Bölüm 12 - ÜVEY KARDEŞ !

243 17 0
                                    

Jungkook beni okula götürmek istemişti ancak ben okula gitmek istemiyordum. Annem ve babamı uzun zamandır görmediğim için onları görecek idim .

Jungkook- Ben seni eve götürürüm .

Rose - Hayır ben eve kendim gideceğim seni görürlerse iki saat soru yağmuruna tutarlar. Yarın görüşürüz kurabiyem .

Gülümsedim yanağına bir öpücük kondurdum. Böyle deyince karşımdaki kurabiye yumuşamıştı . Oysa ondan ayrılmak istemiyordum. Birbirimize bakıp konuşmayıp sadece bakışıyorduk. İşte Jungkook'u diğer erkeklerden ayıran da buydu, onla konuşmamıza rağmen gözlerimiz çok şey anlatıyordu. Ben arkamı dönüp gittim yoksa bu bakışma süremiz sonsuza dek sürecek gibiydi. Annemlerin yanına gelmiştim bile. Şehirden uzak küçük bir evdi . Ama benim bu evde çok güzel anılarım vardı . Bazen eviniz güzel olmasa da içindeki anılar güzelleştirirdi oturduğunuz evi. Bizim evde böyleydi işte küçük mütevazi minik bir ev ,şehir çok canlı ve kalabalık olduğundan böyle bir eve taşınmışlardı. Babam ve annem emekli maaşları ile geçiniyorlardı ve onlara da yetiyordu . Tabi ben de kafe de çalıştığım part time işim ile onlara yardım ediyorum. Bu sabah ben maaşımı almıştım .Kendime bir kaç Won ayırmıştım sonra tüm paramı onlara vermiştim . Kabul etmemelerine şaşırmamıştım, ısrar etmiştim . Kıramayıp parayı aldılar. Onlarla kucak dolusu sarılmıştık. Sonra onlara elveda etmiştim. Okula geri döndüğümde çok yorulmuş olacağım ki hemen yattım. Sabah olmuştu üstüme siyah bir etek ve beyaz bir üst giymiştim . Saçlarımı açmıştım sonra biraz da makyaj yapmıştım. Neden bu kadar süslendiğimi bende bilmiyordum. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki kendimi masalda sanmıştım. Bugün okulda güzel sesli yetenekli olanları bir grup yapacaklardı. Bizi Kolejler Arası Ses Yarışmasında kimler kazanacağını seçeceklerdi. İşte bu benim biraz da olsa popüler olmamı sağlayacak bir teklif idi. Peki ya Jungkook'lar .Onlar bir idol olduğu için bu yarışmaya katılamayacaklardır herhalde . "Arkadaşlar seslerine güvenenler kalsın onları  kolejler arası ses yarışmasına seçilecek." Hoca Jungkook'a baktı. Sonra söze girdi. Elinde bir kağıdı okudu. "Kural :31 profesyonel şarkıcılar bu yarışmada şarkı söyleyemez . Yani ne yazık ki BTS bizim yarışmamız da bizlerle olamayacak ama Blackpink bizimle umudunuzu kesmeyin kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Hadi çocuklar okulumuzun gücünü konuşturun.
Ayrıca Hanlim Art High School'da bu yarışma da yani eski müzik öğretmeniniz  Kim John bazılarınız onun öğrencisiydi. Okulun müzik öğretmeni o olacak. Dikkatli olun ayrıca Kore'nin en iyi okullardan olan Seul High School da orada olacak. Müzik sınıfına gelin ve bir şansınızı deneyin bence."

Hocayı son dikkat dinlemiştim sonra hoca ders bitmiştir demişti. Bu bizim son dersimizdi. Kızlarla birbirimize bakıp çığlık atıp birbirimize sarılmıştık . Jungkook da bana ve kızlara tip tip bakıyordu. Ona ne var diye bakış attığım da telefonunu çıkartıp oynamaya başladı.Onun için böyle sahneler çok normal olabilirdi. Ancak bu bizim için tek kelime ile mük-em-mel bir fırsattı.Hızlı adımlarla müzik odasına gittik. Hoca konuşma yapmaya başladı .
"Evet arkadaşlar okulumuz bu sene
Kolejler Arası Ses Yarışmasına katılacak." Nefes alıp verdi ve devam etti. " Yarışmada ana vokal , bir grup ve bu ekip topluca söyleceği birer şarkı seçmeliyiz . Hem orada YG Entertainment Ceo'su  Hwang Bo Kyung'da orada olacağı duyuruldu
Belki de artık matematik,fizik,biyoloji ,kimya,edebiyat vs derslere girmek zorunda değilsiniz. Sevdiğiniz işi yani müziği yapabilirsiniz. Bu yüzden sizden en iyi performanslarınızı bekliyorum. Ayrıca okumak istiyorsanız da BTS gibi siz de olabilirsiniz hem okuyup hem de sevdiğiniz işi yapabilirsiniz." Hepimiz seçimlere girmiştik , tabiki biz seçilmiştik. Birbirimize yine sarıldık ve elimi uzattım üzerine Jisoo ,Jennie ve Lisa koydu ve Blackpink diyip kaldırdık ve kıkırdadık . Bu yarışmayı biz kazanmalıydık. Saatler ,günler,aylar geçti... İşte o gün gelmişti. "Kazanacağınızı biliyorum Rose ama yine de iyi şanslar "dedi Jungkook ve yanağımı öptü ve gitti. Sahnenin arkasında süslenmeye başladık ve hepimiz bir melek kadar güzel olduk . Seçilen herkes , grup , solo şeklinde olacaktı.  İşte sıra bizde idi . İşte sahne de parlama zamanımız gelmişti.

(Rosekook) Sonsuz Aşk (Tamamlanmış Hikaye)Where stories live. Discover now