'Mavi Gibisin,Her Tonun Güzel' Part III

5.6K 118 3
                                    

Bölüm 11:Kıvılcımlar

Arya Irmak hocayı fark etmıştı,tam kolundan tutup çekıcekken 'Aaa hocam merhaba'demişti bile. Irmak,gozluklerını çıkartıp şöyle bir arya ya baktıktan sonra 'Heyy sizin ne işiniz var burda bakim,Arya ydı sanırım, Bade nın arkadaşı.'Evet hocam ta kendısı.Bu arada bende onlara katılmak zorunda kalmıştım bile.'İyi akşamlar hocam umarım rahasız etmıyoruzdur' dedim Arya ya bakarak.'Olur mu öyle şey canım,buyrun oturun bakalım eglence düşkünleri sizi' Gülümseyerek oturduk aynı masaya.'Anlatın bakalım sızın ıcın burası bıraz fazla sessız degılmı ? Ne işiniz var bakalım burda ? ' Arya gülümsedikten sonra soze girdi 'Aslında clupa gıtmıştık.Ama Bade bıraz rahasızlandı,aslında hıç sevmedı clup ortamını,boyle mekanlardan hoşlandıgını söyleyınce bır kahve molası ıcın durduk' Irmak hemen bana çevirdi kafasını ve 'İyimisin sen ? Doktora gitmek istermisin ' diye sordu.'Hayır,iyim hocam,tşk ederim' Bir an ayaga kalktı ve elini anlıma göturup ateşime baktı.Tanrım o an hiç bitmesin istedim içimden. İlk ten temasımız.Cildi o kadar yumuşak ve narindi ki ellerine birşey olucak diye korktum bir an.. 'Ateşin yok,bence bi yeşil çay iç iyi gelir' dedi. 'Tşk ederim hocam ama kahve benı kendıme getırcektır emınım' dedim.Başıyla onaylar gibi salladı.Kahvelerimizi yudumlarken ona bakmaktan kendımı alamıyordum bır turlu,yakalanıcam dıye çok korkuyordum.'Tekmisiniz burda hocam ? arkaşlarınız yok mu ? 'Hayır Arya cım,genelde tek gelirim buraya ben,spordan sonra tezimi hazırlamam ıcın harıka bır yer burası' 'Tez mı ?','Evet,yardımcı doçentlik sınavlarına hazırlanıyorum ve tez yayınlamam gerek','Harika,konusu nedir ?','Aslında şuan ki durumda dünyada yok olan dıllerle alakalı.Baya uzun ve karmaşık','Anladım hocam,evet haklısınız.Dunya uzrende o kadar dil var kı bıde bunların yok olup gıdenlerını araştırmak sızı baya yorar.Umarım ıstedıgınız gıbı olur'

,'Tşk ederim Arya cım.' Irmak ve Arya sohbet ederken bende Irmagı ıncelemeye koyulmuştum bıle harıka bır fızıge sahıptı gerçekten.

Herşey yolunda gıderken,içimdeki tekilanın dışarı çıkmak ıstedıgını fark ettım bır an.'Lavabo nerde Arya ?

'Hemen arkanda canım,sen iyimisin ?' cevap bile veremeden lavaboya koşmuştum bile ben.Hemen girdigim kabinin kapısını kapatarak bir güzel içimdekılerı dışarı çıkarttım.Kapı dovuluyordu'Endişeli ve panik dolu olan bu ses Arya nındı.

'Badeee ? İyimisin ? Gerçekten korkuyorum..Ambuans çagırmamı istermisin ?' Tam bu sırada Irmagın sesını duydum.

Tanrım,rezil olmuştum kıza resmen,rezil.'Sen içeri git ve sade soda artı limon yapmalarını soyle ben Bade yle  ilgilenirim tatlım.'Tşkler hocam' diyerek dışarı çıktıgını duydum Arya nın.Sesi hala panik halindeydi.Bu sefer kapıya  vuran Irmak tı .'Bade ? iyimisn hayatım ? ' Tanrım.. Sen bana hayatım dedın ya iyi olmazmıyım hiç diyesim geldi bir an ama demedim tabi ki. 'iyim hocam siz gibin','Hayır tabikide,burdayım ben' dedi kızgın bir şekilde.Nihayet  seansım sona ermiş ve dışarı çıkmıştım.Gerçektende Irmak beni bekliyordu.Tekrar bana baktı ve içten bir sesle.

'Gerçekten İyimisin ? ','Evet,gerçekten iyim hocam sagolun'Lavaboya egildim ve elimi yuzumu yıkadım,kagıt havluyla suratımı kurulurken hala endişeli gozlerle beni izliyordu Irmak.Aslında bu durum hoşuma bile gitmişti.Şöyle kucagına dogru bayılsam hiçte fena olmazdı diye düşündüm.Arya endişeli bir biçimde kapıyı açıp bana sarıldı.

'Tanrıya şükür iyisin,beni çok korkuttun gerçekten.','korkma,iyim işte hadi içeri geçelim' dedim.Irmak'Arya sen  git bizde geliyoruz hemen dedi ve Arya yı çıkardı.Sonra bana dogru bır adım atarak ellerini omuzlarıma koydu.

O mavi gözleriyle gözlerime baktı.O an o gozlerde kaybolmak ıstedım.. Bogulmak,ve bir daha bu dunyaya asla donmemek.

Sonsuza kadar onun bır parçası olarak yaşamak istedim..

Zamanlar şimdi Gece,Renkler MaviWhere stories live. Discover now