18.1. 2019

99 14 0
                                    

Sladký poslední den v týdnu, kdy máme oba s Taem odpolední, můžeme vyspávat (a oddávat se aktům po celém bytě) a prostě jen odpočívat, což pro nás znamenalo si udělat krásné dopoledne (v podobě aktů, ale my tomu říkali 'romantika' (Tae říkal, že to je proto, kdyby se nás někdo ptal na romantiku)), nestačili jsme ani zapálit svíčku a už jsme se tomu odevzdávali.

Tento sladký den je i den, kdy většinou stíháme do práce a bylo tomu i dnes, v poklidu jsem se stihli nasnídat, upravit se v koupelně (a udělat ze sebe zombie díky aktu), já jsem nadával přes celý byt díky cucflekům na krku, a nakonec jsme se rozloučili před vchodovými dveřmi do bytovek, s polibkem a vydali se každý jiným směrem.

V práci mě vyhodili.

Brečel jsem celou cestu domů, i když jsem věděl, že Tae má dostatečný plat na to, aby utáhl nájem i jídlo a něco nám ještě zbyde.

Sladké, které do mě máma nacpala při přepadovce, mi vyprchalo z krve a já znovu upadl do depresí, které mě nenavštívily dlouho, no spíše já jsem se je snažil potlačit, protože jsem s Taem chtěl být, co nejdéle, i když jsem ho na to pomalu připravoval. No, to připravování mi moc nešlo, já vím.

Věděl jsem, že můj konec přijde brzy, ale raději se na sebe ještě neodvážil sáhnout, doma v koupelně jsem k tomu měl jen chvíli, no Tae se vrátil dřív, než měl, takže jsem toho hned nechal.

(Děkuju Tae)

Před ním jsem dělal, jakože nic a snažil jsem se přemýšlet nad tím, co udělám až si všimne, že mi nepřišla výplata a já neudělal velký nákup jako vždy.

Poprvé jsem Taemu odmítl akt.

Usnul jsem s hlavou dolů z gauče.

Yoongiho ztrápený zápisník II. [Taegi] ✅Where stories live. Discover now