shameless (a)

1.7K 136 137
                                    

Taehyung dersi bittiğinde koşar adımlarını fakültenin hemen karşısında kalan kafeye yöneltmişti.

Sevgilisinin dersi 1 saat önce bitmişti ve o kafede kendisini beklediğine dair attığı mesaj apar topar eşyalarını toplayıp kafeye ilerlemesine sebep olmuştu.

Taehyung makine mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiydi ve o her şeyden çok sevdiği, değer verdiği sevgilisi Yoongi ise aynı bölümde fakat bir sınıf üstteydi.

Bir tesadüftü tanışmaları. Gerçekten büyük bir tesadüftü. Yoongi aynı bölümün her zaman sabit olan dersliklerinden birisine ilerlerken yanlış sınıf olduğunun farkında bile değildi ve kapıyı açıp içeriye adımlayacakken gördüğü birinci sırada oturan oldukça yabancı yüz ile afallamış ve sonra da sınıf geneline bakmıştı. Henüz dersi başlamayan sınıf kesinlikle kendi sınıfı değildi.

Gözleri yeniden önde oturan beden ile kesişince Taehyung'ta kendisine ithaf edilen bakışların altında kalp atışlarının hızlandığına yemin edebilirdi. Bir cesaretti ona yazmasına sebep olan ve sonrasında gelişen olaylar onları bu 1 yıllık sevgililiklerine taşımıştı.

Ufak tefek tartışmaları elbette vardı. Kimsenin fikirleri her daim uyuşmaz ya da her şey herkesi memnun etmezdi ya. Ama bu ufak sürtüşmelerden hep kaçabilmiş ve mutluluklarının zedelenmesine izin vermemişlerdi.

Birbirlerini cidden seviyorlardı. İkisi de belli bir olgunluğa erişmişti ve birbirlerini anlayabilecek konumdaydılar.

Taehyung elindeki kitapları sıkıca kavradı düşmemesi adına. Cam kapının demir kolunu kavrayıp kapıyı açtı ve bir gürültünün iki katlı kafe içerisinden kulaklarına dolmasına izin verdi.

Özellikle ders çıkışlarında fakültelerine ait olan bu kafe oldukça kalabalık olurdu. Şu an olduğu gibi... Ağır adımlarını kafe içerisinde gezdirirken Yoongi'yi bulmaya çalışıyordu, sonra kafasını eğmiş, siyah saçları tüm yumuşaklığı ile gözleri önünde duran sevgilisine doğru ilerledi ve kitapları biraz da dikkat çekmek adına masaya sertçe bıraktı.

Bu Yoongi'nin bakışlarının ona kaymasına sebep olmuştu. Yoongi sevgilisini görünce kocaman gülümsedi fakat sadece bununla yetindi. Gizli yaşamaya çalıştıkları bu aşkı doğal olarak insanlar önünde sergileyemiyorlardı. Bu onların ortak kararıydı. Tepkilerden korktukları için değildi bu. Sadece birilerinin bilmesine gerek yoktu değil mi?

Taehyung küçük kare şeklindeki masada Yoongi'nin karşısına oturdu ve kalabalık kafede göz gezdirip tekrar Yoongi'ye çevirdi bakışlarını.

"Nasılsın?" Yoongi tebessümün dudaklarında yer edinmesine izin verdi. Normal zamanda öylesine duygu barındırmayan bakışları ve yukarıya kıvrılmaya inat etmiş dudakları Taehyung karşısına geçtiği her seferde bir köşeye çekiliyordu ve alıştığı düzen yerle bir oluyordu.

Aslında yakın olduklarına karşı hiçbir zaman da soğuk olmamıştı fakat tanımadıklarına karşı takındığı bir maske vardı ve bu durumdan da memnundu.

"İyiyim. Burada seni bir saat boyunca beklemek biraz sıkıcıydı fakat sonucu..." durdu ve eline aldığı su şişesi ile oynarken yan bir gülümseme sunup mırıldandı. "Nefes kesici."

Taehyung kocaman bir gülümsemenin dudaklarında yer edinmesine izin verdiğinde güldüğü zaman dikdörtgen şeklini alan dudaklarını izledi Yoongi. Gerçekten bu benzersiz bir güzellikti ve sevgilisinin bu şirin gülümsemesine tapıyordu. Taehyung'a ait her şey insanın içini ısıtabilecek türdendi.

Taehyung neşeli, sosyal, sevecen bir karaktere sahipti ve bunlar Yoongi'nin karakterine çok zıttı fakat ikisi de bedenlerini yatakta çıplak bulduğunda hırçınlaşır ve her şeyi kenara iterlerdi. Taehyung sevecen tavırlarının aksine seksi bir havaya bürünürdü ve Yoongi ise o suratsızlığının aksine kesinlikle Taehyung'un dudaklarına doğru gülümsemeler yollamayı severdi.

shameless :: yoontaeseokWhere stories live. Discover now