05 | Party

94 12 1
                                    

San Francisco | lrh
05 | Party

Keď hodiny ukazovali trištvrte na sedem, s Lukom sme sa rozhodli vyjsť z postele.

"Nechce sa mi tam ísť," skonštatoval Luke s hlbokým výdychom a následným zívnutím. "Oveľa radšej by som ostal doma, s tebou a robil veci, ktoré smiem robiť len ja."

"Ver mi, že aj ja by som radšej ostala doma," hovoril som, zatiaľ čo som si rozpustila vlasy. "Ale je to náš najlepší kamarát. Nemôžeme ho nechať v štichu."

Povzdychol. "Tomu rozumiem," hovoril, kráčajúc ku mne - ani som si to neuvedomila a ocitla som sa s chrbátom na stene a s Lukovou nádhernou tvárou oproti mojej. "Len hovorím, že dnes sa cítim na veci, ktoré s nimi v miestnosti robiť nemôžeme." hovoril takmer prilepený na mojich perách a ja som sa snažila nevzdychnúť - lebo by som prehrala a ocitla sa na posteli.

"Luke, na takéto veci nie je čas, naozaj," hovorila som, aj keď nechcene. "Musím sa dať dokopy, takto medzi ľudí ísť nemôžem."

Luke pobavene nadvihol obočie. "Princezná, takto vypadáš perfektne. Nepotrebuješ mejkap, ani iné tieto blbosti."

"Je pekné, že si to myslíš a ďakujem. Ale ostatní nemajú názor ako ty." mrmlala som, lebo toto Luke nenávidí - vie, že stále som si naozaj neistá sama sebou, vie, že neznášam svoje telo a robí všetko preto, aby mi dokázal, že som dosť dobrá.

"Ostatní sa môžu ísť vypchať." namietol. Keď som sa chystala proti-argumentovať, umlčal ma bozkom, ktorý sa v sekunde prehĺbil.

"Si krásna," hovoril naproti mojim perám. O pár minút sa odtiahol, len preto, aby mi hlavu nežne chytil do oboch dlaní. "Viem, že ti to nehovorím tak často, akoby som mal," šepkal a ja som sa snažila neroztopiť - keď bol Luke takýto, moje srdce sa vždy topilo. "Ale musíš si uvedomiť, že toto je o tebe, babe. Nemusí ťa zaujímať názor ľudí, ktorí o tebe hovoria hlúposti. Si krásna, múdra, dobrosrdečná a robíš ma šťastnou. To je to, na čom záleží, dobre? Sme to len my dvaja." pobozkal ma na čelo a ja som ho objala.

"Milujem ťa." hovorila som do jeho hrude, šťastná, že po svojom boku mám chlapa, ktorý ma dokáže potešiť len jedným úsmevom.

"Milujem ťa. Ani si nevieš predstaviť, ako moc," hovoril do mojich vlasov. Potom ma pobozkal na vrch hlavy a odtiahol sa. "Ideme sa teda chystať?" venoval mi jeden úškrn a ja som prikývla.

Do hodiny sme boli hotoví. Mala som na sebe čiernu sukňu a bordový top s čiernymi lodičkami, pretože sa mi nechcelo fintiť - tak či tak tam sú len naši ľudia. Luke mal na sebe jeho klasické čierne džínsy, čierne tričko na ktoré si dal flanelovú košeľu a na to roztrhanú modrú džínsovú bundu.

"Vypadáš nádherne."

"To ty tiež." usmiala som sa a on si zahryzol do spodnej pery.

O pár minút prišiel Ashton. Musel nás zobrať on, pretože to mal po ceste a som si istá, že do konca večera Luke nebude vedieť stáť na svojich nohách.

"Nasadajte, holubičky, v kufri mám 50 fliaš čistého alkoholu." hovoril Ashton s otvoreným okienkom na aute a ja som sa zasmiala. Luke si sadol dopredu a ja dozadu, smejúc sa.

"50?" pobavene sa spýtal Luke a ja som pretočila očami - buď to bude beer pong, alebo nejaká hra, ktorá napadne Michaela počas pitia.

Keď sme dorazili do Cashtonovho domu, party bola v plnom prúde. Ľudia boli prakticky všade, no Calum nebol nikde.

"Baby, pokiaľ sa niečo bude diať, zavolaj mi, dobre? Vieš, aký som. O chvíľu budem všade, len nie pri tebe," hovorí mi Luke po ceste do domu. "Predom sa ospravedlňujem za všetko, čo spravím, keď v sebe budem mať nejaké to percento."

San Francisco | lrh Where stories live. Discover now