15.1. 2019

96 14 0
                                    

Jeden spolupracovník se mě zeptal jestli znám Frozen (moje a Jungkooka oblíbená pohádka), zeptal jsem se, jestli to je nějaký scifi film, který se odehrává na severním pólu, s odfrknutím odešel.

Kompletně zaktovaný (vyšukaný) mozek.

Obsluhoval jsem až do noci, než mě konečně šéf propustil ze svých spárů, a začal jsem uvažovat, jestli by bylo výhodnější pracovat na benzínce, kde zavírají v devět, tudíž bych se před desátou dostal domů. (abych mohl provozovat akt s Taem dříve a častěji)

Po cestě jsem se stavil ve večerce, kde jsem koupil nějaký rámen, kimchi a cereálie s mlíkem, protože jsem si i přes spěch ráno všiml, že v ledničce nic není.

Když jsem se vrátil domů, byt byl prázdný. Dostal jsem strach, no nechal to být a šel jsem hodit věci do ledničky, na které byl rozvrh toho, kdo kdy bude, co kupovat domů, uklízet atd. aby to sedělo s naší směnou.

Tae měl napsanou směnu do 12, což bych normálně samozřejmě věděl, takže jsem nechápal, jak mi to mohlo vypadnout z hlavy. (Tae je většinou ten, co zapomene a potom plaší, že kde jsem a pořád mi volá do práce, jak splašený)

Kompletně zaktovaný (vyšukaný) mozek pt.2

Nakonec jsem se rozhodl nám k večeři udělat ten rámen, protože bylo něco kolem půl dvanácté (dlouhoooo jsem si četl náš rozpis na tento měsíc (a vlastně i zjistil, že Tae mi dvě kartičky 'úklid' dal do mých dnů)), a tak jsem Taehyungovi dal dvě kartičky 'vaření' do jeho dnů, abych přes víkend nic nemusel dělat.

Bylo pár minut po dvanácté, když jsem slyšel, jak se otevírají dveře, Taehyung je následně zavírá, skopává boty a velké hrubé kroky se začaly blížit směrem ke mně. Zrovna jsem házel nudle do vody, když mě dvě silné ruce objaly kolem pasu a já (i přes to, že jsem věděl, že to je Taehyung) se naprosto lekl, nudle mi spadly do hrnce, voda mi vychrstla do obličeje a skončil jsem celý mokrý.

Kompletně zaktovaný (vyšukaný) mozek pt.3

Taehyung se mi smál.

Yoongiho ztrápený zápisník II. [Taegi] ✅Where stories live. Discover now