35. YILBAŞI PARTİSİ

1M 40.9K 348K
                                    

Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

Keyifli Okumalar!

Şarkılar: Can Gox, Gülce Duru, My Woman
Duke Dumont, Ocean Drive
Monika, Yes I Do

Helin Aktan'ın güncesinden...

01.01.2020

Bugünü tarihe ben kazıdım.

İtiraf ettim.
Gücüm, kuvvetim, ellerim, dizlerim, sesim...
Ben ona itiraf ettim.

Ben sana itiraf ettim, Yankı Sarca, ne olur seneler sonra bu satırları sensiz değil, seninle okumama izin ver.

"Altıncı Sokak Nöbetçisi, Helin"
Üzerini karaladım.
"Sadece, Helin"

Yeni bir sene daha geliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yeni bir sene daha geliyordu. Tek bir rakam değişiyordu ama bu rakam değişmeden önce hayatımda çok büyük değişiklikler olmuştu.

2019 senesi bana Sokak Nöbetçileri'ni kazandırmıştı yani bana bir aile vermişti. Dört rakam, bir insana ailesini verebilir miydi? Bana bunu hediye etmişti o yüzden 2019 senesi, en sevdiğim sene olacaktı.

Her şeye sinirlenen ama yumuşacık bir kalbi olan, en fazla savaş vereceğimi düşündüğüm ama herkesten önce kalbinin kapılarını bana açan Bartu Sarca'yı kazandırmıştı. Onu asla affetmeyeceğimi düşündüğüm zamanlardan, sadece onu affettiğim zamanlara gelmiştik. Beni yerden kaldırdığı ve sırlarımı paylaştığım, kollarında abi sıcaklığı olan adamı kazandırmıştı.

O beni Sokak Nöbetçisi, grubun altıncısı, kız kardeşi gibi görüyordu.

Şu an Koza'ya alıcı gözlerle bakan ve alt dudağını utanıyormuş gibi göstermeye çalışmak için(!) kemiren kız kardeşim, Işık Sarca'yı kazandırmıştı. Onların arasına katıldığım ilk gün, beni birçok testten geçirmişti, bakışlarıyla neredeyse öldürecekti ama şimdi göz göze gelince birbirimizin ne demek istediğini bakışlarımızdan anlayacak duruma gelmiştik.

O beni Sokak Nöbetçisi, grubun altıncısı, kız kardeşi gibi görüyordu.

Beni hiç umursamıyormuş gibi davranan hatta iyi polisi oynayan erkek kardeşim Mutlu Sarca, biliyordum ki bu gruba ilk girdiğim an, Yankı'dan sonra bana en fazla dikkat eden kişiydi. İyi polisi oynamıştı ki ona istediklerini vereyim ve gerçek yüzümü ortaya çıkarsın ama bir süreden sonra bunu da unutmuştu. Kasıtlı bir şekilde kalbimi kırmaya hiçbir zaman çalışmamıştı. Haylaz küçük erkek kardeşim gibiydi hatta bazen onu çocuğum gibi görüyordum çünkü yaramazlıklarını göz ardı etmeyi seviyordum.

SOKAK NÖBETÇİLERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin