5.1. 2019

122 17 3
                                    

Dnes přijela má matka, táta, mladší sestra a bratr, no prostě rodina (rovnou si mohl napsat i toho psa, Yoongi, nikomu by to neublížilo), psa sice nepřivezli, ale zákusky ano, takže jsem aspoň na pár dní uklidnil svoji depresivní náladu a pláč po nocích díky ukojením touhy po sladkém.

Taehyung také nebyl nadšený z přepadovky, protože ho můj táta nenáviděl, spal až do 12 a rodiče přijeli kolem 8? Asi? Každopádně se v obýváku objevil jen v boxerkách, za což ho začala máma nepřetržitě milovat (protože Tae má podle ní vypracované tělo, i když to není pravda (i když bicáky má, co si budem)) a táta se zase nepřetržitě mračil, no a Tae se červenal. (mně tekly sliny, ale snažil jsem se to tlumit smíchem)

Krásné dopoledne pro nás všechny.

Byla klika, že jsem ségru a bráchu poslal do pokoje pro hosty, kde jsem jim pustil film, aby nerušili dospělé (to řekla má máma), díky čemuž nemuseli čelit skoro nahému Taehyungovi. Táta by se potom určitě bál toho, aby mu jeho další syn dal potomky a nestal se "odpadem společnosti".

A i přesto, jak pochmurnou náladu jsem poslední dny měl, tahle situace mě rozesmála.

Teď právě ležím vedle Taeho, rodiče spí v pokoji pro hosty, brácha a ségra jsou zase v obýváku na gauči, no a já s Taem normálně u sebe, mám rozsvícenou lampičku a docela se bojím toho, že se Tae může probudit, i když chrápe jako ještě nikdy předtím.

Šťastný nový rok pt.3

Yoongiho ztrápený zápisník II. [Taegi] ✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu