'Sevmek Ne Uzun Kelime,Derin Deniz Mavisi' PART II

4.9K 129 4
                                    

Bölüm 6 Arayış

Hava harikaydı,artık 18 yaşımı doldurduğum ıcın alkol almamda bir sakınca gormedım.Odamın balkonuna çıktım, annemlerden kalan şaraptan bir kaheh doldurup,manzaramı seyretmeye başlamıştım.Denizin dalgalarının sahile vurduğu o hırçın sesi kulaklarımda duyuyordum.Yada denizi çok sevdigim ıcın bana oyle gelıyor olabilirdi. bilgisayarımı çıkardım,mail kutumu açtım.3 yeni ileti gelmişti ama sadece bir tanesini goruyordu gozlerım..

Irmak Ilım yazanı.Ders notları gelmişti.Arkadaşlarımın verdiği mail adreslerini tek tek kişi listeme ekledim ödevi toplu olarak hepsine mail attım.Sonra notları kendımde çıkartmak için belleğime kopyaladım.

İşim bitmişti.Notlara goz gezdirme geregınde bıle bulunmadım,cunku bıldıgım şeylerdi.Şarabımdan bır yudum daha aldım denız manzaramı ızlemeye koyuldum.Bir yandan hafif slow bir muzikle eksik olan parçayıda tamamladım..

Aklımda Irmak mı yoksa Bahar mı var bılmıyordum.Ikısıde gozumun onune gelıp duruyordu derken bi tin sesiyle  irkildim,yeni bir mailiniz var diyordu açtım,mail Arya dndı telefon numaramı almayı unuttgunu yarın beraber gıtmek  ıcın sozleşmek ıstıyordu.Numaramı yazdım 'Yarın gıtmeden haber ver mutlaka' dıye ekledım.

Bir an Irmağı goresım gelmişti ama nasıl.. Tabi ya sosyal ağlardan bulabılırdım onu.Hemen sıteyı açtım ve arama yaptım ama çıkan hiç biri Irmak degildi anladım kı bu sitede hesabı yoktu.Naşka bır sosyal sıteye daha baktım ama sonuç negatif,yok.Bütün gece aklıma gelen butun sosyal paylaşım sıtelerınde arattım ama yok.

Pes etmek uzereyken aklıma gel numarası geldı.Hemen koşup telimi elime aldım.En azından telefonda olan uygulamalardan mutlaka bırısı vardır sanırım diye dua etmeye başladım.Vee bingo,Whatsapp kullanıyordu,ustelık 1 saat once aktifmiş.

İçimden 'Canım benim' diye geçirdim.Hemen resmini açtım.Sanırım bızım kampuste olan bahcelerın bırınde çekmişti bu resmı Bankta oturmuş,kameraya bakarken bır elıyle saçlarını toplamış ve gulumsemişti.O kadar harika bir resimdi ki hemen telime kaydettim.Biraz yakınlaştırıp arkayı ınceledım ve İngiliz dil ve edebiyatı fakültesinin ismini okuyabildim.Yarın orayı ziyaret edicektim.Yatagıma gırmeden once Bahar ın resmıne bakıp optum.'İyi geceler Mavi kadınım '

 Bölüm 7 Yeni Adımlar

Okula Arya ile birlikte gelmiştik,sınıfa girdik planımda en one oturmak vardı ama erkekler butun onu doldurmuştu.

Sadece arkada kızlar vardı.O kadar sinirlerim bozulmuştu ki Ona yakın olmaları beni çıldırtmıştı adeta.Ne oluyor dedim sonra kendı kendıme,dun gordugun bırını kıskanamazsın sanırım değilmi diye içimden kendime kızdım. 3. sıraya gidip oturduk.'Şu dangalaklara bak,hiç mi güzel hoca gormedınız be,sankı kıtlıktan çıkmışlar' Başımla Arya nın dedıklerını onayladım.Sonra dun Irmak hocanın verdıgı notları çıkartıp bı goz gezdırdım. Kapının kapanma sesıyle bırlıkte kalbımde çarpmaya başlamıştı.Kafamı kaldırdım ve evet o muhteşem,beni benden alan kadın zarif adımlarla masasına dogru yuruyordu.Beline kadar çektiği Dar ve sıyah kumaş pantolunu  bileğine kadar uzanıyordu,altına giydiği kısa önü kapalı,tabanı kırmızı topuklu ayakkabılarıyla tamamlamıştı.Üzerinı pantolunun ıcıne koyup hafıf çıkarttıgı gömlek yaka sarı ipek bir tunikle tamamlamıştı.Saçlarını örmüş ve yandan gögüslerinin üstüne dogru bırakmıştı.Birazda perçem vardı onunde gerçekten çok yakışmıştı.Siyah çerceveli gozluklerı tabiki de onu tamamlayan en son dokunuş olmuştu.Mukemmel gorunuyordu.Gökyüzünden inmiş bir melek gibi adeta..

Kanatları çıksa şaşırmıycak derecede hayran kalmıştım ona.Bu dunya ıcın fazla guzelsin diye geçirdim içimden.

'Günaydın arkadaşlar,dün Bade nin yolladığı notları çıkardınızmı bakalım.On sırada ki sığırların hepsi 'Evettt' diye bagırdı.İçimden Hay elleriniz kırılsaydıda çıkarmasaydnız dedim.

Zamanlar şimdi Gece,Renkler MaviWhere stories live. Discover now