1.5

519 12 0
                                    

Kevin sladdar in på parkeringen och jag bokstavligen studsar ut ur bilen av glädje. Det var så länge sedan jag fick skjuta och just nu är jag sååå taggad. Framför den trånga parkeringen finns ett stort krämvit hus som Kevin pekar på.
"Skjutbanan."
Försäkrar han.
Jag nickar exhalterat och ser Soph som kliver ur Zachs bil med sitt "flirtiga skratt". Vad fan planerar hon nu då. Aja jag har ingen lust att bry mig. Jag riktar mina steg mot den stora byggnaden och vi alla klampar in. Det kan inte vara så många som känner till dehär stället då det är ganska öde och vi inte ser någon annan än en gubbe i 50 års åldern med grå jacka som sitter och röker utanför den rostiga metall dörren.
"Tja."
Zach nickar mot gubben som nickar tillbaka.
"Välkommen grabben. Kul att du har så många med dig." Svarar gubben likt en pappa.
Dylan drar upp dörren och vi (jag, Sof, Kev, Zach) kliver in med Dylan efter oss. Vi kommer in i ett stort rum med något som liknar en reception. Kvinnan som sitter bakom disken slutar knapra på tangentbordet till datorn och kollar upp mot oss för att ge oss ett vänligt leende. Vi fortsätter in till en korridor där vi går in i ett nytt rum med skjutbanor och sånt shit. LET THE FUN BEGGIN.

Holaaa.
Kort kapitel då jag inte skrivit på länge men hoppas ni gillade det. Snart är det sommarlov!
Puss puss💋

Datum : 31 Maj 2020

𝐹𝑎𝑙𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑓𝑜𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑔𝑎𝑛𝑔𝑙𝑒𝑎𝑑𝑒𝑟Där berättelser lever. Upptäck nu