'Maviydi Benim Sevdam,Yüreğime Sığmadı Gökyüzünü Boyadı' Part VI

7.7K 129 3
                                    

Bölüm 32:Nasılda Özlemişim,Mavi Kadınımı

Kapını açılmasıyla kalp atışlarımda hızlandı.İşte karşımdaydı.. Tanrım nasılda özlemiştim onu.. Biraz yavaş adımlarlada olsa sınfa girmişti.Tabi ki gözlerini benden kaçırıyor hatta temas olmasına dahi izin vermiyordu..Sınıfma biraz sohbet ettikten sonra derse dönmüştü.Ben ise dersi değil Irmağı izliyordum..Beline kadar çektiği eteği ve üstüne giydiği beyaz önü açık gömleğiyle harika gözüküyordu.Narin boynuna da gri bir fular dolamıştı.Saşlarını topuz yapmış alev kırmızısı ruju dudaklarını adeta harekete geçirmişti.Siyah çerceveli gözlügünün altından o güzel mavi gözleriyle bana da kaçamak bakışlar atmayı ihmal etmiyordu..Dersin sonunda hiç oyalanmadan sınıftan çıktı.Arya ya beni beklemesini söyleyip Irmağın odasının yolunu tutmuştum.

Kapıyı tıklamadan önce bildiğim bütün dualarıda sıralamıştım. Ama yerinde yoktu.Kapısı kitliydi..Belki erken gelmiştim deyip kapısının önunde beklemeye başladım.. Bütün okul dağılmıştı ama Irmak ortada yoktu.Tam eve gitmeye karar verdiğimde:

'Kızım,Irmak hocanımı arıyorsun ?' Konuşan okulun çalışanıydı.Êvet,ama sanırım kaçırdım.Neyse iyi günler..'

'Yok kızım Irmak hoca kütüphaneye indi,bazen kimse yokken oraya iner kitap okur.Hani acilse diye söyledim'

Kadın bana inanılmaz bir haber vermişti.. 'Öylemi ? Tşk ederim'

Koşarak kütüphaneye doğru inmiştim,bir yandanda etrafı kontrol ediyordum..Ama kimsecikler yoktu,tam istediğim gibi rahatca konuşabilirdik..Yavaş adımlarla kitap okuma salonuna doğru ilerledim.. Ve en arkada sırtı kapıya dönük bir şekilde elinde ki kitabı inceliyordu..Ok yaydan çıkmıştı artık.Bu konuşma bugün gerçekleşicekti..

Bölüm 33:Duygularım Artık Ona Sahip Olmak İstiyordu.Durdurmak İmkanksızdı Artık.

'Daha yeni hasta yatağından kalktın kendini okumaya mı verdin ? Bence kendine biraz zaman ayırmalısın .'

Kafasını kaldırdı,arkasına dönerken..'Senin ne işin var burda ??' 'Konuşmamız gerek Irmak ..'

'Bence konuşmamız gerekenleri konuştuk biz Bade daha fazla beni kandırmanı istemiyorum.Lütven çıkarmısın burdan.'

'Hayır,sen konuştun ben dinledim..Bugün sen dinliyceksin ..''Dinelemek istemiyorsam ne olucak peki ?'Dinliyceksin Irmak..'

 Bir adım daha yaklaşmıştım ona.. 'Belki evet Bahar a çok benziyorsun yani beni terk edip giden sevgilime..Bu durum seni neden bu kadar çıldırttı ?''Ben,kandırılmaktan ve aptal yerine konulmaktan hoşlanmam Bade ..'Sinsi sinsi güldüm..

'Hayır Irmak,sen sinirlendin çünkü aramızda ki bağın nedenini Bahar a bağlamıştın.. Bahar ı içten içe kıskandın..

Seni Irmak olarak sevmemi,aşık olmamı istediğin için bu durum seni sinirlendirdi..' 'Sen ne saçmalıyorsun Bade ben senin gibi değilim .. ''Aramızda bir bağ var Irmak bunu inkar edemezsin .. Ve bu bağ sen Bahar a benzediğin için değil,seni hayatımda istedğimim için kuruldu.Bağın kurulmasına ben izin verdim..'Sen gerçekten hastasın Bade,hayal görüyorsun ..' Bunları söylerken yüzüme bile bakmıyordu..Kızarmıştıda.. Cesaretimi biraz daha topladım  Irmağa bir adım daha attım..

'İzin ver,seni sen olduğun için sevdiğimi kanıtlıyayım sana ..''Hiç birşey istemyorum Bade ..' 

Kontrolümü yine kaybetmiştim .. Naptığımı bilmiyordum .. Tek düşündüğüm şey Irmağı öpme isteğimdi..

Irmak konuşmaya devam ederken ellerimi boynuna doladım karşı koymasına izin vermeden kendime doğru çektim ..

Tanrım,Irmağın dudakları dudaklarımdaydı.. O kadar sıcak ve yumuşaktı ki gözlerimi kapatıp o bir kaç saniyenin tadını çıkardım.. Irmak beni bütün gücüyle itti.. 'S s sen nap tığını sanıyorsun ! ' Konuşmama izin vermeden suratıma inen tokatın acısıyla sarsıldım .Yanağım çizmişti,tırnakları gerçekten acı verdi... Uzun bir sesizlik oldu.İkimizde hiç birşey demiyorduk.

Zamanlar şimdi Gece,Renkler MaviWhere stories live. Discover now