oh neee

15 1 0
                                    

pov nadine

aaauuuw. overal pijn auuuwww. laat het stoppen. oh nee. ik ren naar beneden en ik ren het bos in. terwijl ik ren bel ik lo op.

pov lolenthe

lo? oh gelukkig je neemt op

wat si er nad waarom bel je mij om dit tijdstip het is half drie snachts.

ik weet niet wat het is lo het doet overal pijn en ik was in paniek en ik ben naar het bos gerend.

naar het bos? oke kom eraaan ben er binnen 5 minuten.

ik doe mijnschoenen aan en een jas en ik ren naar beneden. waar gaat u heen miss. kut bewakers daar had ik niet aangedacht. ik wou even naar buiten frisse lucht happen. om 3 uur snachts ja dacht het niet. ik zie zijn ogen wazig worden kut hij mindlinkt zach. binnen een paar seconden staat zach voor mij. waar dacht je heen te gaan jongedame? naar buiten nadine belde mij in paniek op en ze lijkt aan het veranderen te zijn. en ik moet er echt naartoe. oke ga maar maar is is wel eenmalig.

even later...

nad was is er met je ohw wow je ziet er slecht uit. aaaaaaah auw, lo het doet overal zon pijn. wacht hier ik moet even bellen

telefoon gesprek lo/ zach

lo ben je gek geworden je gaat me nu toch niet be.

zach er is wat met nadine, ze heeft overal pijn en ze krepeert van de pijn. ik denk dat dat ze aan het veranderen is je moet nu komen.

veranderen oke ben er in 2 minuten.

en neem jenson en kaj mee.

ik hoor drie mensen aankomen rennen.

wat is er aan de wow oke ik zie het al zegt kaj. maar ze is aan het veranderen, hoe kan dat ze is toch een mens? ik weet het ook niet. wacht! wat is er lo? ik weet iemand die het misschien wel weet ik ga even bellen.

chris ja hey met lo er is iets met nadine.

be right there

oke see ya bye tot zo oh .

Je bent er al. Weet je wat er met Nadine is? Ik leg het onderweg wel uit kunnen we naar jouw huis gaan lo? mijn huis is aan de andere kant van de roedel maar vancht sliep ik in mijn ouder kamer bij zach in huis. ze kan wel mee naar mijn huis zegt zach. ja oke lets go. wacht even hoe gaan we haar meenemen. ik til haar wel naar huis zegt kaj.

eenmaal thuis....

pov zach

dus ik had toch gelijk denk ik bij mezelf. het kan dus toch dat ze.... ZACH LET EENS OP. huh wat. chris zei dat ik op nad ga passen terwijl jij, kaj , jenson en lo eten gaan halen.

pov nadine

ik open voorzichtig mijn ogen. ik kijk om mij heen waar ben ik eigenlijk. in de kamer van zach.AAAAAh CHRIS idioot ik schrok me dood. nou jij schrok en ik ben dood haha. maar wacht waarom ben ik in de kamer van Zach? ik zal het je uitleggen.....kan je lolenthe roepen.

onverwachts (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu