30. fejezet

1.8K 95 7
                                    

Mire fel eszméltem volna, hogy mi is történt már azon kaptam magam, hogy vissza csókolok én is. Ez bátorságot adhatott Lokinak ugyanis a kezét a derekamra tette és még jobban magához húzott.
A csókja egyáltalán nem volt durva vagy tolakodó , sokkal inkább gyengéd és édes. Levegő hiány végett kénytelenek voltunk el válni, de akkor sem távolodtunk el egymástól. Loki a homlokát az enyémnek döntötte és egy halvány mosoly jelent meg az arcán.

- Fogalmad sincs mióta vártam már erre- mondta olyan halkan, hogy szinte alig lehetett hallani.- Attól a pillanattól amikor meg láttalak először Midgardon tudtam , hogy te különleges leszel a számomra. Nem tudom, hogy mit csinálsz velem de meg bolondulok ha a közeledben vagyok.

Még mielőtt válaszolhattam volna egy halk torok köszörülést hallottam amitől azonnal el kaptam Lokiról a tekintetem és a hang irányába fordultam. Friga állt az egyik könyvespolc mellett és minket figyelt .

- Elnézést, hogy meg zavartalak titeket de Thor szeretne veled beszélni Lydia - mosolygott rám kedvesen és köztem és loki között ingatta a tekintetét.

- Hölgyem- álltam fel és próbáltam meg hajolni kissé esetlenül. - Akkor én jobb ha megyek - mondtam és vissza se nézve siettem ki a könyvtárból.

Amint ki értem és be csuktam magam mögött az ajtót neki döntöttem a homlokomat és végig gondoltam ez előbb történteket.

- Jól van hölgyem?- jött oda egy őr és aggódva nézett rám- ne segítsek valamiben?

- Nem , köszönöm jól vagyok - mosolyogtam rá kedvesen - nagyon figyelmes igazán hálás vagyok .

- Ugyan hisz ez a dolgom - húzta ki magát - ön ha jól sejtem Lydia Stark Midgardról a kis hölgyek édesanyja.

- Igen és maga pedig..- néztem rá a nevét várva.

- Kol , szolgálatára hölgyem- hajolt meg kissé- netán el kísérhetem valahová?

- Thort keresem és igen azt meg köszönném ha oda kísérne hozzá- néztem rá hálásan.

Amíg oda értünk Thorhoz sokat mindenről beszéltünk Kollal . A lányokról , Asgardról , a Földi életemről . Kedves volt velem amiért hálás is voltam neki . Még nem volt sok barátom a kastélyban és őt már szerintem nevezhetem annak.

- Á, hát itt vagy!- jött velem szemben Thor az udvaron, épp az edzést figyelte mielőtt ide értünk.- Köszönöm Kol , hogy el kísérted a hölgyet- fordult a kísérőm felé aki egy maghajlás kíséretében távozott.

- Nos, miről akartál velem beszélni?- néztem rá kíváncsian.

- Tudom most kissé el foglalt vagy a lányok meg minden de lenne egy apró kérésem ha nem nagy gond.

- Persze mond csak , ha tudok segítek szívesen.

- Hát az a helyzet , hogy Jane Asgardbam jön. Vagyis , hogy Asgardba hozom és ha nem túl nagy kérés segítenél neki? Gondoltam mivel te is Földi vagy és ő is talán jól ki jönnétek és akár még barátok is lehetnétek.

- Persze Thor ez nem kérdés szívesen segítek . És mikor jön?

- Még ma el megyek érte csak előtte szerettem volna veled beszélni. És köszönöm, hogy számíthatok rád .

- Mindig Thor , de most ha meg bocsajtasz meg keresem a lányokat .- mondtam és ezzel meg indultam a két rosszcsont keresésére.

Little StarkWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu