13-İLK DANSIMIZ

10K 480 43
                                    

Lütfen oy vermeyi unutmayın.

Yıldıza basmak bir saniyenizi alır ⭐

Bol bol yorum bırakmayı unutmayın..

Keyifli okumalar dilerim..

¦~İLK DANSIMIZ~¦

Günçiçek

Bugün sınıftan bir arkadaşımızın doğum gününe davetliydik. Hazırlanmak için giysi dolabıma yöneldim. Irmak o sıra yatağımın üzerinde bağdaş kurmuş telefonunu kurcalamakla meşguldü.

"İyi ki seni çağırmışım Irmak. Sağ ol ya bana şu an çok yardımın dokunuyor!" diye hafif bir iğnelemeyle söylendim.

Irmak sırıtarak başını ekrandan kaldırdı ve, "Her zaman bebek!" deyip göz kırptıktan sonra tekrar ekrana geri gömüldü.

Kafamı iki yana sallayıp tekrar askılara göz attım. Giyeceğim kıyafete bakınırken bir anda elim bir askının üzerinde duraksadı. Lise mezuniyetinde giydiğim elbiseme bakarken zihnimde anılarım birer birer canlanmaya başladı.

Lise mezuniyeti

Nihayet mezuniyet partisi gelip çatmıştı. Üzerimde; bugün için özel yapım olan pudra pembesi, göğüsleri kendinden destekli, belden oturtmalı fırfırlı bir elbise bulunuyordu. Bu elbisenin altına nude stiletto tercih etmiştim. Saçlarıma düz fön çekip at kuyruğu yapmıştım. Özenli de bir makyaj..

Aynadaki aksime uzun uzun baktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Aynadaki aksime uzun uzun baktım. Bugün ayrı güzel ayrı göze çarpıyordum.

Son kez kendimi süzdükten sonra odamdan çıktım. Parti için oldukça heyecanlıydım fakat gönül isterdi ki o partiye Asaf'la birlikte gideyim ama maalesef bu mümkün olamayacaktı.

Odamdan çıkar çıkmaz Zehra'yla karşılaştım. Üzerini baştan sona kısaca bir süzdüm. Üzerinde, etek kısmı fırfırlı, üst gövdesi dantelli, sıfır kol bordo bir elbise vardı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Acı Sevda(Tutkun Serisi-2-) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin