FİNAL

238 17 1
                                    

Jungkook benim elimi tutmuş beraber okula doğru yürüyor iken bir anda İrene ve Jack ile karşılaştık. Beraber el ele geziyorlardı . Yolumuzu değiştirmeye karar vermiştik ancak öyle olmadı...
Bize seslendiler bir anda Jack yanımıza geldi ve Jungkook'u kenara çekip dostça konuştu. İnsan izin ister " Konuşalım mı? " der öküz. Orda tek başıma kalmıştım çok gecikmeden İrene yanıma geldi. Kulağıma bir şeyler fısıldadı.

İrene- Bu hayatta her şeyin bir intikamı vardır Rose . Bazen sevdiğini biri çalarsa o kişi de hayatından bir şeyler çalabilir. Aklında bulunsun CANIM KARDEŞİM.

Sonra İrene ve Jack gitti. Bu ne demekti ? Kimi çalacaktı hayatımdan ? Neden bir şey diyememiştim. Jack Jungkook'a ne demişti? Jungkook'a sorduğumda yanıt alamamıştım. Ona doğru döndüm. Saçlarını okşadım ve ona baktım.

Jungkook- Neyse bir şey yok . Hadi okula gidelim geç oldu.

Okula gelip yurda gelmiştim kapıyı açtım ve yatağa oturdum.Kafamda hala zibilyon tane soru vardı. Kimi alacak benden ? Jungkook mu ? İki kere aldı zaten bir dağa almaz . Kızlar olabilir mi? Onlar beni bırakmaz . O zaman geriye tek ailem kaldı . Hayır bunu yapmaz değil mi? Sesli bir şekilde yutkundum gözlerim dolmuştu . Bu sırada Jisoo gelmişti ama onu fark etmemiştim. Kızlarla akşam buluşup onlara anlattım. Böyle tepki beklemiyordum ben korku dolu gözlerle onlara bakarken onlar gülüyorlardı hata gülmeyi bırak anırıyorlardı. Yalandan gülümsedim.

Jisoo- Üzülme artık Rose .

Jennie- Jisoo unni haklı hadi ama gülümse biraz.

Lisa- Biz senin hep yanındayız . Yeter ki sen hep gül. Yüzündeki ufak bir tebessüm için her şeyi veririz. Belki aşklar biter kardeşlik biter ama arkadaşlık sonsuza dek kalır gülüm .

Gülümsedim ve onlara sarıldım.

Ben- Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım. Ama aileme bir koruma tutmalıyız ne olur ne olmaz.

Kapısının önüne bir koruma tutmuştum. Her şeyin önlemini almıştım her şeyin önlemini aldım sanıyordum desem daha doğru olur ama bir şeyi unutmuştum... O da ya çevremdekilere değil de benim hayatımı çalmak istiyorsa... Bunu unutmuştum. Neyse o akşam çok eğlenmiştik biraz abur cubur almaya gidecektim ama okulun kantini kapanmıştı. Bu yüzden yurttan çıkıp küçük bir bakkala gittim. Poşetleri aldım ve bir anda gözlerim kapanmıştı .

~ Yazarın ağzından ~

Siyah bir kapşonlu adam Rose'i götürmüştü bir depo gibi bir yere çok karanlıktı. Orada bir sandalyeye oturup ellerini ve kollarını bağlamıştı . Rose'nin gözleri açıldığında etrafa bakıyordu. Ağzı açık olduğunu görünce bağırıp çağırmaya başladı doğal olarak . Kafasında bir sürü soru olduğu için hepsini tek tek sormaya başladı . Ama hiç birini cevaplamamıştı siyah kapşonlu adam, kapıyı çekip gitti. Kısa bir süre sonra İrene geldi ve Rose'nin çenesini tuttu .

~Rosenin ağzından devam ~

İrene - Hadi ama Rose bu kadar önlem almana gerek yoktu. Jungkook'u çaldın ben de seni bu Dünyadan çalacağım. Korkmana gerek yok biraz acıyacak o kadar .

Tam konuşmaya başlayacak iken ağzımı bantla kapatmıştı .

İrene- İlk sevdiğim adamı aldın sonra annem öbürki dünyaya gitti . Ben niye yaşıyorum ki? Senin yerinde olmak isterdim. Baban ve annen gerçek annen baban olmamasına rağmen seni gerçek bir sevgi ile büyüttü . Yarışmada senin sayende ikinci olduk . Anlıyor musun ? Hep hayatın mükemmel bu beni sinir ediyor. Hala Baekhyun ve Jack sana aşık bunu nasıl başarıyorsun? Ne yaptın bunları kazanmak için ? Hiç bir şey yapmadın ama ben hayatım kusursuz olsun diye çok uğraştım. Bu bile sinir etmeye yetiyor. Sana aslında buraya getirmemin amacı öldürmekti . Ama yapamam ben korkak bir insanım .

Biraz empati yaptığım da çok üzgün olduğunu anlamıştım . Ağzımı açıp ellerimi kollarımı çözmüştü. Ayağa kalkıp yanına geldim ve ona sarıldım.
Başta şaşırmıştı ama sonra o da bana sarılmıştı.

İrene- Özür di-

Ben- Özür dilemene gerek yok sen benim kardeşimsin, seni seviyorum. Hadi yurda gidelim bunlar ikimizin arasında kalır merak etme.

Ellerini tutup yurda giderken baya sohbet etmiştik .

~Yazarın Ağzından~
Kısaca arkadaşlar ne kadar kötü şeyler yaşanmış olursa olsun ne kadar kıskanırsa kıskansın İrene. İrene Rose'nin kardeşi olduğunu değiştirmiyor. Bazen aşk için yanlış kararlar alabiliriz. Bu hikaye de mutlu sonla bitmiyor mutlu sonsuzluk ile bitiyor. Jungkook ile Rose'nin sonsuz aşkı Blackpink'in sonsuz dostluğu , İrene ve Rose'nin sonsuz kardeşliği ile bitiyor. Buraya kadar gelen herkes için çok teşekkürler. Umarım başka bir kitapta buluşuruz seviliyorsunuz. <3

🎉 (Rosekook) Sonsuz Aşk (Tamamlanmış Hikaye) hikayesini okumayı bitirdin 🎉
(Rosekook) Sonsuz Aşk (Tamamlanmış Hikaye)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin