32. fejezet

1.9K 104 16
                                    


Először moccani sem mertem annyira váratlan volt Loki hirtelen cselekedete. Aztán lassacskán kezdtem fel fogni , mi is történik és egyre jobban élveztem a pillanatot. A nyelve bejutást kért a számba amit én tétovázás nélkül meg is adtam neki. A kezemmel bele túrtam a vállig érő holló fekete hajába és szinte téptük egymás ajkait. Ő a derekamról lejjem csúsztatta a kezét a fenekemre és finoman bele markolt majd egy könnyed mozdulattal fel kapott , én a lábaim a dereka köré tekertem és meg indult velem az ágya felé. Az ajkaink egy percre sem váltak el egymástól. 
Mikor el érte velem az ágyat finoman le rakott rá a kezeimet össze fogta a egyik kezével a fejem felett a másikkal pedig felfedező útra indult a testemen . El kezdte a nyakamat csókokkal be hinteni szinte mindenhol és közben pedig kissé erősebben mint hittem rá markolt a mellemre amitől egy apró nyögés hagyta el a számat.
A keze egyre lejjebb ment és mire már oda jutott, hogy ki gombolja a nadrágomat egy kopogás zavart meg mindent amitől szinte azonnal szét rebbentünk.

- Ki az?- kérdezte Loki kissé ingerülten .

- Lady Lydiáért jöttem- nyitott be Kol a szobába és mikor meg látott az ágyon , gondolom kócos hajjal fel csúszott pólóval egyből le hajtotta a fejét és a padlót kezdte nézni, hogy ne legyen illetlen.
- Sajnálom , ha meg zavartam valamit hercegem de Thor kéri , hogy Lady Lydia menjen a trón terembe , mert meg jött Jane Foster kisasszony és be szeretné neki mutatni. 

- Már is megyek Kol csak egy percet kérek- mondtam neki és ezzel ki is ment a szobából.

- Kol? - kérdezett rá Loki- Hát ilyen jól ismeritek egymást?

- Féltékeny vagy?- kérdeztem és közben meg igazítottam a hajamat és a ruhámat.

- Soha ! - Vágta rá már szinte túl gyorsan.

- Ne is ! - léptem elé és csókot adtam a szájára ami először látszólag meg lepte de utána egy fülig ért mosollyal nézett rám. - Mennem kell- mondtam és meg indultam az ajtó felé.

- Még nem végeztünk remélem tudod- szólt utánam ijesztően nyugodt hangon, de a szemei mosolyogtak.

- Remélem is hercegem- és ezzel meg indultam a trónterem felé.

Oda érve meg láttam Thort és egy alacsony barna hajú lányt aki épp a trónt csodálja. Érkezésemre mind a ketten felém kapták a fejüket én pedig egy mosollyal köszöntöttem a lányt.

- Szia Lydia vagyok biztos te vagy Jane- nyújtottam neki a kezemet.

- Szia, igen én lennék - mondta kissé zavarban de azért el fogadta a kezemet.

- Nos nekem még rengeteg a dolgom amint tudok jövök- mondta Thor és adott egy csókot Jane homlokára.

- Lydia meg tennéd , hogy körbe vezeted Janet?

- Persze Thor ez csak természetes - léptem oda a lány mellé és bele karolva el húztam a szőkeségtől , hogy együtt fel fedezzük a kastélyt.

Little StarkWhere stories live. Discover now