'Ve Güldün,Rengarenk Yağmurlar Yağdı' Part XIV

3.8K 104 2
                                    

Bölüm 76:Geri Dönmek Güzel

Eve kadar Irmak ı izledim.Ne kadar da özlemiştim.Ellerini,nefesini,kokusunu.Hala inanamıyordum.Benim için gelmişti.Bana gelmişti.Beni gerçekten seviyor,önemsiyordu.Sitenin önüne geldiğimiz de kendimi tuaf hissetmiştim.Daha 1 saat önce burda olmaktan nefret ediyordum ama şimdi kadınımla geri dönmüştüm.Hayat gerçekten çok garipti,süprizlerle doluydu.Irmak,arabadan indi. 'Bade,sen arkaya saklan Arya ya süpriz yapalım.' Hoşuma gitmişti bu fikir.Ayrılalı çok olmamıştı ama özlemiştim onu.Kim bilir nasıl da mutlu olacaktı.Canım benim.Irmak ın dediğini yapıp arabanın arkasına geçtim,oda Arya yı aradı.Aşağıda olduğunu ve konuşmak istediğni söyledi.Arya çabuk ikna olmadı ama Irmak da pes etmedi.Telefonu kapattıkdan sonra 'Geliyor' deyip göz kırptı bana.Az sonra Arya bize doğru yaklaşmaya başladı.Gözlerinin önü hala ıslaktı.Irmak onu görünce hemen yüzün düşürdü. 'Evet ? Ne oldu ? Telefon konuşmamdan dolayı geldiysen senden özür dilemiyeceğim Irmak Hocam.Hala da arkasındaydım söylediklerimin.' Irmak hala üzgündü. 'Hayır bu yüzden gelmedim Arya,özür dilemek için burdayım.Maalesef' deyip sustu. Arya da kafasını salladı. 'Tabi ya,yetişemedin değil mi ? Son bir defa daha seni görmesine izin vermedin.Öyle çok seviyordu ki seni.Sırf başka biriyle seni yan yana görmeye dayanamadığı için okulundan vazgeçti o.Çok merak ediyorum değdi mi ?' Irmak kafasını kaldırdı.Hafifce gülümsedi. 'Arya özür diledim çünkü sanırım baş belandan kurtulmana izin vermedim.Maalesef ki onunla uğraşmaya devam edeceksin.' Irmak arkasına doğru döndü,bende gizlendiğim yerden çıktım,Arya ya doğru yürüdüm.Şok olmuştu. 'Bade ? Bu,bu sensin.Sen gitmemişsin.' Koşarak bana sarıldı.Bende ona sarıldım sımsıkı. 'Evet,gitmedim.Mavi gözlü bir kadın,buna izin vermedi.','Pislik,hava alanına gelen ben olsaydım arkanı döner giderdin ama değil mi ?' Arya yı yanaklarından öptüm ve güldüm.Kollarımın arasından çıkıp Irmak a doğru yürüdü. 

'Ben biraz önce ki davranışım için özür dilerim Irmak.Kendimi kaybettim bir anda.Ayrıca bana onu tekrar getirdiğin için teşekkür ederim.' Irmak la Arya sarılırken bende gülümseyerek onları seyrettim. 'Önemli değil.Aslında onu ikimiz için geri getirdim.Hem sen beni aramasaydın belki de gitmiş olacaktı.Asıl ben sana teşekkür ederim Arya.' Onların iyi anlaşması beni de mutlu etmişti.Herşey eskisi gibi olmuştu.Irmak yine bana aitti,Arya yine benim kardeşimdi. 'Evet,teşekkür faslınız bitti ise eğer eve çıkalım.' Irmak arabadan bavulumu çıkardı.Eve doğru yürürken Arya birden durdu. 'Şey,ben gelmesem,sonuçta baş başa kalmak isteyebilirsiniz.' Irmak bakışlarını Arya nın üzerine dikti. 'Saçmalama,akisine gelmeni istiyorum.Konuşmamız gereken şeyler var.' Bende kafamla onaylayarak Irmak ı destekledim ve hep beraber eve çıktık.

Bölüm 77:Yeniden Canlanan Umutlarımız

Evime girdim ve derince bir nefes aldım.Evde olmak güzel.Arkamdan Irmak ve Arya sohbet ederek girdi.Hemen üstümdekileri çıkartıp mutfağa geçtim.Kızlar sohbete devam ederken bende fincanlarımızı sıcak kahveyle doldurup yanlarına gittim.Kendi fincanımı alıp Irmak ın yanına oturdum.Oda benim yanıma sokuldu.Anlaşılan Arya nın öğrenmesini çabuk kavramıştı.

'Demek Ulaş evleniyor öyle mi ? Bu şekil de vazgeçirdin onu.' , 'Evet,davetiyesini görmese belki de inanmazdı bana bu yüzden tedarikli gitmiştim.','Her neyse sonuçta vazgeçirmeyi başardın.','Evet','Peki Deniz konusunda ne yapmayı planlıyorsunuz,Bade bana evine yaptığı küçük ziyaretten söz etti.' Ben araya girdim burda. 'Aslında bakarsan Irmak ın bir planı var bu konuda.' Irmak kahvesinden kocaman bir yudum aldı ve söze başladı. 'Aslında tam olarak şuan ne yapacağımızı bilmiyorum.Ulaş ın yardımıyla ondan kurtulabiliriz.Benim için biraz araştırma yapacağını söyledi.' Birden durdum. 'Nasıl yani ? Sormadı mı peki neden kafayı Deniz e taktığını ? Bu senin için tehlike yaratmaz mı ?','Aslında hayır hayatım.Ulaş,Deniz in sana olan ilgisini fark etmiş.Zaten eşcinsel olduğunu biliyormuş.Bana sordu Bade ile aralarında birşey mi var diye.Bende senin eşcinsel olmadığını söyledim.' Irmak bunu dedikden sonra birbirimize bakıp güldük,sonra devam etti. 'Her neyse işte,Deniz in sana kafayı taktığını söyledim,ondan kurtulamadığını.Oda bana Deniz in eski kız arkaşı olan birinden söz etti.Detay bilmiyordu ama eğer onların neden ayrıldığını bulursak Bade de rahat bir şekilde Deniz den kurtulur dedi.Çünkü kız her ne yaptıysa Deniz e saplantılı aşkını bitirmiş,bir daha onu rahasız etmemişti.'Irmak ı dinlerken şaşırmıştık,merak da etmiştik.Bu kız Deniz den nasıl kurtulmuş olabilirdi ki ? Ulaş dan haber beklemekten başka elimiz den birşey gelmiyordu.Gerçekten hayat süprizlerle doluydu.Daha bir gün önce Ulaş ı öldürmek isterken şimdi ona dualar etmeye başlamıştım.Bu konu üzerin de fazla durmadık. Irmak,Arya ya bu olanların aralarında kalmasını rica etti.Okul içinde dikkatli olmamızı söyledi.Artık bir ekip olmuştuk.Birlikte savaşıcaktık Deniz le ve artık yalan yoktu.Bir anda Deniz in mail adresinde Irmak ile ilgili gördüğüm dosya gelmişti.Bunu söylemem gerekti.Irmak ve Arya sustuğu sırada lafa girdim. 'Irmak,benim sana birşey söylemem gerek.' Irmak,kahvesini sehpaya bırakıp beni dinlemeye başladı. 'Ben Deniz in evindeyken,maillerime bakmak için bilgisayarını kullandım.Bu sırada onun mail adresi açıktı.Orada bir mesaj dikkatimi çekti.Özel araştırma sonuçları yazıyordu.' Bir an sustum.'Evet ? Ne vardı o dosya da ?' Derin bir nefes aldım,konuşmaya devam ettim. 'Seninle ilgili bilgiler vardı Irmak.Deniz seni takip ettirmiş.Herşeyini öğrenmişti.' Irmak hiç bir tepki vermemişti. Arkasına yaslandı. 'Biliyorum Bade,beni takip ettirdiğini,Ulaş ı o davete gelmesi için ikna ettiğini.Bize tuzak kurduğunu.Hepsini biliyorum.Bir kaç defa fotoğraflarımı çeken adamı görmüştüm ama aldırmadım.' Bu sefer ben şaşırmıştım.

Zamanlar şimdi Gece,Renkler MaviWhere stories live. Discover now