donker

25 3 2
                                    

P.o.v. Christian
Ik word wakker,waar ben ik? Oh ja het bos......

Flashback..
Ik loop door het bos, ik loop naar de plek waar ik heb afgesproken met Nadine."hey bloedzuiger" ik draai me met een ruk om. Die verdomde weerwolven. "Wat doen jullie hier?" wij hebben gehoord dat de prinses naar het bos komt en die moeten we FF "spreken"
Einde flashback

Pov Nadine
Ik wordt wakker van stemmen die ik hoor ,waar ben ik? Ik hoor mensen praten. Ze is de mate van de Alpha. Alpha wtf is nou weer een Alpha? Auw bonk boem. Ik hoor pijnlijke geluiden en mensen vallen in een flits seconde wordt ik opgetild en ben ik in het bos. Ik kijk degene die mij heeft meegenomen aan.... Chris hoe heb je mij gevonden. Ik kon je bloed ruiken en je hart horen kloppen  en aangezien je dat bij de weerwolven niet hoort en ruikt is dat makkelijk te vinden. WEERWOLVEN  was ik bij de weerwolven. Chris wtf deed ik bij de weerwolven?! Geen idee ze hebben je ontvoerd. Hebben ze iets gezegd of heb je iets gehoord wat kan helpen Nadine. Ik slik nee Chris helemaal niks, ik werd net wakker en toen kwam jij dus echt lang was ik daar niet denk ik. Chris zucht ik zou maar snel naar huis gaan.

Een paar weken later...

Wat? Dat kan je niet maken ik kijk mijn vader aan. Ik ben 17 Dan kan je toch niet mij over 2dagen tot koningin gaan kronen. "Maar schat je bent slim genoeg om dat  te kunnen. Je gaat een goede koningin worden dat weer ik zeker" mijn vader kijkt mij aan. Voor ik koningin wordt heb ik wel een paar voorwaarden. 1 Ik wil mijn eigen personeel kiezen, 2  Ik wil mijn eigen kasteel,3 Ik mag zelf kiezen met wie ik ga trouwen en 4 jullie bemoeien je niet met wat ik beslis en doe. "Als jij dat wilt schat gaan we dat doen, morgen gaan we personeel kiezen en zoeken we een huis voor je moeder en mij dan kan jij het kasteel houden".  Afgepsroken  vader tot morgen. Ik ga naar mijn kamer.

 Ik ga naar mijn kamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alleen dan een bubbelbad)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alleen dan een bubbelbad)

De volgende dag....

Ik ben me aan het aankleden.
Outfit:

onverwachts (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu