Tanıtım

1.5K 238 570
                                    


Timbaland - Morning After Dark ft. Nelly Furtado, Soshy


"Bir varmış; bir yokmuş

Evvel zaman içinde

Kalbur saman içinde

Develer tellal iken

Pireler berber iken

Ben dedemin beşiğini tıngır mıngır sallarken...

Harda hurda, eşeği yedirdik kurda..."

Beklediği masal bir türlü gelemeyince küçük kız isyan etmiş.

"Of! Büyükbaba, beni hep kandırıyorsun. Hani masal anlatacaktın?"

Torununun haklı isyanı karşısında evi inletecek kadar sesli gülmüş büyükbaba. Odaya giren yakışıklı adama üzgün bir şekilde bakan küçük kız "Baba, babana bir şey söyle lütfen. Bana masal anlatmıyor," demiş nazlı nazlı. 

Küçük kızının, kırmızı pijamaları içinde ne kadar tatlı göründüğünü düşünen adam "Benim güzel kızımı üzme baba," demiş. 

Babasından aldığı destekle üzerindeki yorgandan kurtulan kırmızı pijamalı kız, mutlulukla kendini babasının kollarına atmış.

"Sen, benim kahramanımsın babacığım."

Oğluna ve torununa şefkatle bakan büyükbaba "Ben de kahraman olmak istiyorum," demiş engel olamadığı kıskançlığıyla. 

"O zaman bana masal anlat."

Küçük kızın pazarlıkçı tavrına babası ve büyükbabası çok gülmüş.

"Bu kız şimdiden bizi parmağında oynatıyor."

"Haklısın," diyen büyükbaba "Bu konuda şikâyetim yok," demiş ve kollarını hayatından herkesten çok sevdiği küçük torununa doğru uzatmış. Anında büyükbabasının çağrısına yanı vermiş küçük kız.

Torununu kolları arasına alan büyükbaba, o gece kırmızı pijamalı küçük kıza, Kırmızı Başlıklı Kız Masalını anlatmış. Kötü kalpli hain kurdun başına gelenleri dinleyen küçük kız "Çok saçma," diyerek masala burun kıvırmış. Torununun bilmiş bir ifadeyle burun kıvırması karşısında gülen büyükbaba "Masal dediğin saçma olur zaten. Şimdi uyumalısın, çünkü sabah yola çıkmam gerekiyor," demiş. Büyükbabasının ziyarete geldiği zamanları çok seven kız "Neden hep gidiyorsun?" diye sormuş.

"Ben, bir askerim ve emekli olana kadar da işimi yapmaya devam edeceğim. Söz veriyorum en kısa sürede seni görmeye geleceğim."

Dedesinin anlattığı masala burun kıvırsa da etkisinde kalan küçük kız gece rüyasında kendini ham yapmaya çalışan bir sürü çirkin kurt görmüş

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dedesinin anlattığı masala burun kıvırsa da etkisinde kalan küçük kız gece rüyasında kendini ham yapmaya çalışan bir sürü çirkin kurt görmüş. Çığlık çığlığa uyanan küçük kız korkuyla ağlarken odasına giren babasının güvenli kollarına sığınmış.

Kırmızı ve Kurt +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin