscat pe balcon. 
J: Of.... bine mama! Spune si zambesc la auzul cuvitelor sale.
Eu: Haide, ca si eu vreau sa ma spal pe cap! Ii spun in timp ce merg la oglinda sa imi desfac parul. Nu dureaza mult caci pe usa baii iese un Joel intr-un prosop care ii acoperea doar slele. Si cu paul ud. Ma uit la el si vine si se apleaca deasupra mea. Ma saruta usor si imi spune:
J: Ti-am spus ca imi voi lua revansa. Spune si ma saruta din nou.
         Joel pov
Ma aplec si sarut buzele sale dulci. de cand sunt impreuna cu ea am asteptat seara aceasta. Vrea sa o cer cat de curand.

--------------------------------------------------------------------
Buna  dragilor, bine vam regasit. Sper ca ati avut un Craciu frumos alaturi de familie. Vreau sa va urez Un An Nou fericit, si plin de impliniri. 
 Va multumesc mult pentru cele 1,07 mii de vizoalizari. Sper ca pana in acest punct cartea aceasta va facut sa radeti si sa plangeti. Lasati in comentarii ce credeti ca se va intampla mai departe cu Joel si Ada, si Ale si Chris. 💕💛

Într-o familie de nebuni//CNCO//💜Donde viven las historias. Descúbrelo ahora