23-TUTKUN

15.7K 419 123
                                    

Keyifli okumalar canlarım..

Gerçi bende çok keyif bırakmadılar ama siz keyifle okuyun bari.

Ve bir şey daha iyi varsınız teşekkür ederim. ♥️

¦~TUTKUN

Günçiçek

"O kadar ateşliydin ki.."

"Ya Asaf!" diye cırladım. Asaf keyifle gülerken ben ise utançtan ölüyordum.

"Ne yavrum yalan mı? Kollarımda adeta bir ateş parçasına dönüştün, ımm.. bu kadar yakacağını bilemezdim!" diyerek hala daha benimle uğraşmaya devam ediyordu.

Yanaklarımdaki ısı oranı artarken,

"Böyle laflar etme, utanıyorum!" dedim kısıkça.

Asaf beni birden kendine çekip göğsüne yasladı. Dudaklarını başımın üzerine bastırdığında elimi çıplak göğsüne götürüp yasladım ve gözlerimi huzurla kapadım.

Bir zaman sonra boğuk sesini işittim.

"Utanınca çok tatlı olduğunu söylemiş miydim?"

Yüzümde içten bir gülüş belirdi. Çenemi yukarı dikip ona baktım. O da gülümsüyordu. Hafif bir iç çektim. Elimi kaldırıp çenesine yerleştirdim ve okşadım. Asaf eğilip şakağıma bir öpücük bıraktı.

Hemen bu yoğun havayı dağıtıp," Hadi utangaç şirin, yemeğimize geri dönelim!" deyince ondan usulca ayrıldım.

Masanın üzerindeki tabağımı elime alıp Asaf'ın bizim için yaptığı spagettiyi afiyetle yemeğe koyuldum. Kafamı çevirip yeni dostumuza baktım. Bir kenarda uyukluyordu. Artık her şeye sahiptim. Mutluluktan kalbim yerine sığmıyordu.

🌸

Asaf'ın telefonunu karıştırdığım sıra birden elimden çekildi. Başımı yana çevirip,"Ama bakıyordum!" diye sızlandım.

"Neye bakıyordun! Hem ayrıca telefonumu karıştırmak için izin aldığını hatırlamıyorum, yanlış mıyım?" dediğinde huysuzca kaşlarımı çattım.

"Sen izinsiz karıştırıyorsun da!"

"Çünkü o ben!" diye ukala bir şekilde söylenince ona kötü kötü baktım.

Hem ne saklıyordu ki benden? Elinden telefonu almak için hamle yaptım. Hızlı bir refleksle telefonunu benden kaçırdığında yine atakta bulundum. Böyle böyle bir bakmışım Asaf'ın kucağındayım. Bir anda duraksayıp bulunduğumuz pozisyona baktım. Asaf'ın üzerine bacaklarımı iki yandan ayırıp dizlerimin üzerinde yükselmiştim. Ellerim omuz başına kapanmış yüzlerimiz arasındaki mesafe ise yok denecek kadar azdı.

Gözlerimiz birbirine kenetlendiğinde ona büyülenerek baktım. Ona bakarken kendimden geçmem normal miydi?

Mavilerini uzun uzun seyredalarken yutkundum. Asaf'ta sertçe yutkundu. O an aklıma bir fikir gelmişti. Omzundaki bir elimi yavaşça hareketlendirdim. Elim teni boyunca yukarılara çıkarken Asaf'ın bedeni gerildi. Bu hafifçe dudaklarımın yukarı kıvrılmasına neden oldu. Elim boynuyla çenesi arasındaki bir yere yerleşti. Avucuma sinen sıcaklığı anında tenimin uyuşmasına neden oldu. Ona dokunurken bile yanıyordum.

Asaf büyülenmiş bir şekilde bana bakarken eğilip çenesine dudaklarımı uzunca bastırdım. Dudaklarıma batan sert kılları beni huylandırmıştı. Bir yandan da bu hisse bayılıyordum.

Acı Sevda(Tutkun Serisi-2-) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin