15.BÖLÜM

2.9K 300 1.1K
                                    

Ben geldim nasılsınız? iyi olun karantina da okumanız için uzun bir bölüm ile geldim umarım seversiniz yorum yapmaktan çekinmeyin :) yazım hataları için üzgünüm sindire sindire okuyun.

Bölüm parçası şu ara bağımlı olduğum: Troye Sivan |FOOLS

|Keyifli okumalar

"Jimin! Jimin aç gözlerini"

Uzaklardan gelen ses yakınlaştığında yavaş yavaş algılıyordum bu ses ona aitti bu aralar kulaklarımın duymayı en sevdiği sese.

Jungkook..

Göz kapaklarım bana meydan okurcasına açılmamak için direnirken bu savaşı ben kazanmış, yavaş ve zorlukla gözlerimi aralamıştım gözlerimin önünde bulanık birkaç karartı vardı.

Gözlerimi biraz daha açtığımda görüntüler yavaş yavaş netleşirken bana bakan grup üyeleri şaşkınlığıma sebep olmuştu en son yangının ortasındaydım.

Hatırladığım tek şey Jungkook'un beni bırakıp Kai'yi götürmesiydi daha sonra.. Ah tabi yaa bayılmıştım peki buraya nasıl geldim.

"İyi misin?"

Jungkook'un sorusu beni olduğum yere getirirken kafamı hafifçe salladım ama iyi miydim? Belki.

"Nasıl geldim buraya. En son öleceğimi düşünmüştüm."

"Jungkook. Geri dönüp seni aldı tabiki" diyen Jejoon'a baktım iyi görünüyordu. Bir dakika. Ne demişti o Jungkook seni aldı mı? Jungkook geri dönüp beni almıştı, ne sanıyordum ki tabiki geri dönüp beni alacaktı bende bu grubun bir üyesiydim ve o korumak konusunda takıntılıydı. Bu durumda beni orada bırakması saçma olurdu.

Yüzümdeki aptal gülümsemeyi silip doğruldum Jejoon'a baktım endişeyle bana bakıyordu. Olanlardan kendisini suçluyor olmalıydı ona hafifçe gülümsedim.

"Nasılsın?"

"Ben iyiyim. Sana bir şey olacak diye çok korktum"

Ağlamaya başladığında yanı başında duran Suga saçlarını okşayıp artık ağlamamasını ve geçtiğiyle ilgili bir şeyler mırıldanıyordu.

"İyiyim ben artık ağlama"

Diyebildim sadece çünkü söyleyecek başka bir şeyim yoktu. Gözüm istemsizce Jungkook'a kaydığında onunda bana baktığını görmüştüm anlaşılan 'seninle sonra görüşeceğiz' in vakti gelmişti.

Jungkook yerinden kalktı "Jimin ve Jejoon oturun şuraya" diyerek emir verdiğinde gözlerimi kısmıştım daha önce kaç kez emir vermemesi ile ilgili konuşmuştum hatırlamıyorum. Sanırım olanların hesabını soracaktı diklenmekten vazgeçip dediğini yaptım ve gösterdiği yere oturdum Joon da oturduğunda Jungkook karşımızda dikilmişti.

Tek tek ikimizinde gözlerinin içine bakıp derin bir nefes aldı

"En başından olayı anlatın"

Ben sessiz kalırken Jejoon boğazını temizleyip anlatmaya başladı

"Be-ben öyle bir şey yapacağını tahmin edemedim beni seviyor sandım, güvendim. Üstünden biraz geçti ve bir gün önüme o gö-görüntüleri koydu beynimden vurulmuşa döndüm. O görüntüleri gördükten sonra ondan da kendimden de nefret ettim ve uzaklaştım. Bana onlar gibi daha fazlasını çekmemizi teklif etti tabiki kabul etmedim sonrasındaysa görüntüleri aileme göndermekle tehtit etmeye başladı."

Daha fazla kendini tutamayıp ağladığında elimi omuzuna koydum, derin bir nefes alıp göz yaşlarını sildi ve devam etti.

"Sizden yardım isteyemezdim çok utandım bir kaç kere denesem de yapamadım sonrasında aklıma Jimin geldi daha yeni olduğu için ona anlatmak daha kolay geldi. Anlatıp yardım istedim o da halledeceğini söyledi ama ben dayanamadım benim yüzümden Jimin'e bir şey yapar diye çok korktum ve peşinden gittim"

𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐅𝐨𝐫 𝐘𝐨𝐮 ♡ 𝐉𝐢𝐊𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now