üç kalp

1.1K 104 83
                                    

"Daha iyi hissediyorum." Hoseok'un uyandıktan çok kısa süre kulaklarına dolan boğuk, uykulu fısıltısı ile tebessüm dudaklarında yer edindi Yoongi'nin. Gün boyunca, büyük bir sabırla Hoseok ile ilgilenmişti. Uyurken sessizce seyretmiş, elini bir an olsun bırakmamaya yeminli gibi sıkı sıkı tutmuştu.

Taehyung'a haber verdiğinde gelmek isteyen sevgilisini ikna etmekse zordu. Dün gece, Hoseok ile arasında geçenlerden bihaber olsa da Hoseok'un hâlâ kızarık dudaklarını görmek, aklına bir şeyler getiriyordu. Yine de sorgulamazdı, bu yolu seçmişlerdi ve bu yolda görmezden gelmeleri gereken şeyler vardı.

Taehyung'u ancak, Hoseok'un yurduna yakın bir kafede akşam 6'da hep birlikte buluşabileceklerini söyleyerek ikna edebilmişti ama bunun için de Hoseok daha iyi olmalıydı. O, akşam saatinde de hâlâ bu halsizliği ve hastalığı atamazsa üzerinden, onu zorla dışarıya çıkartamazdı ya.

Elini Hoseok'un alnına yasladı. Ateşi düşmüş gibi duruyordu yine de emin olmak adına ateş ölçeleri aldı ve üst bedeni çıplak, uykulu bedenin ince bileğini kavrayarak kolunu biraz hareket ettirdi. "İyiyim Yoongi gerçekten iyi hissediyorum gerek yok." Hoseok'un sesiyle durmuştu.

Yoongi, sabırlı birisi asla olmamıştı ama bugün öyle sabırlıydı ki Hoseok ile ilgilenirken, o yeniden uyuduğunda uyumasını beklerken.

"Pekala, inandım o zaman." yavaşça elindeki ateş ölçeleri komodin üzerine bıraktı yine de onun yemek yedikten sonra hap içmesi konusunda ısrar edecekti. "Birazdan Taehyung ile buluşacağız. Seni görmek istedi hasta dediğimde. Dışarıya çıkabilecek kadar iyi misin?"

Hoseok yastığını dikleştirip oturur pozisyona geldi. Dün Taehyung ile olanlar, bugün Yoongi karşısındaki cürretkâr tavırları. Hoseok, hayatında bir şeylerin değişeceğinin farkındaydı tekliflerini kabul ederken ama bu çok hızlı başlayan bir gelişmeydi ve hızla başlayan ilişkilerin, hızla son bulduğunu duymuştu hep. İstemsizce içine işleyen bir korkuyla, cesurca adımlar atmasını isteyen hisleri arasında kalakalmış gibiydi.

"İyiyim." bir gülümseme takındı Yoongi'nin inanması adına. Gerçekten daha iyi hissediyordu. Yoongi'nin ilgili tavırları, kendisiyle uzun uzun ilgilenmesi o kadar mutluluk vericiydi ki. Hoseok, ufacık bir şeyle bile mutlu olmayı alışkanlık edinmiş biriyken, bu yoğun ilgiyle kalbi yerinden çıkacak gibi atıyordu. Özellikle sabah olanlar...

Bunun hakkında bir yorum yapmak zor olurdu çünkü Hoseok, böyle bir şey yapmak şöyle dursun, cesaret etmeyi bile beceremeyecek biriydi ama Yoongi'nin karşısında kendisini omuzları dik ve cesur hissediyordu. Belki de Yoongi'nin gözlerinden okuduğu o karakteri yudum yudum içine doluyordu ve kim bilir zamanla bu iki genç arasında, onlarla harmanlanırdı tavırları.

"Pekala saat yaklaştı giyinmene yardım edeyim ve çıkalım." çıkmak kolaydı bu yüzden Yoongi'nin saklanarak ya da gizlice geçmesini gerektirecek bir durum da yoktu.

Hoseok kafasını aşağı yukarı sallayıp onayladı ve bakışlarını yandaki boş yatağa çevirdi. Jungkook ya gelmemişti ya da gelmiş ama gitmişti. Yoongi, Hoseok'un bakışlarının kaydığı noktaya baktı ve henüz 1 saat önce gelen çocuğun kendisini görünce koşar adımlarla kaçışını hatırladı. "Arkadaşın, normal değil." kahkaha attığında Hoseok'un kaşları havalanmıştı. Jungkook'un normal olmadığının farkındaydı. Jungkook cidden fazlaca deli dolu, insana garip gelecek üst düzey anormalliklere sahip birisiydi. Şu an Hoseok'un içinde bulunduğu üç kişilik aşk hayatı bile Jungkook'un tek başına sürdürdüğü hayattan daha normaldi kesinlikle.

"Jungkook biraz, gariptir ama harika birisidir." ne olduğunu merak etse de sormak gibi bir girişimde de bulunmamıştı bunun yerine ayaklarını yataktan sarkıtmış ve ayaklanıp dolabına adımlamıştı. "Garip kısmını deneyimledim sadece." Yoongi konuşurken dolabını kurcalayıp kucağına kıyafetlerini alarak yatağına bırakan bedeni izlemeye devam ediyordu.

Gram kas barındırmayan tatlı bir karnı vardı, ince kolları... Yoongi, birkaç saat önce parmak uçlarıyla turladığı göğüs çevresini izlerken Hoseok'un dediklerini duymuyordu bile. "Yoongi?" Hoseok üzerine bol sweatini geçirirken bedenini süzen Yoongi'yi fark edince boğazını gürültülü bir şekilde temizleme ihtiyacı hissetmişti.

"Hm, ne, efendim?" Yoongi bakışlarını masmavi irislere çevirdi ve gülümsemeye çalıştı. Bir şeyler dediyse eğer, tek kelime duymamıştı. "Diyorum ki, hava soğuk olabilir sana da kazaklarımdan bir tane vermemi ister misin?" eline pantolonunu almadan önce altındaki bol pijamayı sıyırıp bacaklarını ortaya seren beden, düşünme yetisinin körelmesine sebep oluyordu. "Gerek yok." kısa bir cevapla kestirip attı ve bakışlarını o bacaklardan çekmeye çalıştı. Sweati kalçasını örtüyordu ama bacakları ortadaydı ve Yoongi avuç içlerinde hissetmek istiyordu tenini. Ahlaksız hayaller beynini turladıkça sanki her an Hoseok'u yatağa atabilecekmiş gibi hissediyordu ama bunu engelleyen şey Hoseok'un dar kotunu giymesi olmuştu.

"O zaman ceketimi de giyelim ve çıkalım." Hoseok pek tabii farkındaydı bedeninde gezinen bakışların ama ne gibi bir şey yapabilirdi ki görmezden gelmek dışında? Garip hissediyordu. Bakışları özel hissettiriyordu ve Hoseok bu hissi sevmişti. Çoraplarını giyip ceketinin bulunduğu askılığa ilerlerken Jungkook yavaşça kapıyı araladı ve kafasını uzattı. "Ah, o herif hâlâ burada mı?" giyinmiş ceketini eline alan Hoseok'u görünce konuştu. Yataklar, oda kapısından bakınca gözükmeyecek bir konumdaydı. "Evet buradayım."

Yoongi ceketini giyip kapıya ilerlerken konuşmuştu. Jungkook'un gözleri büyüdü. Manasızca kaçıverdiği herif ve oda arkadaşı kendisine bakarken bir kere daha kaçmayı düşündü ama bu daha da manasız olurdu. Kapıyı aralayıp umursamazca içeriye süzüldü. Yoongi ve Hoseok merakla Jungkook'u izliyordu. Omuzlarını dikleştirmiş bir bakış atmıştı beyaz tenli, korkutucu duran bedene. "Kimsin sen?" Hoseok ceketini giyinirken gülmemek adına çabalıyordu.

"Hoseok'un sevgilisiyim. Bir sorun mu var?" Jungkook, rahat ve soğuk ses tonunu işitince yutkundu. Kesinlikle bu çocuk korkutucuydu. "İyi sevindim." hemen yanlarından süzülüp yatağına ilerlerken Hoseok, Yoongi'ye baktı ve gülmemek adına kendisini sıkan sevgilisi ile göz göze geldi. "Biz çıkıyoruz Jungkook." Yoongi eliyle ağzını kapatmış önden giderken Hoseok yatağına çoktan kurulmuş bedene bağırmıştı. "Defol!"

Jungkook'a asla anlam veremezdi. Kapıyı kapatıp koridorda kendisini bekleyen bedenin yanına gidince her ikisi de gülmeye başlamıştı, öyle ki bu kahkahalar yurttan çıkana dek arada bir dursa da devam etmişti. "Sana garip demiştim." sakinleştiklerinde ilk konuşan Hoseok olmuştu.

Elleri ceketinin cebinde hemen görüş mesafesindeki kafeye adımlarlarken heyecan da bir yandan bedenini sarıyordu. Yoongi ve Taehyung... Her ikisi de heyecanlanmasına ve kalp atışının seyrinin değişmesine sebep oluyordu.

"Kesinlikle garip kelimesi az kalır." Yoongi siyah saçlarını geriye attı, kafenin camla kaplı duvarlarından, cam kenarında oturmuş sevgilisini görünce gülümsedi. Hoseok'a sevgilim demişti. Onunla oynamıyorlardı evet bu üç kişilik bir oyun deseler de onu kırmayacaklarını söylemişlerdi ve Hoseok'ta artık sevgilisi sayılmaz mıydı? Hem o tuhaf çocuğun tepkileri de komik gelmişti ve sevgilim diye ayriyetten vurgulamak istemişti işte.

Kafeden içeriye girdiklerinde ve Taehyung'un yanına ulaştıklarında Taehyung kafasını kaldırdı ve mutlulukla ikiliye baktı. Yoongi'nin varlığına alışmıştı ve okulda o kadar sıkılmıştı ki ayrıca Hoseok'un hasta olduğunu bilmek onu ürkütmüştü çünkü hastalanmasına sebep olan şeyleri tahmin etmek zor değildi.

Karşısına oturan ikiliye bakmaya devam etti. Hoseok biraz solgun duruyordu ve Yoongi kendisine özlemle bakıyordu. "Bugün beni çok yalnız bıraktık Yoongi ve Hoseok sen de beni korkuttun." ikisi de gülümsedi ama Hoseok bir yandan da mahçup hissetmişti. "Ben özür dilerim Yoongi yanıma gelince ben de git diyemedim." parmakları ensesine ulaştı ve ensesindeki kısa tutamları turladı. "Sorun yok Hoseok hem bundan sonra o sevgilimdi zaten ama sende sevgilimsin değil mi?"

Gün içerisinde ikisinden de 'sevgili' kelimesini duymak kalbini tekletecekti artık. Yanaklarına sıcaklar basıyordu sanki. Bakışları kucağında kavuşturduğu ellerine kaydı ve kafasını aşağı yukarı sallayarak onayladı. Hoseok, Yoongi ve Taehyung'un sevgilisiydi.

Hataları kontrol edemedim umarım hata yoktur xjjdjdkd yorumlarınızı ve oylarınızı eksik etmeyinn~

shameless :: yoontaeseokHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin