6. kapitola

194 5 0
                                    

Dan

Celkem mě zarazilo že se ty dva znají tak dobře ale to mi může být asi úplně jedno. Právě míříme k hlavní budově kde se máme sejít a vydat se na ten výlet. „Takže půjdeme všichni pohromadě a žádný blbosti jasný. " Oznámil učitel a vydali jsme se na cestu. Ráno jsme moc neposlouchali takže nevíme kam se vlastně jde. Cesta probíhala v celku v pohodě, Kačka se bavila s Martinem a já se zapovídal s Dendou. Je taky hodně v pohodě.

Konečně jsme se zastavili. „Tak se tu uvádíme. Můžete se tu porozhlédnout ale nechoďte někam daleko. Za hodinu se tu zase všichni sejedeme. " Prohlásil učitel a já se podíval kolem sebe. Stáli jsme u nějaké řeky s krásnou vodou a vůbec to tu nevypadalo jako v Česku. Byla to vážně nádhera. Nakonec šli holky spolu protože si chtěli nafotit nějaký fotky a já šel samozřejmě s klukama. Bylo to vážně super odpoledne. Večer bych si zahrál fotbal už mi chybí.

Denisa

S holkama jsme se dohodli že si nafotíme nějaký ty fotky. No jo klasika že. Je tu vážně nádherně a ta příroda je vážně krásná. „Hele a jak to máš s Martinem? " Drkla jsem do Kačky. „Hele jako asi se mi líbí ale to je jedno. " Odpověděla mi a pokračovala v cestě. „Jak jako je to jedno. My vás dáme dohromady. " Rozhodla Verča. „Jo uvidíš že než odjedem budete spolu. " Přidala se Vlasta. „Tak jo ale pod podmínkou že pomůžeme i tady Dendě s Danem. " Odpověděla a podívala se na mě. Jinak Niky tady není protože šla s jinýma holkama. „Ale nevěřím že se to stane ale tak jo já vás chci dát dohromady. " Přistoupila jsem nakonec. „Tak jo Dendo a Vlasto dneska večer začneme vymýlšlet plán. " Prohlásila Verča. „Hele hele ne tak rychle jo. " Zasmála se Kačka. „Ale jo co nejdřív to bude. " Řekla jí Vlasta. „Jo holky mají pravdu." Přidala jsem se. „No jak myslíte. " Povolila teda nakonec.

„Notak mě se nechce pryč. " Řekla jsem s Kačkou zároveň když jsme mířili zpět na místo k učitelům. „Tak stoupněte si do skupin ať vás spočítáme. " Zakřičel učitel a my udělali to co chtěl.
„No dobrá jsme všichni tak jdeme. " Prohlásil po chvíli a vyšli jsme.

Zastavili jsem se na takovém útesu odku byl krásný výhled. Šli jsme mezi prvními tak jsme tam na chvíli zakotvili a kochali se výhledem. Chtěla jsem si přehodit mikinu, kterou jsem měla projistotu, z jedné ruky do druhé. No ale to bych nebyla já aby se mi něco každý den nepřihodilo. No takže má mikina mi vyklouzla a letěla si to hezky dolů bůhvíkam. Super takže mám po jedné mikině. Naštěstí to byla jen nějaká obyčejná kterou moc nenosím, tak aspoň že tak. Po chvíli jsme pokračovali v úmorné cestě do kempu. „Hele neměla si náhodou mikinu? " Přiběhla za mnou na chvíli Kačka když se odpojila od Martina. „No jo letěla si to hezky z toho útesu dolů no. " Odpověděla jsem jí se smíchem. Vážně mi to nevadilo. „Ježiši ty jsi vážně dobrá. " Zasmála se a otočila se za sebe. „Padej zpátky za ním, já tu mám taky společnost. " Řekla jsem ji a ukázala na Dana který šel vedle nás a snažil se neposlouchat náš rozhovor. Okamžitě se otočila a odběhla zpět na své předešlé místo.

„No takže teď bude večeře a poté máte dneska volno ale zítra začnou večerní programy. " Oznámila nám učitelka když jsme se konečně dobelhali zpět do kempu. „Já už se dneska ani nehnu. " Řekla Verča s Vlastou náraz. „My se k vám rády přidáme že. " Odpověděla jsem a drkla zase do Kačky. „Jo na 100% nikdo mě nedonutí vylést z postele. " Řekla a sedly jsme si ke stolu a čekaly na večeři.

„Tak jdeme ne? " Zeptala jsem se když jsme všechny dojedly. „Jo já už chci ležet. " Řekla zase Kačka a vydaly jsme se do chatky. Rozloučily jsme se holkama a ony zašly do své chtaky. „Proč to máme sakra nejdál. " Postěžovala jsem si se smíchem. „Já už tam chci být. " Doplnila mě a pomalu jsme se přibližovaly k chatce. „Tak pohyb holky běžím! " Křikl Matěj, který kolem nás plný energie proběhl a skočil do své chatky, která je hned vedle naší. „Řekne mi sarka někdo kde bere tolik energie? " Zpetala se nevěřícně a prokroutila hlavou. „A kde se tady zase vzal. " Doplnila jsem jí a zase jsme se zasmály. „Co se tady tak loudáte? " Zpetal se nás Dan s Martinem který k nám došli. „Jako po včerejším večeru, nebo spíš noci a ještě po dnešku nám umírají nohy. " Vysvětlila jsem a Kačka souhlasně přikývla. „Tak si naskočte jinak tam nedojdete ani do půlnoci. " Prohlásil Martin a zázračným způsobem mu za chvíli Kačka vysela na zádech. „Tak ty taky pojď. " Pobídl mě Dan a já mu po několika přemlouvání teda skočila na záda.
„No a jak to bylo rychlí. " Řekli oba když jsme se dostali k chatce. Jinak Martin má chatku vedle nás z druhé strany. Takže ta úplně u lesa. „No nic my už asi jdeme ne. " Koukla jsem se na Kačku která se tam bavila s Martinem. „Jo už se nemůžu dočkat postele ale on mi tam vadí. " Oznámila,koukla na Dana a všichni jsme se zasmáli. „Tak pojď za mnou. " Řekl jí Martin a chytl jí za zápěstí a táhl k nim. „Dendo kdyžtak víš jakou chci rakev. " Stihla ještě říct než vešla do jejich chatky. Já s Danem a Davidem, který tam mimochodem přišel, jsme se jen smáli. „Oni dva mají skvělý vztah. " Vysvětlil nám David. „Já myslel že ty jsi její nejlepší kamarád? " Zept se ho Dan když jsme vešli do naší chatky. „Taky že jo. Já vím něco co skoro nikdo neví. " Odpověděl mu a koukl na mě. „Jo tohle, to vím taky no. " Přidala jsem se a Dan na nás koukal. „Oni spolu chodí? " Zeptal se zase. „No ne ale on se jí líbí. " Vysvětlil David a já se plácla do čela. „Ty taky všechno vykecáš. Ale když už jsme u toho musím za holkama chceme vymyslet plán jak je dát dohromady. " Oznámila jsem jim a že skříně si vzala mikinu protože začínala být zima. „Tak to jdu taky. " Přidal se ke mě okamžitě David a otevřel dveře. „Jo já půjdu taky. " Dokončil Dan a zavřel za námi dveře. Všichni tři jsme se vydali za holkama.

My soccer player ⚽✔Where stories live. Discover now