40-DAĞ EVİ|İLK ÖPÜCÜK

11.2K 263 54
                                    

•Çağan Şengül - Tablo

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

•Çağan Şengül - Tablo

Keyifli okumalar güzelliklerim ♥️

¦~DAĞ EVİ|İLK ÖPÜCÜK~¦


Günçiçek

Bakışlarımı akıp giden yoldan çekip sevdiğim adama çevirdim. Ona bakarken kalbimin eridiğini, eriyip göğüs kafesimdeki kemiklerin arasından aktığını hissediyordum. Asaf'ın böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Resmen kampüsün içinde, benim için gitar çalmış ve şarkı söylemişti. En can alıcı darbeyi de sonraya bırakmıştı. Bana herkesin içinde evlenme teklifi etmişti. Hala inanamıyorum. Asaf bana evlenme teklifi etti. Yüzümde oluşan aptal sırıtmaya engel olamadım. Kafamı yana devirip ona saf bir hayranlıkla bakakaldım. Yine gönlümü fethetmeyi başarmıştı. O anları hatırladıkça kalbim saf bir mutlulukla doluyor ve çarpıyordu. Gözlerimin içine baka baka duygularını bana bir şarkıyla anlatmıştı. Asaf'ın daha önce hiç şarkı söylediğine veyahutta gitar çaldığına tanık olmamıştım. O an duraksadım. Sahi, Asaf gitar çalmayı nereden öğrenmişti?

İfademi toparlayıp Asaf'a bunu sormak için dudaklarımı araladım ama o sanki ne düşündüğümü anlamış gibi bana cevap verdi.

"Serhat bana gitar çalmayı öğretti,"deyince yaşadığım şaşkınlık diz boyuydu.

" Serhat mı? Hem sen bunu soracağımı.."dediğimde yine sözüm yarıda kalmıştı.

" Seni, senden daha iyi tanıyorum güzelim, "diyerek başını saniyelik yana çevirip bana göz kırptı ve tekrar önüne döndü. Hepten afallamıştım ama bir yandan da mest olmuştum.

Ben onu göz hapsine almış yüzünün her detayına kadar inceliyorken Asaf, merak ettiklerimi dile döküp anlatmaya başladı.

"Sana sürpriz yapabilmek için o egoist arkadaşından yardım almak zorunda kaldım," dedi huysuz bir tonda. Bu beni içten bir şekilde gülümsetti. Şimdiden bir şeyler değişiyor gibi.. Bu ikisi adına atılmış önemli bir adımdır sonuçta. Asaf'ın Serhat'la olan anlaşmazlığı ben vasıtasıyla belki düzelebilirdi. Bunun düşüncesi bile güzeldi. Kim bilir belki ilerde sıkı fıkı olurlardı.

" Demek Serhat sana gitar çalmayı öğretti," dedim keyifli bir ses tonuyla.

Serhat hobi olarak müzikle ilgileniyordu. Çok güzel şarkı söylediğini ve gitar çaldığını biliyordum. Aslında bir çok müzik estrumanı çalabiliyordu. Yetenekli bir adamdı. Hem çizimde hem de müzik konusunda becerikliydi.

Acı Sevda(Tutkun Serisi-2-) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin