Bölüm 3-Kaçak idol

482 32 15
                                    

~çocuğun ağzından~
Gördüm okula gittim ama kafam çok karıştı ne diyecektim onlara!!! Ah ! Ben kayboldum o yüzden geldim mi? En iyisi birşey demeyeyim. Okula doğru geldiğimde herkes bana şok bir şekilde bakıyorlardı . "Bu kim?" "Bu yakışıklı burada ne yapıyor?" duydum sesler ile gülümsedim. Biri yanıma geldi. Elini uzattı , elini sıktım ve gülümsedim. Hemen lafa girdi .

Jisoo- Merhaba jk ben Jisoo.

Jungkook- Merhaba beni nasıl tanıyorsun sen?

Jisoo- Sen ünlü grup BTS üyesi değil misin?

Şimdi anladım demek ki bir Army.

Jungkook - Evet güzelim buraya bilerek gelmedim. Sanırım kayboldum! Üzgünüm .

Jisoo- Anladım, tanıdığıma memnun oldum.

Jungkook(jk) Ben de memnun oldum.

Hala elini tutumu farkettim elimi çektim ve boynumu kaşıdım beni müdüre götürdü , o kızı görmüştüm evet eminim oydu ne yapıyordu burada, burada mı okuyor? Ah beni kurtaran ile tanışmak isterim. Ben burada kalacağım. Müdürle konuştum . Burada kalabileceğimi söylemişti . Priz buldum ve telefonumu taktım.Şarz dolar dolmaz Rm'i aradım.

Rm - j jungkook ? İyi misin? Nerdesin? Napıyorsun? Özledik.Şarzın mı bitti?

Jk - İyiyim hyung sakin ol , ah şey okuldayım.

Rm- Okul mu?Hangi okul?

Güzel soru hyung duvara baktım ve Moriam School yazdığını gördüm.

Rm- Alo orada mısın?

Jk-Evet buradayım,Moriam Schoolda'yım.

Rm- Orası neresi beee ?!

Şaşkınca cevaplamıştı haklıydı. Ben neredeydim ormanın ortasında bir okulda idim. Neden hala buradaydım ? O kızı gördüm diye, yarın konserimiz varken bide !!! Offf kafam çok karışıktı kaçak idol gibiydim resmen.

Rm- Jk yavrum buraya gel ,yarın konserimiz var hem ana vokalimiz yokken ne yapacağız biz???

Jk- Gelemem ben burada kalmak istiyorum.

Rm - Sen bilirsin Ceo diyeceğim. Yarın gelmeye çalış.

Jk-Tamam .

Odaya baktım küçük bir oda idi . İki yatak , gardolap ve tuvalet . Odaya biri girdi oda arkadaşım olduğunu isminin Jack olduğunu öğrendim. Aklıma o kız geldi bulabilmek umuduyla kalktım . Dolaştım her yer de yoktu . Nerede idi bu ?? Of cidden sinirlenmiştim . Jack yanıma geldi ve okulu gezdik .

Jack- Şimdi son yer müzik odası , burası seçmeli öğrencilerin seçtiği bir alan burada her cuma Blackpink dediğimiz kızlar şarkı söyleyip dans ediyorlar .Tabi sizin pratik odanız kadar iyi olmasa da böyle.

Etrafa baktım her yer de çalgılar , koşu bandı, mikrofonlar hemde pembe çok beğenmiştim. Arkamdan birkaç kız sesi geldi kafamı arkaya doğru döndüm. Bu o kızdı Rose idi beni görünce çok şaşırmış gibiydi. Diğerlerine baktım da bu yeni tanıştığım kız Jisoo ve 2 diğer kız vardı.

~ Rose'nin ağzından ~
Pratik odasına gidiyorduk kızlarla her zamanki gibi pratik yapacaktık . BU ÇOCUK BURADA NE ARIYOR? BU BURAYI NASIL BULDU? Şaşkınca çocuğa baktım Jack bizi Jk ile tanıştırmıştı demek adı Jk idi. Bu çocuk şu Jisoo'nun dinlediği BTS grubu değil miydi ? Nasıl şimdi farkettim? Çocuğa hala baktığımı farkedince selam verdi .

Lisa- Hadi dans pratiğine devam edelim.

Dans etmeye başlamıştık ve pratikler bitmişti ve bizde bitmiştik.

~Jk ağzından~
Jack işi olduğunu söylemiş ve gitmişti koltukta oturup kızların dansını izlemiştim.Sanırım izlediğimi hala farketmemişlerdi . Yerlerde yatıyorlardı ve terlemişlerdi çok yoruldukları beliydi .

-devam edecek-

(Rosekook) Sonsuz Aşk (Tamamlanmış Hikaye)Where stories live. Discover now