38 | 1/8; First Month

8 2 0
                                    

San Francisco | lrh
38 | 1/8; First Month

Baby💛
V Japonsku je krásne!

Baby💛
Ľudia sú tu strašne milí a som strašne rád že tu môžeme byť

Baby💛
Najhoršie na tom je že mi tu naozaj dosť chýbaš

Povzdychla som si a na správu sa nechystala odpísať - aspoň nie hneď.

Je to takmer mesiac po tom, ako Luke odišiel na turné a nie, že by som to tu sama nezvládala, ale nebolo to najjednoduchšie. Zistila som, že byť v tomto dome bez Luka je... zvláštne a nepríjemné. Zistila som, že to čo robí tento dom domovom je len a len Luke a práve teraz, keď tu nie je, sa cítim akoby som bola len na návšteve u starého známeho.

Z celej našej partie máme spolu s Lukom najväčší dom a prišla som k názoru, že až také skvelé to nie je. Áno, keď tu som s ním tak je to tá najlepšia vec, ktorá sa snáď asi stala - ale teraz, keď sa tu nachádzam len ja sama s Petuniou a mojimi myšlienkami, nie je to priam ideálne.

Aby som nehovorila len negatívne veci, sú tu aj isté pozitíva. Keď si tu upracem, je tu upratané. V umývadle nie sú špinavé riady pár minút po tom ako som ich umyla, prach nepokrýva väčšinu nábytku a umývačka riadu je tiež prázdna.

A aby som bola úprimná, nie vždy tu som sama. Lily tu prespala celý prvý týždeň po Lukovom odchode a pomáhala mi dať dom dokopy, za čo som jej doteraz vďačná (v skutočnosti len chcela konečne spoznať Petuniu, od ktorej sa takmer ani nepohla). Aj Crystal s Bryanou sa tu pár krát zastavili a počas ich návštevy sme sa všetky tri sťažovali, že sa naši milovaní chlapci nevedia ani ozvať.

To je jedna z vecí, ktoré sú dosť trpké a ťažké na znášanie - nedostatok komunikácie. Áno, sľúbili sme si telefonovanie, FaceTime, správy a podobne... ale počas prvých dvoch týždňov nebolo takmer absolútne nič. Luke sa mi neozýval, neodpisoval na moje správy ani telefonáty a jediná vec čo robil bola správa pred každým koncertom, v ktorej stálo jednoduché 'milujem ťa ❤'.

Najviac ma na tom však hnevalo to, že síce na tom boli dievčatá podobne, neboli na tom rovnako. Michael aj Ashton sa im ozývali pravidelnejšie, zatiaľ čo ja som bola rada, keď si môj Luke správu čo i len prečítal. A to tiež nebola samozrejmosť.

Po mojej väčšej-menšej konfrontácii Luka a po výmene názorov sa to snažil zmeniť. Vedela som, že to z mojej strany nebolo fér - mal právo na oddych a spánok, ktorého nemal veľa; pravidelné zmeny časových pásiem a miest by si brali kus zdravého rozumu a energie z každého. Ale priznám sa - bola som sebecká a tiež som potrebovala aspoň trochu pozornosti od neho aby som vedela, že medzi nami sa nič nezmenilo.

Bolo to ťažké hlavne kvôli tomu, že sme sa sa ešte vôbec nevideli a neviem, kedy sa uvidíme najbližšie. To zhoršuje zas to, že na Instagrame a Twitteri vidím veľa update stránok mierených konkrétne na Luka - a keď v jeho blízkosti vidím niekoho môjho pohlavia, prirodzene, nie je mi to príjemné.

Je mi jasné, že Luke by ma nikdy nepodviedol, ale pri takomto nedostatku komunikácie mi bol pohľad naňho pri inej žene proti srsti.

Babygirl
Kedy sa uvidíme?

Babygirl
Alebo kedy ťa budem môcť aspoň počuť? :)

San Francisco | lrh Where stories live. Discover now