0.8

690 18 3
                                    

{Arias perspektiv)
Sofi sitter på sängkanten med sin mobil. Trots min skada ska vi nog till Mexico ändå, för vad ska vi annars göra? Ethan tror ju att vi ska dra och jag kommer inte direkt be om att få stanna. Jag blundar halft med ögonen på grund av min trötthet.
"SHIIITT. Aria, enligt Noah har din farbror har sätt ut folk överallt från olika gäng som letar efter dig."
Jag blir genast piggare. Noah är en kille som jobbar för min farbror. Vi är dock väldigt nära vänner och han lovade att berätta så mycket som möjligt om vad som hände när jag rymt men såklart berättar han inte för min farbror.
"Fan."
Mumlar jag.
"Mexico då."
Sofi ser riktigt bekymrad ut.
Jag vet inte hur vi ska ta oss till Mexico med en nästan handikappad (bara tillfälligt) tjej och en annan störd (tillfälligt) tjej (gissa vem som är vem) med massa hitmans efter oss.
"Fuck it Sofi, vi kommer bli hemlösa."
Så jävla typiskt. Yey
Hon tar en klunk av sin redbull hon håller i andra handen och jag snor åt mig den för att också ta en klunk. Jag kollar ner på mitt bandage lindat runt magen. Sofi hjälpte mig byta det för inte så länge sedan men det kommer antagligen behövas bytas igen snart. Förbi rummet kommer Jason, Zach och Kev. Jason sticker in huvudet.
"Vi ska åka och köpa nåt att äta vill ni ha nåt?"
Jag nickar. Sofi sänker sin redbull.
"Vad kör ni?"
Frågar hon.
"Mclaren."
Hon flyger upp oh sätter burken med energidryck i min hand.
"Move bitches, jag ska köra."
Säger hon medans hon är påväg ut ur rummet.
"Kinamat Sofi!"
Skrattar jag.
Jason ser väldigt sur ut.
"Det är bara jag som får köra den bilen."
Säger han och håller bilnyckeln i luften. Zach och Kev lyckas dra med sig de till garaget där de kan fortsätta sin fight och jag är kvar i rummet, heeeeelt ensam. Kuligt. (Roligare ord för kul)
Jag dricker lite av den söta vätskan Sofi lämnat åt mig. En stund senare kliver läkaren från innan in i rummet. Bakom honom kommer Ethan in med Mobilen i ansiktet.
"Alltid trevligt med besök."
Mumlar jag när Ethan har sänkt mobilen.
"Ms Garcia du måste byta bandage ganska regelbundet för att inte få en infektion."
Jag nickar trött. Läkaren plockar fram en låda med bandage och alkohol grej till såret där de tagit ut kulan ur. Fickan på hans vita rock börjar vibrera och han plockar upp mobilen.
"Jag är ledsen men det är akut akut."
Säger han. Han kollar på Ethan.
"Du kan väll fixa det."
Ethan rycker osäkert på axlarna.
"Perfekt."
Säger han och lämnar rummet.
"Jaha hejdå."
Säger jag när läkaren redan lämnat rummet.
"Hur fan gör man det här då?"
Säger Ethan som redan står vi lådan läkaren tagit fram. Han tar med sig flaskan med alkohol (för desinfektion) och några slags bomullstussar. Jag börjar sakta och smärtsamt linda av bandaget och Ethan hjälper mig. Han ser riktigt konserterade ut och hans läppar en aningens spända. Damn undra hur de smakar, tror jag glömde. Nej skärpning Aria. När bandaget är helt av drar jag ner min t-shirt lite till då min bh som täcker på mina bröst är lite för synlig.
"Första gången du blir träffad?"
Frågar han och skruvar upp locket på flaskan.
"Andra. Du då?"
Frågar jag för att få mina tankar på något annat än den ännu jobbigare smärtan som väntar på mig.
"Fyra gånger."
Jävlar vilken otur.
"Mark däremot, är en riktigt lycklig en. Han har aldrig blivit träffad."
"Beredd?"
Innan jag hinner svara så dränker han mitt sår i sprit och den kraftiga smärtan väller över mig. Jag tar tag i hans lediga han som han mjukt placerat några centimeter över mitt sår.
"Puta coño."
Flyger ur mig.
Wopsi.
Säg aldrig de orden.
Ethan höjer ögonbrynen. Jaha. Kevin kanske har lärt honom. När han sedan lyfter upp handen förstår jag vad mer han höjde ögonbrynen åt. Den är några nyanser rödare.
"Wopsi."
Igen.
Han torkar lite runt såret och lindar på ett nytt bandage medans jag svankar lätt för att han ska få runt bandaget vilket gör riktigt jävla ont. När han lägger tillbaka grejerna i lådan och lådan i ett skåp så kommer Sofi, Kevin, Zach och Mark studsandes in.
Sofi slänger sig på sängkanten med en papperspåse och plockar fram en liten vit kartong med röda kinesiska tecken på. Nöjt tar jag emot både kartongen och pinnar. Sofi sätter sig på Bänken där resten sitter och jag ligger kvar i sängen och käkar mina nudlar. När vi ätit upp går alla ut förutom Ethan som jag bett stanna kvar. Han stänger dörren och ser skit sexig ut. Som alltid då. Jag tror han börjar fatta vad jag ska fråga honom.
"Vad är det?
Flinar han. Jag tror han börjar fatta vad jag ska fråga. Ufff jag gillar inte det flinet. han vet att han ska vinna. Nej han får inte vinna.
"Nej det var inget."
Svarar jag när han går fram mot mig lite.
"Ska vi göra som föra gången?"
Jag skakar på huvudet och försöker få honom att förstå att han inte kommer ändra mig. Även fast han är så himla sexig, och även fast jag och Sofi kommer bli hemlösa eller kanske kidnappade IGEN fast av min farbror då. Jag tänker inte ge honom den njutningen. Ingen får se Aria Garcia förlora. (Det är sällsynt.)
Men som vanligt är han redan framme vid mig och ja vi hånglar lite, men jag (och Sofi) KOMMER INTE STANNA. Varför gör jag mitt liv så komplicerat. Mitt i allt så knuffar jag bort honom.
"Nej."
Säger jag.
"Du kommer inte vinna."
Han håller upp händerna med ett flin.
"Okej, baby."
Vafan. Gå då.
Han börjar sakta gå ut.
"Ethan."
Han vänder sig om och nickar.
"Vi måste stanna."
Han kollar på mig med sitt dumma flin.
"Jag vet baby, har redan fixat ett rum till Sofi."
Jävla bajskorv idiot apa

Hejsan mis amores
Hoppas det var bra❤️ Borde jag ha bilder på karaktärerna? Återigen tar gärna in tips på bilderna.
Puss puss💋

Datum : 2 mars 2029

𝐹𝑎𝑙𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑓𝑜𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑔𝑎𝑛𝑔𝑙𝑒𝑎𝑑𝑒𝑟Där berättelser lever. Upptäck nu