44-MAVİ TUTKU

5.6K 210 105
                                    

Kusura bakmayın yine geciktik. Yazarken bir türlü bölümün sonuna gelemiyorum, yazdıkça yazasım geliyor çünkü. 😌

 😌

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Daha fazla görsel ve afiş için, kesit ve duyuru için @ayseenurayydinhikayeleri'ni takibe alabilirsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Daha fazla görsel ve afiş için, kesit ve duyuru için @ayseenurayydinhikayeleri'ni takibe alabilirsiniz.

#Tarkan- Beni çok sev
#Model- Mey

Keyifli okumalar güzelliklerim♥️

¦~MAVİ TUTKU~¦

🌸

"Her şeyin yoluna girdiğine hala inananamıyorum," derken Asaf'ın aralıklı duran bacaklarının arasına girerek elimi yanağına götürüp gezdirdim.

Asaf'ın elleri yavaşça belimi bulurken hafif bir iç döktü ve sonra, "Ben de," diye fısıldarken eli belimde daireler çiziyordu.

Alt dudağımı dişlerim arasına kıstırıp hafifçe ezdim. Herkes uyumak için odalarına çekilirken Asaf ve ben de benim odama çıkmıştık kimseye görünmeden.

Asaf'ın yüzüne heyecanla ve sevgiyle bakarken onun mavilerinde gördüğüm şey saf tutku ve aşktı. Ayrıca bana bakarken mavilerinde yanan ateşi görmemek de imkansızdı. Hiç sönmesin istedim o ateşin. Aramızdaki o ateş, sevgi ve tutku hiç sönmesin..

Bana nefes kesici gözleriyle, içinde taşıdığı tutkusuyla baktığında aklımdan tek bir şey geçti o an için.

Mavi tutku..

Eğer tutkunun bir rengi olsaydı bu kesinlikle mavi olurdu. Çünkü bu renk tam da bizi yansıtıyordu.

Asaf gözlerindeki mavi tutkuyla bedenimi ağırca süzdü. "Bu arada.." derken sondaki a'yı fazlaca uzattı. "..üzerindeki elbiseyi farketmedim sanma."

"Hım.." diye mırıldanırken bir elim okşayarak ensesine ulaştı. Ensesindeki saçları severken, "Senin için giydim bunu yoksa beğenmedin mi?" diye muzip ve etkileyici bir tonda konuştum.

Acı Sevda(Tutkun Serisi-2-) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin