28 | Dinner

25 2 0
                                    

San Francisco | lrh
28 | Dinner

varovanie: táto časť obsahuje smut, ktorý som už dlhší čas nepísala takže neviem, či bude až taký dobrý ako býval, ale snažila som sa😂❤
nachádza sa tu dominantný Luke a submisívna Jasmine, nadávky, sex (duh), takže ak nemáte tieto veci radi, nečítajte to :-)
a/n: okej, mojkovia, neviem čo sa so mnou stalo, ale mala som nutkanie napísať smut, takže tu ho máte! dúfam, že sa vám páčil, pretože sa mi celkom dobre písal, aj keď si nie som istá tým, ako moc dobrý je. anyways,
milujem vás,
-e.

"Prepáčte, že meškám!" povedala som zadýchane, keď som dobehla Crystal a Bryanu, ktoré už boli dávno v nákulnom centre.

"Čo ťa zdržalo?" spýtala sa Crystal a objali sme sa.

"Luke." povedala som jednoducho a baby len pokrčili plecami.

Potom sme začali chodiť po všetkých možných obchodoch ktoré sa tu nachádzali.

O niekoľko minút sme sa ocitli v obchode, ktorý bol až moc drahý, ale veci v ňom boli neskutočné. Cez tričká, tielka, crop-topy, džínsy, legíny, šortky až po sukne a šaty. Jedny mi padli do oka, ktoré som si aj vyskúšala a zamilovala sa.

Boli saténové, zlaté a vypadali neskutočne krásne na postave (a/n: okej, nemám ani tušenia ako to opísať, tak tú máte fotku:

)

"Čo si myslíte?" nervózne som si zahryzla do spodnej pery a otvorila záves kabínky.

"Vyzeráš... wau," povedala Bryana a obe si ma prezerali od hlavy až po päty - nebolo to moc prijemné, ale čo narobíš. "Mala by si si ich kúpiť."

S nadvihnutým obočím som pozrela na Crystal. "Hej, nedívaj sa na mňa," ruky obranne zdvihla. "Vypadáš úžasne. Mala si si ich zobrať. Súhlasím s Bryanou."

Keď som sa však pozrela na vysačku, smutne som si povzdychla. "Sú až moc drahé," ukázala som im cenovku, na ktorej stálo rovných 550 dolárov. "Ah, škoda." pokrčila som ramenami a chystala sa zavrieť kabínku aby som sa prezliekla do normálneho oblečenia a opúšťala sa nad tým, že nemám ani cent.

Samozrejme - mala som Lukovu kreditnú kartu na ktorej je viac peňazí ako som ja v živote videla. Ale 550 dolárov bolo na mňa až priveľa, pretože to sú len jedny šaty. Ktoré sú krásne.

Viem, že Lukovi by nevadilo, keby som to minula. Vôbec nie. Ale mňa by to žralo neskutočne dlho.

"Jasmine, no tak," pretočila Bryana hlavou. "Luke ti dal tú kartu pre to, aby si si niečo kúpila. Nedal ti ju len tak. Som si istá že mu je úplne jedno koľko peňazí minieš a ešte bude rád."

"Opäť súhlasim s Bryanou," prikývla Crystal a ja som si povzdychla. "Pozri, Jasmine. 550 dolárov je veľa, áno. Ale ani jedna z nás ťa nejde nútiť k tomu, aby si si tie šaty kúpila. Ja a Bry sa poobzeráme po obchode a ty sa zatiaľ rozhodni, čo ides robiť, okej? Budeme niekde tu. Tak nás nájdi."

A tak zmizli a nechali ma samu, nech sa rozhodnem.

Rýchli som sa v šatách pár krát odfotila a poslala to Lukovi.

Babygirl
čo si o týchto šatách myslíš?

Na odpoveď som čakala asi 3 minúty, nervózna. Ak by sa Lukovi nepáčili, nekúpila by som si ich - už len kvôli tomu, že by som nemala dôvod kupovať ich.

San Francisco | lrh On viuen les histories. Descobreix ara