mate?

38 1 0
                                    

Mate...... De wolf vliegt ineen keer een eind de lucht in en ik kruip naar achter. Iemand komt naar mij toe lopen, het is een jongen. Gaat het ? Ja ik denk het. Bedankt voor het redden. Hoe kreeg je hem ooit zo ver in de lucht. Ik ben sterk, snel, drink bloed, snap je het nu? Ikk uhm, je bent bang ik hoor het aan je hartslag ik breng je naar huis. Waar woon je? In het kasteel. Hij kijkt mij aan oh uhm sorry prinses. Geeft niet, wat bedoelde die wolf met mate en wie is het? Mate is dat 2personen door de maangodin voorbestemd bij elkaar horen zoals soulmates zegmaar. Maar ik ben een mens geen weerwolf. Ja meer weet ik ook niet. Ik kijk hem aan ik zie dat zijn ogen veranderen van blauw naar rood en terug. Ik stop met lopen. Is er wat met je je ogen veranderen van kleur. Ik uhm sorry, wij leven niet dicht bij de mensen dan heb ik er geen last van maar jij bent een mens en wij drinken mensen bloed dus eigenlijk moet ik eerst drinken voor het overgaat. Vind je het erg als we eerst naar mijn huis gaan ? Nee als er maar geen vampieren mij aanvallen ofzo. Trouwens mijn naam is Christian. Nadine. Wist ik haha. Spring op mijn rug. Ik kijk hem raar aan dan zijn we er sneller. Ik spring op zijn rug. Wow volgens mij rent hij op vampier en snelheid.

tijdje later.....

Bedankt voor het thuisbrengen en redden. Graag gedaan prinses. Mag ik misschien uhm je nummer tuurlijk. 06-3216780. Doei zegt hij en rent weg. NADINE.... Met wie was je aan het praten? Ik was naar het monument in het bos. Toen sprong er een wolf op me die er werd afgegooid door een vampier hij heeft mij geredt en thuisgebracht. Blijf bij die beesten uit de buurt je hebt een week huisarrest.

Gesprek Christian en Nadine.

C hey
N hey
C hgh
N niet zo goed heb huisarrest omdat ik met jou in het bos was.
C dat is stom
N ja ik wou dat ik hier weg kon ik bedoel ik ben bijna 18 volgende week wordt ik 18
C geef je een groot feest?
N ja mijn vader
C mag je uitnodigen wie je wil
N ja maar hoezo


Nou omdat dat betekend dat ik ook mag komen. Ah. Wat is er schrok je? Ja tuurlijk als je in een keer in mijn kamer zit. Sorry.Nadine eten sorry ik moet gaan. Oke doei hij geeft mij een kus op mijn voorhoofd en is weg.

Aan de eet tafel...

Nadine heb je er al over nagedacht wie je uitnodigd voor je verjaardag. Ja een paar vrienden. Je weet omdat je achttien wordt een toespraak moet geven he. Ja papa.  Ik laat de uitnodigingen sturen morgen oké Nadine? Ja papa

onverwachts (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu