41-KIZIL CENNET

9.9K 268 115
                                    

ARTIK BÖLÜM GÜNÜMÜZ VAR!

ACI SEVDA BUNDAN SONRA HER PAZARTESİ GÜNLERİ YAYINLANACAK. HER HAFTA YALNIZCA BİR BÖLÜM SADECE.

ZATEN FİNALE ÇOK BİR ŞEY KALMADI. SON 19 BÖLÜM.

60.BÖLÜMDE FİNAL VERECEĞIZ.

Umarım okumadan geçmemişsinizdir. Çünkü tek tek açıklamayayım istiyorum. Önceleri sınır koyarak bölümleri öyle yayınlıyordum. Şimdi ise bir bölüm günü oluşturup artık öyle yayınlama kararı almış bulunmaktayım. Yeni bölüm ne zaman diye soranlar için artık pazartesi günleri bölümü atacağımı bilmelerini istiyorum. Onun dışında bölüm gelmeyecektir. Sadece pazartesi günleri. Umarım anlaştık. 👍

Şimdi okumaya devam edebilirsiniz.

•Ali Gatie-It's you•Çağan Şengül - 22

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ali Gatie-It's you
•Çağan Şengül - 22

Keyifli okumalar dilerim ♥️

¦~KIZIL CENNET

Günçiçek

Yıllar önce içine düştüğüm, dibini bile zor boyladığım, karanlık ve derin kuyuya hapsolmuştum ve o kuyu benim yuvam olmuştu. Orada yaşadığım boyunca oraya ait olduğumu ve oradan hiç kurtulmak istemediğimi anlamam uzun sürmedi. İşte Asaf benim kuyumdu. Ben de içine düşen kurbanı..

Beni derinliğine ve karanlığına kabul edip bizi bir yaptı. Bizi, biz yaptı. Yirmi yıllık hayatımın onbeş yılını ben bu adama vermiştim. Ona aşık olduğumda belki küçük olabilirdim ama ona duyduğum o saf sevgi çok büyüktü. Ben gözü kapalı hep ona güvendim. Bazen güvenimi boşa çıkardığı zamanlar elbette olmuştu ama hep telafisi de olmuştu. Bizim hikayemizde doğru gitmeyen çok şey vardı aslında.

Ne ben ne  de o doğruyduk ama umursamadık. Tüm yanlışlara inat ve tüm yasaklara inat bir aradaydık. Ama kimselerin yanlış olduğunu bildiği hislerin bizim açımızdan doğru olduğunun farkındaydık. Biz, belki kimselere yanlıştık ama hiç bu kadar doğru olmamıştık.

Asaf nefes nefese benden ayrıldığında göz göze geldik. Şöminenin yanan ateşini gözlerinin perdesinde de bizzat görebiliyordum. Orada tutkunun ateşi fitillenmiş ve yanmasına sebep olmuştu. İki mavi göz birbirine hapsoldu o dakikalarda.

O için için yanan gözlerle üstten bana bakarken ben ise alttan ona aynı bakışlarla karşılık vermekten başka bir şey yapmıyordum. Sertçe yutkundu. Yutkunurken adem elması boğazının içinde boylu boyunca hareket etti ama ben gözümü ondan bir an olsun ayırmadım.

Acı Sevda(Tutkun Serisi-2-) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin