3.5

7.2K 555 299
                                    


yorumlar o kadar düştü ki hiç keyif alamıyorum, eskiden ne güzel yorumlar olurdu..... keşke olsa...

iyi okumalar!

-----------------------------------------------


Mor renkli apartmanın üçüncü katında.... diye başlamayacağım bu sefer çünkü ev, ev değil savaş alanı gibiydi. Ve bu dağınıklığın tek sebebi bir türlü tepkilerini dizginleyemeyen Hoseok ve Taehyung ikilisi olabilirdi.

Bu ev onlardan çok çekiyordu, yazık.

Hoseok çığlıklarını yastıklara bırakıp, koltuktan koltuğa zıplarken, Taehyung da göbek atıyordu. Evet gerçekten göbek atıyordu, eh sonuçta artık zengin kocaları kapmışlardı.

Bilirsiniz her genç kız gibi bu da onların küçüklük hayalleriydi, ikisi de kardeş ya da arkadaş fakat zengin kocalar bulup elti olmak istiyordu ve bunu başarmışlardı. Adları altın harflerle tarihe kazınmıştı ya da Hoseok zorla yazmış olabilirdi neyse geçelim orayı.

"Altmışş-evleniyoruz kız-yetmiş, sekseeen..."

Taehyung belinde ki, nerden bulduğunu bilmediğimiz, zincir benzeri şeyi bir o yana bir bu yana sallıyordu, ekstra olarak şarkıyı da bağırarak söylüyordu. Hoseok da ona eşlik ederek koltuğun üstünde oryantal oynamaya başladığında ev artık kerhane olmaya ilerliyordu.

Ve köşede- Ah pardon, biz ağlayan jimin'i eklemeyi unuttuk.

Jimin bu kara haberi alacağını bilmeden koşa koşa gelmişti eve duyduğu ilk andan itibaren ağlıyordu, tamam öldürecek gibi bakıyor da olabilirdi, ama ağlıyordu da. Sinirle kolları göğsünde onları izlemeye devam etti.

Sinirliydi çünkü kendisi bir evlenme teklifi almamıştı, hadi ama çocuklar jimin gibi mükemmel birisi nasıl hala evli olmaz....

İşte jimin de bunu düşünerek karalar bağlamaya karar vermişti ve arkadaşları da hiç destek olmuyordu.

Hatta Hoseok, "AĞLA EVLENİYORUZ AĞLA!" diyerek parmağını iki de bir gözüne sokuyordu. Gerçekten tam bir deliydi.

"Ay yeter be!" diyerek sonunda koltuktan kalktığında Hoseok bir tur daha "kudur." seansı için yanına geliyordu.

"Biliyor musun?" dedi elleri belinde Jimine bakarak, cevap alamayınca da yüzük parmağını kaldırıp,"Evleniyoruz! Ahahahah." diyerek kalçasıyla yavaşça(?) ittirdi. Geriye adeta uçan Jimin ise işte şimdi ağlanacak haline gülüyordu.

Eveeeet, gelelim bir de karşı tarafa. Orası da pek farklı değildi aslında, sadece tepinmek yerine bir masanın etrafında oturup içki içiyorlardı. Tabi ki namjoon ve seokjin dışında.

Bilirsiniz onlar da çılgındı.

Namjoon sonunda hoseok'u ağına düşürdüğü için tanrıya dua ediyordu, ağ dediği de evlilik işte her neyse. Seokjin de aylardır çıktığı sevgilisi ile evlenme planları kurarken, aslında evli olduğunu kimseye söylemiyordu.

Bu sefer bilmelisiniz ki, seokjin ayrıldığı kız arkadaşının ardından bulduğu ilk kişiyle evleneceği söylemişti ve şu an Im Jaebum ile evliydi.

Tabi çocuklar bilmiyordu çünkü bir gece yarısı sarhoş kafayla evlendiklerini kimseye anlatamıyorlardı.

Eh, flört kralı Kim Seokjin'in de evlendigine kimse inanmazdı zaten.

Neyse, yarı gitmiş aklıyla içkisini yudumlayan Jungkook, mal mal gülmeye devam ediyordu. Bir yandan da elli saattir anlattığı evlenme teklifini bir kez daha anlatırken, sanki hiç duymamış gibi dinleyen Yoongi de aklından bir şeyler geçiriyordu.

Luminescence/tkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin